Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Goedkoop hondenvoer

Hondenvoer heeft heel veel verschillende kwaliteiten. Het moet natuurlijk gezond zijn voor de hond. Er moet genoeg eiwit inzitten en genoeg vetten. Weinig graan, of zelfs helemaal graanvrij hondenvoer, het liefst biologisch hondenvoer waarbij aandacht is besteed aan dier en milieu. Dan moet het ook nog lekker smaken, er een beetje aantrekkelijk uitzien (zowel de verpakking als het voer zelf) en het moet lekker ruiken. Helaas hangt aan veel van deze eigenschappen een prijskaartje en veel hondeneigenaren zijn in de eerste plaats vooral op zoek naar goedkoop hondenvoer. Daarom letten wij bij Huisdierenbazaar niet alleen op de kwaliteit van ons voer, maar ook zeker op de prijs-kwaliteitverhouding.

Goed hondenvoer voor weinig geld

In onze catalogus kunt u de producten sorteren op prijs. Zo is het makkelijk te zien welk hondenvoer het goedkoopste per stuk is. Helemaal vlekkeloos werkt dit natuurlijk niet, omdat kleinere verpakkingen altijd goedkoper zijn dan grotere, terwijl de prijs per kilo bij de grotere verpakkingen meestal lager is. Toch is dit alvast een goede indicatie voor het goedkoopste hondenvoer. Het geperste hondenvoer van Impress your Dog is bijvoorbeeld minder prijzig dan dat van Prins. Het natvoer van Buddy’s of Mister Stuzzy is goedkoper dan dat van Schesir. Daar staat wel tegenover dat Schesir volledig biologisch voer maakt.

Het ligt er ook aan wat uw hond nodig heeft. Sommige honden eten werkelijk alles en zijn dolgelukkig met de allergoedkoopste hondenbrokken die er te krijgen zijn. Honden met een allergie, of die niet goed tegen gluten kunnen, hebben behoefte aan speciaal hondenvoer, dat vaak ook wat duurder is. Om de prijs-kwaliteit verhouding te controleren, kunt u op onze pagina ‘merken hondenvoer’ alle merken vinden die wij verkopen. Wij hebben uitgebreide uitleg over de werkwijze en filosofie van de verschillende merken. Zo kunt u goedkoop én goed hondenvoer kopen.

Goedkoop hondenvoer

Goedkoop hondenvoer online kopen

Een van de grote voordelen van het hebben van een webshop, is dat we een veel groter assortiment kunnen voeren zonder extra ruimte nodig te hebben om alles neer te zetten. Het voordeel dat wij daaraan hebben, berekenen we uiteraard door in onze producten. Zo is online hondenvoer kopen vaak goedkoper dan hondenvoer kopen in een winkel. Ook kunt u bij onze webshop besparen door grotere hoeveelheden in één keer te kopen. Wij rekenen namelijk geen verzendkosten bij bestellingen van meer dan 50 euro. Het meeste hondenvoer blijft erg lang goed, dus het is bijna altijd voordeliger om groot in te slaan. Kijk ook eens bij onze hondenvoer aanbiedingen.

Goedkoop hondenvoer online kopen

Als laatste tip kunnen we u nog geven om onze catalogus goed in de gaten te houden. Wij geven regelmatig korting op bepaalde merken hondenvoer. Als u op het goede moment bestelt, kunt u dus ook nog een hoop geld besparen, zelfs op onze duurdere merken. Ook onze andere producten zijn overigens vaak met korting verkrijgbaar. Denk aan hondenspeelgoed, hondenmanden, rollijnen of halsbanden. Hoewel sommige van onze producten in de eerste instantie misschien wat duur lijken, kunnen we u verzekeren dat ze de prijs dubbel en dwars waard zijn. Bij hondenspeelgoed kunt u bijvoorbeeld beter een wat duurder speeltje hebben dat jaren meegaat, dan een goedkoop speeltje dat om de twee maanden vervangen moet worden!