Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondenvoer aanbieding

Bij Huisdierenbazaar hebben wij een uitgebreide verzameling aan hondenvoer in de aanbieding. Het hondenvoer dat wij verkopen is niet alleen lekker en goed voor uw hond, maar ook nog eens scherp geprijsd. Bij het kiezen van de merken die wij verkopen letten we namelijk extra goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunnen we u garanderen dat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Goed en goedkoop hondenvoer

Bij Huisdierenbazaar letten we er graag op dat het hondenvoer dat wij verkopen gezond is voor uw hond en voor uw portemonnee. Wat u natuurlijk niet wilt, is betalen voor producten die niks voorstellen. Wij zoeken daarom merken uit die zo min mogelijk overbodige vulstoffen in hun hondenvoer gebruiken. Hondenvoer uit de supermarkt zit vaak vol met zetmeel en andere bindmiddelen die voor de hond totaal geen voedingswaarde hebben. Wij willen dat u krijgt waar u voor betaald en kiezen dus merken uit die dit soort producten niet gebruiken. Het is niet voor niets dat wij een uitgebreid assortiment aan graanvrij hondenvoer voeren.

Natuurlijk is echt goed hondenvoer wel wat duurder dan het hondenvoer dat u in de supermarkt tegenkomt. Wij proberen voor u de prijs wel wat te drukken, maar het goedkoopste hondenvoer zult u bij ons waarschijnlijk niet vinden. Aan de andere kant: bij ons vindt u wel het beste hondenvoer. Het is een afweging die u zelf zult moeten maken. Wat wij u wel kunnen bieden, zijn de voordelen van online shoppen.

Hondenvoer aanbieding

Hondenvoer aanbieding online bestellen

Bij ons kunt u namelijk direct online al het hondenvoer online bestellen in onze online dierenwinkel. We bieden zakken hondenbrokken en blikjes natvoer aan van verschillende merken en groottes. Bij bestellingen boven de 49 euro rekenen we geen verzendkosten meer. Het is dus voordeliger om direct een grote partij hondenvoer bij ons te bestellen. Bij een echte dierenwinkel of supermarkt is dat misschien onhandig met vervoeren, maar wij brengen het hondenvoer tot aan uw voordeur. Dat scheelt een hoop sjouwwerk. Ook gaat bij ons bestellen heel snel. In de meeste gevallen is het vandaag besteld, morgen in huis.
Hondenvoer aanbieding online bestellen

Als u een echte koopjesjager bent, moet u vooral onze site goed in de gaten houden. Wij geven regelmatig korting op bepaalde soorten hondenvoer, bijvoorbeeld omdat we het goedkoper kunnen inkopen, of omdat het uit ons assortiment gaat. Als dit de eerste keer is dat u bij ons bestelt, krijgt u ook nog eens 5% welkomskorting. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is een account aanmaken. Op die manier proberen we ons hondenvoer van goede merken zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Dat is voordelig voor u en voor ons. Via onze aanbiedingen kunt u goedkoper hondenvoer krijgen dat normaal wat meer kost, zoals het kwalitatief goede voer van Prins of Barca. Ook merken die van nature al een lagere prijs hebben, zoals Smolke, krijgt u bij ons soms met korting.

Lees in onze huisdierenencyclopedie meer over de merken hondenvoer die wij verkopen.