CaroCroc kattenvoer: omdat alleen het beste goed genoeg is

De gezondheid van uw kat begint bij een gelukkig leven en het juiste kattenvoer. Kattenvoer van CaroCroc past uitstekend binnen een gezonde leefstijl voor uw kat. Voor CaroCroc kattenvoer kunt u natuurlijk terecht bij Huisdierenbazaar.nl. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit CaroCroc producten. Ook voor katten die een speciaal dieet volgen heeft CaroCroc kattenvoer ontwikkeld. CaroCroc produceert naast kattenvoer ook hondenvoer. Baasjes van huisdieren in heel Nederland kiezen steeds vaker voor CaroCroc dierenvoer. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor uw trouwe huisdier.

Een gezonde en gelukkige kat met CaroCroc kattenvoer

CaroCroc is een Nederlands merk kattenvoer dat in Veghel geproduceerd wordt. Daaraan komen overigens geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen te pas. De kattenbrokken van CaroCroc bezitten alle eigenschappen die dierenvoedingsdeskundigen belangrijk vinden. Het is niet vreemd dat die vaak overeenkomen met de eigenschappen waar katten zelf belang aan hechten. Katten weten namelijk vaak precies wat wel en niet goed voor ze is. Katten houden van lekker, voedzaam en gevarieerd eten, maar ook de juiste verhouding van gezonde vetten en eiwitten is essentieel voor ze. Op alle verpakkingen van CaroCroc kattenvoer staat de verhouding tussen vet en eiwit duidelijk aangegeven. Met een breuk wordt aangegeven wat deze verhouding is. 31/18 staat bijvoorbeeld voor 31% eiwit en 18% vet.

CaroCroc voor uw kat

Dat zijn hoge percentages. Katten hebben dat namelijk nodig. Door de heldere informatie op de verpakkingen van CaroCroc kattenvoer weet u precies wat u de kat te eten geeft. Katten staan erom bekend eigenzinnige en kieskeurige wezens te zijn. Precies om deze reden heeft CaroCroc meerdere heerlijke smaken kattenvoer ontwikkeld. Keuze genoeg voor uw pluizige metgezel dus!

Speciaal kattenvoer van CaroCroc

Katten hebben natuurlijk ook individuele behoeften. Zo hebben sommige katten baat bij een aangepast dieet. Bijvoorbeeld omdat ze problemen met hun spijsvertering hebben, al wat ouder zijn of last hebben van maag- en darmproblemen. Ook voor deze katten heeft CaroCroc speciaal kattenvoer ontwikkeld. De verschillende soorten kattenvoer zijn geschikt voor de verschillende levensfasen van de kat. Zo wordt uw huisdier voorzien van een complete en gezonde voeding. Aan de basis van een gezond en actief leven staat immers een gezond voedingspatroon. En precies om die reden is alleen de beste kwaliteit goed genoeg voor uw huisdier.

Ook bij het gespecialiseerde kattenvoer heeft CaroCroc goed op de smaak gelet. Uw kat heeft de keuze uit een grote verscheidenheid van smaken, waaronder vis, kip of lam. Katten letten niet voor niets op de smaak en geur van hun eten: zo beoordelen ze immers of hun voedsel vers is en zorgen ze ervoor dat hun eten voldoende afwisseling biedt. Dat is niet alleen gezond voor mensen, maar ook voor katten! Let wel op, gebruik niet zomaar dieetvoer voor katten zonder eerst een dierenarts te raadplegen.

CaroCroc voor alle leeftijden

CaroCroc kattenvoer is gemaakt voor katten van alle leeftijden. Dit begint al bij CaroCroc kitten. De breuk op dit kattenvoer is 33/19, wat betekent dat er behoorlijk wat dierlijke eiwitten en vetten in zitten. Dat is mooi, want een kitten groeit hard en heeft zijn voedingsstoffen dus hard nodig. Een kitten kunt u ongeveer vanaf 4 weken bij gaan voeren met CaroCroc voor kittens. Het kan handig zijn de brokken in het begin wat zachter te maken met warm water, zodat de overgang van moedermelk wat minder heftig is.

Voor volwassen katten bestaat er dus CaroCroc met kip, lam of vis. Het kan goed zijn om hiertussen af te wisselen, om uw huisdier een gevarieerd dieet te geven, maar als uw kat een duidelijke voorkeur voor één van de smaken, is het helemaal niet erg om alleen voor dat kattenvoer te gaan. Houdt uw kat echt van variatie? Koop dan de CaroCroc 3-mix. Hier zitten drie verschillende soorten brokjes in met elk hun eigen kleur. Twee ervan smaken naar gevogelte en de derde naar rund. Zo hoeft uw kat nooit verveeld te raken met zijn eten. Let er dan wel op dat hij alle brokjes opeet.

Ook voor seniore katten is er CaroCroc kattenvoer. In dit kattenvoer, met de breuk 25/12, zitten beduidend minder dierlijke producten, maar dat is niet zonder reden. De eiwitten en mineralen kunnen druk leggen op organen zoals nieren en lever. Het kattenvoer voor seniore katten is bedoeld voor katten vanaf 8 jaar en belast het lichaam zo min mogelijk. Ze zullen er ook wat minder energie uit halen, maar voor de meeste oudere katten is dat niet zo’n probleem.

Combineer CaroCroc kattenvoer met een gezonde leefstijl

Aan de basis van een gezond kattenleven ligt gezonde voeding. Goede vetten, hoogwaardige eiwitten en een zo natuurlijk mogelijk dieet zijn daarom voor iedere kat goed. CaroCroc kattenvoer voorziet in deze behoeften. Maar bij een gezonde leefstijl komt meer kijken dan alleen voeding. Ook voldoende rust, wat lichamelijke activiteit en spelen zijn heel belangrijk om uw kat vitaal en gelukkig te houden. Buitenkatten krijgen over het algemeen voldoende lichaamsbeweging. Heeft u een binnenkat? Zorg dan dat u de kat een stimulerende omgeving biedt waarin hij of zij voldoende uitdaging krijgt. Een fijne rustplek, kattenspeelgoed en een plek om te klimmen, klauteren en krabben zijn dan extra belangrijk.

Bij Huisdierenbazaar helpen we in ieder geval graag mee aan het faciliteren van die gezonde leefstijl. Een goede rustplaats is natuurlijk zo geregeld met een kattenmandje, waarvan wij er meer dan genoeg in ons assortiment hebben. Ook krabpalen kunt u bij ons vinden, zowel kleine als grote waar de kat in kan klimmen en slapen. Als uw kat zijn nieuwe kattenspeeltje of slaapplaats niet direct in gebruik neemt, kun u ook nog kattenkruid bij ons kopen. Dat zal uw viervoeter zeker over de streep trekken.

Overstappen op CaroCroc kattenvoer

Stapt u over op CaroCroc kattenvoer? Dan is het belangrijk dat u het voer dat u eerst gaf eerst langzaam afbouwt. Het maag- en darmstelsel van uw kat kan aardig in de war raken van een plotselinge verandering van voer. Dit kan buikpijn en diarree als gevolg hebben. Dit geldt overigens niet alleen voor CaroCroc kattenvoer, maar voor ieder merk. Katten zijn nu eenmaal gewoontedieren die niet van plotse veranderingen houden. Gelukkig is er een goede manier om uw kat langzaam te laten wennen aan CaroCroc kattenvoer.

Vermeng de eerste drie dagen ongeveer een kwart CaroCroc kattenvoer met driekwart van het oude voer dat uw kat gewend is. Na drie dagen kunt u de voerbak van uw kat vullen met een mengsel dat bestaat uit 50% CaroCroc kattenvoer en 50% van het oude voer. Daarna kunt u nog drie dagen uittrekken om steeds iets meer CaroCroc kattenvoer met het oude voer te vermengen. Vervolgens kan uw kat volledig overstappen op CaroCroc kattenvoer. Op deze manier vermijdt u vervelende klachten als buikpijn en te zachte ontlasting bij uw kat.

Als u een nieuw merk kattenvoer uittest, is het vaak handig om eerst een kleine hoeveelheid te kopen. Mocht het merk dan echt niet aanslaan, heeft u tenminste geen kilo’s kattenvoer over. Daarom is CaroCroc te koop in zakken van 2 kg, 7 kg of 15 kg. De zakken van 2 kilo zijn handig voor de eerste fase, waarin de kat nog moet wennen aan het voer. Zo kunt u experimenteren met smaak voordat u echt grote hoeveelheden koopt. De grotere zakken zijn natuurlijk handig als uw kat al helemaal fan is. Grotere verpakkingen zijn vaak naar verhouding goedkoper.

CaroCroc kattenvoer online kopen

Bij Huisdierenbazaar.nl kunt u CaroCroc kattenvoer eenvoudig en snel kopen. Onze overzichtelijke website maakt het gemakkelijk om te bepalen welk kattenvoer het juiste is voor uw kat. Vervolgens plaatst u uw bestelling en betaalt u in een veilige internetomgeving. Bestelt u CaroCroc kattenvoer online bij onze online dierenspeciaalzaak? Dan profiteert u van onze scherpe prijsstelling en bijzonder goede service! Uiteraard biedt Huisdierenbazaar.nl meer dan enkel goed kattenvoer. Bekijk vooral ook eens de andere producten in ons assortiment. Daar vindt u ongetwijfeld meer producten om uw kat blij mee te maken.

CaroCroc kattenvoer bestellen

Heeft u nog vragen over onze service of over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons enthousiaste team staat klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie over de andere topmerken die wij aanbieden in onze dierenspeciaalzaak? Kijk ook eens op de pagina's over Prins kattenvoer, Smolke kattenvoer, Acana kattenvoerNutram kattenvoer of Carnilove kattenvoer.

Carocroc kattenvoer