Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Merken kattenvoer

Wat hun eten betreft zijn katten erg kieskeurig. Soms nemen ze genoegen met goedkoop voer en dan heeft u geluk. Maar heeft u ze eenmaal aan een gourmetmerk, dan willen ze niet anders meer dan voer van de allerbeste kwaliteit. Wij kunnen niet beoordelen waar de kieskeurigheid van katten vandaan komt, maar misschien hebben zij een goede neus voor kwaliteit. En kattenvoer van kwaliteit, dat vindt u op Huisdierenbazaar.nl! Alle bekende merken kattenvoer zitten in ons uitgebreide assortiment. Wij begrijpen maar al te goed dat iedere kat uniek is en andere behoeftes heeft. Een kat die de hele dag buiten is heeft meer brandstof nodig dan een huiskat die liever binnen ligt te slapen.

Sale
GRATIS VERZONDEN!
Carocroc Kat Kitten 33/19 7 kg.
Normale prijs € 41,65 Speciale prijs € 39,57 Vanaf € 38,74
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Casa Fera kattenvoer Adult 4,5 kg.
Normale prijs € 33,40 Speciale prijs € 31,73 Vanaf € 31,06
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
 
 

Soorten merken kattenvoer

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten kattenvoer te krijgen dat het als katteneigenaar moeilijk is om een keuze te maken uit dit uitgebreide assortiment. In de dierenwinkel ziet u verschillende merken voer, die onderling ook weleens wisselen. Misschien denkt u het merk voor uw kat te hebben gevonden, maar komt u de volgende keer terug, dan ziet u opeens een veel beter alternatief. Voor u en uw kat is het fijn om regelmaat te hebben. Wisselt u steeds van merk, dan krijgt uw kat ook niet de tijd om aan een bepaald soort voer te wennen. Daarnaast is het niet nodig om steeds een ander merk te kopen, want veel merken proberen steeds zoveel mogelijk nieuwe recepten te bedenken. Daarbij gaan zij wel vaak uit van verschillende filosofieën.

Soorten merken kattenvoer

Merken zoals Canagan en Carnilove bekijken de kat niet als huisdier, maar als wild dier, een carnivoor die vlees nodig heeft. Vandaar dat er veel vlees in hun voer verwerkt zit. Natuurlijk worden deze maaltijden aangevuld met de nodige groenten en fruit, om ook vitaminen in het dieet van uw kat terug te laten keren. Maar vooral eiwitten zijn een belangrijke voedingsstof voor katten. Canagan gaat zelfs nog verder in dit ‘natuurlijke’ kattendieet door zich bij het ontwikkelen van zijn voer te laten inspireren door de geschiedenis van katten als gezelschapsdieren van de mens. Hoe zij werden ingezet als verjagers van ongedierte maar steeds meer deel gingen uitmaken van het gezin. U kunt er zich vast wel een beeld bij vormen.

Huisdierenbazaar.nl verkoopt ook voer van een groot aantal merken die hier in Nederland worden geproduceerd, zoals Prins of Smølke. Dit zijn twee goede voorbeelden van merken die al jaren bezig zijn met het innoveren van kattenvoer en inmiddels een uitgebreide lijn hebben ontwikkeld, speciaal aangepast op de behoeftes van individuele katten. Prins is inmiddels bijvoorbeeld erg bekend om zijn dieetvoer, dit wordt in dierenklinieken altijd erg goed verkocht. Niet alleen is voer geproduceerd op Nederlandse bodem betrouwbaar en van hoge kwaliteit, ook helpt u door de aanschaf ervan het milieu. Dit voer legt namelijk een relatief korte afstand af van de fabriek tot aan uw voordeur, waardoor er weinig schadelijke gassen worden uitgestoten. Sommige merken letten daarbij ook nog eens op de details, zoals milieuvriendelijke verpakkingen voor hun producten.


Merken kattenvoer kopen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Wat alle producenten van het kattenvoer dat op Huisdierenbazaar verkocht wordt met elkaar gemeen hebben, is dat zij proberen om zo weinig mogelijk schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen aan hun voer toe te voegen. Ook gluten en tarwe worden zoveel mogelijk vermeden, omdat deze voedingsstoffen ongezond kunnen zijn voor katten. We hebben zelfs volledig graanvrij kattenvoer. Bij de productie van kattenvoer wordt gekeken naar de natuurlijke behoeftes van katten, maar ook naar manieren om ze gezond en energiek te houden. De persoonlijkheden en levensstijlen van de katten worden daarbij natuurlijk niet vergeten. Het is dus mogelijk om op Huisdierenbazaar.nl voer aan te schaffen dat perfect aansluit op datgene wat uw kat nodig heeft. Zelfs speciale dieetvoeding dat wordt voorgeschreven door de dierenarts kunt u bij ons in de webshop vinden! U hoeft er de deur niet eens voor uit, dat is nog het mooiste.

Merken kattenvoer kopen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Weet u nog steeds niet zeker wat voor voer u voor uw kat moet kopen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Klikt u op één van de namen in deze tekst, dan komt u op een overzichtspagina terecht waar uitgebreide productinformatie op staat vermeld. Scrol een stukje naar beneden en u ziet welke producten wij van dat bepaalde merk verkopen. Voor inspiratie kunt u ook terecht bij onze top tien beste kattenvoer of onze top tien voer voor kittens. Zo proberen wij onze website voor klanten overzichtelijk te houden en we werken daar nog iedere dag aan, want verbetering is natuurlijk altijd mogelijk.

Natuurlijk hebben wij niet alleen kattenvoer in de aanbieding: we verkopen ook speeltjes, manden, krabpalen… alles wat een kat ooit maar nodig kan hebben! Anders zouden we onszelf ook geen dierenspeciaalzaak mogen noemen. Populaire merken zoals PeeWee hebben wij altijd in ons assortiment zitten, maar ook merken die minder makkelijk verkrijgbaar zijn, zoals het Canadese merk Acana.

Andere merken kattenvoer die u in onze webshop kunt vinden zijn CASA-FERA, CaroCroc, Orijen, Natural Health, Greenheart, Nutram, Profine en het merk Applaws, waarvan wij natvoer verkopen.