Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

CASA-FERA kattenvoer

CASA-FERA is een producent van diervoeders en CASA-FERA kan bogen op een goede reputatie CASA-FERA kattenvoer is dan ook een goede keuze voor uw kat. De filosofie van CASA-FERA stelt natuurlijke voedingsstoffen die samen een compleet dieet vormen centraal. In deze voeding vindt u dus geen synthetische stoffen en ook van het gebruik van tarwegluten is afgezien. Dat is het gezonfste voor uw kat.

CASA-FERA natuurlijk kattenvoer

In veel van het kattenvoer dat u in supermarkten e.d. koopt worden synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen verwerkt, en vaak dient meel als een bindmiddel. Dit is goedkoop, maar toch niet het beste voor uw kat. Meel bevat tarwegluten en dat kan tot irritaties leiden bij uw kat, zoals jeuk en problemen met de spijsvertering. Ook synthetische stofjes zijn niet zonder risico. Kwaliteitsvoer als dat van CASA-FERA bestaat dan ook louter uit natuurlijke ingrediënten.

CASA-FERA kat

CASA-FERA kat

CASA-FERA produceert niet alleen kattenvoer, maar ook hondenvoer. Natuurlijk heeft ieder huisdier z'n eigen behoeftes en daar is bij het maken van CASA-FERA kattenvoer dan ook terdege rekening mee gehouden, dit voer is afgepast op de eiwitbehoeftes van uw kat. Met CASA-FERA kattenbrokken kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier binnenkrijgt wat het nodig heeft, zonder bijproducten, precies het goede dus en zo heeft u dat natuurlijk het liefst.

Ook bij het complete kattenvoer van CASA-FERA is er aparte voeding voor gevoelige katten en voor katten met neiging tot overgewicht. Er zijn drie leeftijdscategorieën: kitten, volwassen en senior. Katten van acht jaar en ouder tellen hier als “senioren”, de voeding van CASA-FERA zorgt ervoor dat deze katten net dat beetje extra krijgen wat ze nodig hebben om gezond te blijven tot op hoge leeftijd.

CASA-FERA kattenvoer soorten

Zoals gezegd zijn er verschillende leeftijdscategorieën waar u uit kunt kiezen, evenals verschillende gewichtsklassen. Zo vindt u precies het voer dat uw kat nodig heeft om gezond te worden en te blijven. CASA-FERA weet exact hoe katten het beste ondersteund kunnen worden. Bij volwassen katten is het belangrijk dat zij niet meer groeien. Als ze dan te veel voer eten, neemt hun gewicht toe en dat is natuurlijk erg ongezond. Daarom zitten er in het ‘Adult’ voer van CASA-FERA eiwitten, vetten en koolhydraten van hoge kwaliteit, waardoor zowel vertering als ontlasting van uw kat verbeteren. Ook is er een veelvoorkomende ziekte bij katten, blaasgruis, waar het voer van CASA-FERA tegen helpt, door de PH-waarde van de urine te verlagen.

CASA-FERA Sensitive kattenvoer is geschikt voor katten die overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, waardoor er huidaandoeningen en maag-darmproblemen kunnen ontstaan. Het bevat extra meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren uit visolie, waardoor de allergische reacties worden afgeremd, waarbij ook de jeuk en andere klachten verdwijnen en de vacht van uw kat er weer mooi uit gaat zien. In het ‘Kitten’ voer zitten voedingsstoffen die niet in het lichaam worden aangemaakt, maar die wel de weerstand verhogen en zorgen voor een gezonde skeletopbouw. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen, maar u vindt deze informatie ook allemaal op de productpagina’s van CASA-FERA kattenvoer! Zo weet u precies wat voor ingrediënten er in het voer zitten dat u uw kat voorschotelt.

CASA-FERA honden- en kattenvoer

Het merk CASA-FERA verkoopt ook voer dat speciaal is gemaakt voor honden. De verschillende lijnen zijn ongeveer hetzelfde als bij het kattenvoer. Ook het hondenvoer van CASA-FERA bevat natuurlijk de beste ingrediënten, direct uit de natuur! Er komen geen artificiële voedingsstoffen aan te pas. Dat is ook helemaal niet nodig, want de stoffen die uw hond of kat nodig heeft zijn gewoon in de natuur te vinden. Neem in de webshop van Huisdierenbazaar.nl eens een kijkje bij CASA-FERA honden- en kattenvoer en ontdek de vele voordelen die dit betrouwbare merk u en uw huisdier biedt!

Ook voor de andere, mooiste producten voor katten én honden kunt u bij Huisdierenbazaar.nl terecht. Kattenmanden, kattenspeeltjes, kattensnacks of middelen tegen vlooien: we hebben het allemaal in huis. Het assortiment van Huisdierenbazaar is zo groot dat u altijd wel het product vindt waar u naar op zoek bent. De website is zo overzichtelijk dat u snel bent waar u wezen moet. Gebruik de links op de homepagina, vul een zoekterm in of kijk bij het overzicht van onze merken. Er zijn dus drie manieren om een product op te zoeken. Mocht u toch nog niet zo goed weten wat u moet doen, dan kunt u altijd om hulp vragen bij onze klantenservice.

CASA-FERA katten- en hondenvoer bestellen

In de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl kunt u het kattenvoer van CASA-FERA bestellen met een druk op de knop. Zo is het natuurlijk heel gemakkelijk om het beste voer voor uw huisdier aan te schaffen, het maakt nu niet meer uit waar u woont en of de dierenwinkel in de buurt het in het schap heeft staan. Voor haast alles kunt u terecht bij Huisdierenbazaar.nl!


Ga ook naar: CASA FERA Hondenvoer

Meer lezen over de merken die wij verkopen? Kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina's over Prins kattenvoer Canagan kattenvoer, CaroCroc kattenvoer, Orijen kattenvoer of Smølke kattenvoer.

CASA-FERA katten- en hondenvoer bestellen