Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Kattenvoer aanbieding

Huisdierenbazaar heeft kattenvoer in de aanbieding dat niet alleen scherp geprijsd, maar ook heel goed voor de gezondheid van uw kat is. Dat lijkt logisch, maar om de kosten te drukken vervangen veel producenten van goedkoop kattenvoer de dure, gezonde ingrediënten – vers vlees – met minder goede, koolhydraatrijke bestanddelen. Wilt u er zeker van zijn dat uw kat iets goeds in zijn bakje krijgt? Bekijk dan ons assortiment eens.

In de natuur jagen katten op vlees. Kattenvoer met veel vers vlees sluit dus het beste op de natuurlijke behoefte van uw kat aan, of het nu om natvoer voor de kat of om kattenbrokken gaat. Zo vers als in de natuur kunnen we het natuurlijk niet aanbieden, maar het kattenvoer in ons assortiment komt er behoorlijk bij in de buurt. Alle vitaminen die verloren gaan bij de bereiding van het vlees wordt gecompenseerd door extra vitaminen. Totdat het technisch mogelijk wordt om kattenvoer te maken dat alleen uit vlees bestaat, is dit het best mogelijke voer voor uw kat.

Goede kwaliteit kattenvoer in de aanbieding

Naast bedrijven die besparen op vlees en zo iets maken wat eigenlijk niet zo gezond is voor katten zijn er gelukkig ook nog producenten die de gezondheid van uw kat belangrijk vinden. Sterker nog, een merk als Prins produceert zelfs speciale dieetvoeding, zodat ook katten met een kwaal of een allergie kunnen genieten van het verse vlees dat ze ook in de natuur zouden eten. Dit soort voeding is normaal alleen bij de dierenarts te verkrijgen, maar in ons assortiment vindt u het ook.

Heeft uw kat geen speciale dieetvoorschriften? Dan kan het natuurlijk alsnog voorkomen dat hij bepaalde eisen aan zijn voedsel stelt. Katten zijn namelijk heel kieskeurig wat hun eten betreft. Maar met zoveel uitstekend kattenvoer van merken als Prins, Carocroc, Profine, Casa Fera, Smølke, Natural Health, Orijen en de biologische kattenvoeding van Schesir in de aanbieding gaat u bij ons zeker iets vinden waar uw kleine vriend van zal smullen.

Kattenvoer aanbieding

Mocht u meer willen weten over de merken kattenvoer die wij verkopen, kijk dan in onze huisdierenencyclopedie eens onder het kopje ‘merken kattenvoer’. Hier vindt u een algemene beschrijving van de meeste merken en links naar specifieke pagina’s waar de filosofie en missie van de merken die wij verkopen beschreven staat. Op die manier biedt onze huisdierenencyclopedie een helpende hand bij het kiezen van het merk dat het beste past bij uw kat.

Kattenvoer voor alle katten

Bij Huisdierenbazaar hebben we kattenvoer voor alle katten in de aanbieding. We verkopen ‘normaal’ kattenvoer, voor gezonde, volwassen katten. Maar we hebben ook kattenvoer dat speciaal gericht is op een bepaald soort kat. Zo bestaat er kattenvoer voor kittens, of juist kattenvoer voor seniore katten. Katten hebben namelijk in elke levensfase een andere energiebehoefte. Niet heel onlogisch natuurlijk, bij mensen is dat ook zo. Ouderen eten vaak anders dan jongere mensen.

Behalve een onderscheid in levensfase is er vaak ook nog een verschil in kattenrassen. Voor sommige kattenrassen bestaat er echt speciaal voer, zoals voor Maine Coons. Andere katten moeten het doen met een meer algemeen onderscheid. Zo is er bijvoorbeeld kattenvoer voor katten met lang haar, of kattenvoer voor grote kattenrassen. In dit voer zijn voedingsstoffen opgenomen die heilzaam zijn voor katten met deze specifieke eigenschappen. Grotere katten hebben vaak een hogere energiebehoefte dan kleinere katten, omdat ze dat hele lichaam mee moeten slepen. In speciaal kattenvoer wordt hier rekening mee gehouden.

Mocht uw kat een allergie hebben, dan hebben wij ook hypoallergeen kattenvoer. Over het algemeen wordt hier graanvrij kattenvoer mee bedoeld. Veel katten zijn namelijk allergisch voor gluten of granen. Dat komt omdat ze, zoals al eerder gezegd, in de natuur eigenlijk alleen maar vlees eten. Hun spijsverteringssysteem is niet aangepast op het verteren van granen of plantaardige producten. In ons assortiment vindt u gelukkig een uitgebreid assortiment aan graanvrij kattenvoer. Ook in onze niet-graanvrije afdeling is een groot deel van het kattenvoer nog graanarm, of wordt er in plaats van tarwe een ander bindmiddel gebruikt.

Voordelig online kattenvoer bestellen

 

Een nieuwe soort kattenvoer kopen blijft natuurlijk altijd een beetje een gok. Katten staan erom bekend om enorm kieskeurig te zijn, waardoor het soms lastig is om ze te laten wennen aan een andere soort voer. Om ervoor te zorgen dat u niet, na een keuze die door uw kat niet zo gewaardeerd wordt, blijft zitten met een enorme berg ‘oneetbaar’ kattenvoer, verkopen wij verpakkingen van verschillende groottes. Wilt u overstappen naar een ander merk kattenvoer, dan kunt u bij ons eerst een kleinere verpakking bestellen. Valt deze in de smaak, stap dan over naar een grotere. Zo verkleint u de kans dat u geld of kattenvoer verspilt.

Voordelig online kattenvoer bestellen</

Iedereen die voor de eerste keer kattenvoer bij ons bestelt, profiteert bovendien van een hele mooie welkomstaanbieding. Wie nu een account aanmaakt en zich voor onze nieuwsbrief aanmeldt, krijgt een kortingscode toegestuurd waarmee u maar liefst 2.500 spaarpunten op uw eerste bestelling krijgt. Zo wordt het wel heel voordelig om uw kat het beste en gezondste kattenvoer te geven. En daar hoeven u en uw kat niet lang op te wachten; de meeste producten gaan als ze voor 16:00 besteld worden dezelfde dag nog op de post.

Naast onze webshop hebben wij ook een “echte” winkel in De Rijp in Noord-Holland. Daar bent u natuurlijk ook van harte welkom. In onze fysieke winkel is de keuze zelfs nog net iets ruimer, omdat we u daar naast kattenvoer, krabpalen, kattenbakken en kattenmanden ook diepvriesvoer kunnen aanbieden.