Kattenkrabpalen

De kat krabt de krullen van de trap… nee, liever niet. U houdt natuurlijk veel van uw kleine, viervoetige vriend, maar u wilt niet dat uw meubels het slachtoffer worden van zijn of haar scherpe klauwen. Toch is het voor katten noodzakelijk om af en toe eens ergens aan te krabben. Het zorgt er namelijk voor dat hun nagels geslepen worden en de oude omhulsels eraf vallen. Nagels zijn het belangrijkste wapen dat een kat bezit, daarom dat zij, ook al zijn het inmiddels gedomesticeerde familieleden, reageren op het instinct om hun nagels vlijmscherp te houden. In de webshop van Huisdierenbazaar.nl kunt u Kattenkrabpalen kopen in alle soorten en maten om deze behoefte van uw kat te vervullen.

Soorten krabpalen

Als u zo eens rondkijkt in ons assortiment aan krabpalen ziet u dat er eigenlijk niet gesproken kan worden van ‘palen’… we hebben krabmeubels, krabplanken en krabgolven. Katten zijn de meest kieskeurige huisdieren die er zijn en de manier waarop zij het liefst willen krabben verschilt per kat. Sommige katten vinden het fijn om verticaal te krabben, zodat zij zich helemaal uit kunnen rekken en kunnen klimmen. Andere blijven liever dicht bij de grond. Voor iedere kat hebben wij het geschikte product. Maar ook met u hebben wij uiteraard rekening gehouden, dat ziet u wel aan de designs van de krabpalen. De ordinaire krabpaal is in sommige gevallen veranderd in een luxe villa, compleet met slaaphokjes, kattenmandjes en losse onderdeeltjes waar uw kat mee kan spelen. Dit zijn het soort bouwwerken waar u echt een aparte kamer voor moet reserveren, want ze nemen een heleboel ruimte in beslag. Natuurlijk is een krabmeubel ideaal wanneer u meerdere katten heeft, of krabpaal, slaapplek en kattenspeeltje wilt combineren. Maar er zijn ook nog ‘gewone’ krabpalen in leuke kleuren die u op strategische plekken in huis neer kunt zetten.

Dat heeft u weer: u heeft net een super-de-luxe krabvilla besteld en met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet, keurt uw kat dat ding niet eens een blik waardig! Voor deze luxepoesjes hebben wij sprays en kattenkruid, die voor de kat niet te weerstaan zijn. Zo krijgt u uw kat waarschijnlijk toch nog zover dat hij of zij de nieuwe krabpaal eens uitprobeert. Ook helpt het om een dekentje of iets dergelijks op de krabpaal neer te leggen, zodat uw kat omringd wordt door zijn of haar eigen vertrouwde geur. Geen paniek wanneer uw kat echter niet meteen zo enthousiast is als u had gehoopt, katten bepalen zelf wanneer ze zin hebben om iets te doen. Misschien dat uw kat zich na een tijdje geen leven zonder krabpaal meer kan voorstellen. Als dat niet zo is, dan kunt u altijd nog eens rondkijken op Huisdierenbazaar.nl voor iets anders!

Uiteraard kunt u eenvoudig krabpalen kopen in onze webwinkel. Voor een goedkope krabpaal, die toch goed is, bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u gerust eens rond.

Soorten krabpalen

Kattenkrabpalen assortiment