Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Prins Veterinary Diet

Prins Veterinary Diet is dieetvoer voor honden of katten die last hebben van allergieën of problemen met hun gezondheid. Normaal gesproken is het alleen nodig om uw huisdier dieetvoer te geven wanneer de dierenarts dit voorschrijft. Dit dierenvoer biedt ondersteuning bij de genezing van uw huisdier of zorgt ervoor dat bepaalde symptomen niet erger worden. In de Veterinary Diet-lijn heeft Prins dieetvoeding voor honden en katten die bij de meest voorkomende allergieën en ziektes passen.

De prijs is vaak iets waar mensen tegenop zien wanneer hun huisdier dieetvoeding nodig heeft. Prins Veterinary Diet valt vaak een stuk goedkoper uit dan andere soorten dieetvoer. Daarmee is dit hoogwaardige dieetvoer voor katten en honden een goed alternatief voor Royal Canin en Hill’s dieetvoeding. De dierenvoeding van Prins Veterinary Diet biedt dezelfde goede ingrediënten en genezende werking als de duurdere opties, maar dan voor een veel betere prijs. De prijs-kwaliteitverhouding is dus een goede reden om voor Prins te kiezen.

Wanneer geef ik mijn hond of kat Prins Veterinary Diet?

Waar mensen diëten om slanker te worden, hoeft dat bij huisdieren niet per se de reden te zijn om ze aan dieetvoer te zetten. Uiteraard is er dieetvoer voor honden en katten met overgewicht, want dat is een belangrijke bedreiging voor hun gezondheid. Ook diabetes kan samenhangen met een ongezond gewicht. Andere ziektes die veel voorkomen zijn blaasgruis, nierklachten, artrose en huid- en vachtproblemen. Voor al deze gezondheidsproblemen heeft Prins Veterinary Diet een gerichte oplossing in de vorm van gezond kattenvoer of hondenvoer met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Schotel uw hond of kat dus niet meteen dieetvoer voor als hij te zwaar wordt. Uw dierenarts zal uw huisdier dieetvoer voorschrijven als dit nodig is. Voorheen had u dan alleen de keuze uit dure, gespecialiseerde voeding, maar doordat Prins goede dieetvoeding op de markt heeft gebracht, is dit niet langer het geval. Prins dieetvoeding kan iets duurder uitvallen dan het “gewone” kattenvoer en hondenvoer uit de Prins VitalCare- en Prins ProCare-lijnen, maar we merken alsnog dat onze klanten vaak aangenaam verrast zijn door hoe voordelig Prins Veterinary Diet is.

Een verder voordeel van Prins Veterinary Diet kopen bij Huisdierenbazaar.nl is dat u niet ver hoeft te reizen naar een gespecialiseerde dierenwinkel. U kunt eventueel langskomen bij onze winkel in De Rijp, maar u kunt het dieetvoer van Prins ook gewoon in onze online dierenwinkel bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft.

Soorten Prins Veterinary Diet

Heeft u uw oog laten vallen op de voeding van Prins Veterinary Diet, dan is het wel zaak om het juiste dieetvoer voor uw kat of hond te kopen. Gelukkig vertellen de productnamen van de dieetvoeding al veel over wanneer u de voeding het beste aan uw hond of kat kunt geven. Voor honden en katten met diabetes en overgewicht kunt u bijvoorbeeld rekenen op Prins Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat. Niet alleen zit er weinig vet in deze voeding; het is ook nog eens goed voor het maag-darmkanaal van uw huisdier. Ook omdat dit voer graanvrij is en dus geen problemen met de vertering oplevert.

Nierproblemen komen relatief vaak voor bij honden en katten. Daarvoor is Prins Veterinary Diet Renal Care en Renal Support het beste medicijn. De eerste is voor de hond, de tweede voor de kat. Dieetvoeding voor katten en honden met artrose is te herkennen aan het woord “Mobility”, omdat minder pijn in de gewrichten het bewegen ook minder pijnlijk maakt. Voor katten met blaasgruis let u op het woord “Struvite” (blaasgruis in het Engels) en als uw kat of hond te kampen heeft met huid- of vachtproblemen zult u het woord “Skin” tegenkomen in het speciale voer uit de Prins Veterinary Diet-lijn.

Komt u er niet helemaal uit? Dan staat de klantenservice van Huisdierenbazaar.nl klaar om u verder te helpen. Leg ons de symptomen van uw huisdier of eventueel het soort dieetvoer dat u hem hiervoor gaf aan ons voor en wij helpen u met het vinden van een geschikt alternatief.

Het goede van Prins dierenvoeding

Vlees, vis, zalmolie en allerlei andere natuurlijke ingrediënten: dat is wat u in Prins Veterinary Diet terugvindt. En dus geen toevoegingen die niet goed zijn voor uw dieren, maar wel toevallig goedkoop zijn. In het dierenvoer van Prins vindt u bijvoorbeeld geen tarwegluten, want die kunnen honden en katten maar matig afbreken. Prins gaat dan ook altijd voor kwaliteit en dat doet het Nederlandse bedrijf al zo’n vijftig jaar. En ze willen zichzelf nog altijd dagelijks verbeteren. Voor volledig natuurlijke dierenvoeding die gezond en lekker is voor uw huisdier kunt u dus zonder meer op Prins dierenvoeding vertrouwen.

Online Prins Veterinary Diet kopen

Heeft uw hond of kat dieetvoeding nodig, omdat hij ziek is of overgevoelig voor de bestanddelen van normaal kattenvoer en hondenvoer? Dan is Prins Veterinary Diet een goede oplossing die vaak veel voordeliger is dan andere alternatieven. En voor die goede prijs krijgt u dieetvoer dat net zo goed is als de duurdere varianten. Dat komt doordat alle ingrediënten die Prins gebruikt afkomstig zijn uit de natuur.

Voor andere problemen met de gezondheid van uw huisdier kunt u ook terecht bij onze online dierenwinkel. Zo hebben wij de beste middelen tegen vlooien, wormen en teken. Ook hebben we een breed aanbod aan verzorgingsproducten voor katten en honden. Natuurlijk kunt u bij ons ook hondenspeeltjes, kattenspeeltjes, halsbanden, hondenmanden, krabpalen en kattenmanden kopen. Uw bestelling wordt op korte termijn bij u thuis bezorgd.