Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hypoallergeen hondenvoer

Goed hondenvoer is misschien wel een van de belangrijkste zaken die u als hondenbaasje moet regelen. Maar wat is goed hondenvoer? Veel mensen denken dat het duurste hondenvoer ook direct het beste hondenvoer is, maar er is vaak ook goedkoop hondenvoer dat prima is voor uw hond. Het verschilt vaak per hond van welke smaak hij houdt en hoe kieskeurig hij is. Sommige honden hebben echter wat extra aandacht nodig dan alleen een lekkere smaak. Voor die honden verkopen wij bij Huisdierenbazaar.nl hypoallergeen hondenvoer.

Allergieën en gezondheidsproblemen bij honden

Honden kunnen op verschillende manieren last hebben van overgevoeligheden. Ten eerste zijn er veel honden die niet goed tegen graan of tarwegluten kunnen. Honden zijn van nature vleeseters en hun spijsverteringssysteem is er dan ook niet op gemaakt om plantaardige producten te verwerken. Zelfs als uw hond niet echt allergisch is voor graan of gluten, is het alsnog geen overbodige luxe om eens te kijken naar graanvrij hondenvoer. Dit past namelijk veel beter bij de natuurlijke voedingsbehoefte van honden. Wij hebben een uitgebreide verzameling aan graanvrij hondenvoer (en ook graanvrij kattenvoer), zodat u genoeg keuze hebt in smaak en structuur.

Ook honden die prima tegen granen kunnen, hebben soms last van gezondheidsproblemen die met het juiste hondenvoer verminderd of zelfs opgelost kunnen worden. We hebben het dan over specifieke dieetvoeding voor honden. Dieethondenvoer wordt verkocht in verschillende varianten, afhankelijk van de klachten van uw hond. Zo is er bijvoorbeeld hondenvoer dat bevorderlijk is bij huidproblemen, of bij gewrichtsklachten. Op onze website vindt u een erg groot assortiment aan Prins dieetvoer. Bij dit dieetvoer geldt wel dat het handig is om eerst advies in te winnen bij een dierenarts.

Hypoallergeen hondenvoer

Hondenvoer voor alle honden

Als uw hond geen specifieke gezondheidsklachten heeft, is het alsnog een goed idee om hondenbrokken te kopen die passen bij het ras en de levensfase van uw hond. Veel merken hebben hondenvoer voor puppy’s of juist hondenvoer voor oudere honden honden. Daarnaast is er een verschil tussen hondenvoer voor grote honden of juist voor kleine hondenrassen. Bekijkt u vooral ons assortiment eens, om erachter te komen welk hondenvoer het beste past bij uw hond.

Bij Huisdierenbazaar.nl proberen altijd onze kwaliteit te waarborgen. Dit doen we vooral door alleen gerenommeerde merken te verkopen. Zo hebben wij bijvoorbeeld hondenvoer van Prins, Profine, Carnilove, Riverwood en nog veel meer. Ook biologisch hondenvoer, zoals het hondenvoer van Schesir, vindt u in ons assortiment.

Hondenvoer voor alle honden

Mocht u nog vragen hebben over de ingrediënten of werking van bepaald hondenvoer uit ons assortiment, neem dan vooral even contact met ons op. Wij staan altijd open voor vragen, niet alleen over ons hondenvoer, maar ook over onze hondensnacks, hondenspeelgoed, hondenmanden en andere producten.