Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Naturea Naturals

Natureal Naturals is een merk van Naturea Petfoods. Naturea is, zoals de naam al doet vermoeden, sterk gericht op de natuurlijke voedingsbehoefte van honden en katten. Aangezien honden en katten beide carnivoren zijn, is het ook logisch dat hondenvoer en kattenvoer zoveel mogelijk vlees en eiwitten moet bevatten. Niet alle dierenvoermerken houden hier echter rekening mee, omdat granen en andere vulstoffen nou eenmaal goedkoper zijn. Op de verpakking van Naturea Naturals staat altijd aangegeven hoeveel procent vlees, vis of ei erin zit. Zo kunt u direct zien dat Naturea als missie heeft zoveel mogelijk dierlijke producten in hun voer te verwerken.

Naturea Naturals: Hondenvoer en kattenvoer zonder granen

Naturea Naturals bevat dus zo min mogelijk granen en dit is voordelig voor honden en katten. Carnivoren zijn ervoor gemaakt om vlees te verteren en hun spijsvertering is daar dan ook op aangepast. Waar bijvoorbeeld koeien en andere herkauwers hele lange darmen hebben, waarin alle vezels uit gras en granen verteerd kunnen worden, hebben carnivoren een korte en zure spijsvertering, die erop gericht is om proteïnen en vetten af te breken. Kort gezegd: honden of katten zijn helemaal niet geschikt om graan te verteren.

Hondenbrokken of kattenbrokken waar veel graan in verwerkt zit is niet alleen minder voedzaam voor uw huisdier, maar het kan ook voor serieuze problemen zorgen. Huisdieren met een allergie kunnen huidproblemen oplopen als ze teveel graan binnenkrijgen en uw hond of kat kan er ook obesitas door krijgen.

Naturea Naturals bestaat niet voor honderd procent uit vlees of eiwitten, maar in plaats van granen met veel vezels en koolhydraten, kiest Naturea Petfoods liever voor zoete aardappel of fruit om hun voer houdbaar en makkelijk te verwerken te maken. Dit zijn vulstoffen met weinig koolhydraten, die voor uw huisdier veel makkelijker te verteren zijn.

Naturea Naturals

Naturea Naturals online kopen

Natuurlijk is Naturea Naturals te koop in de webwinkel van Huisdierenbazaar. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan als het gaat om de producten die wij verkopen en het voer van Naturea hoort dan ook zeker in ons assortiment thuis.

Bent u benieuwd naar onze andere merken die graanarm of graanvrij voer verkopen? Bekijk dan eens onze informatie over Prins hondenvoer, Carnilove hondenvoer, Carnilove kattenvoer, Acana hondenvoer, Acana kattenvoer of Riverwood hondenvoer. Uiteraard kunt u ook gewoon door onze catalogus heen bladeren en er zo achter komen welke merken hondenvoer en kattenvoer wij verkopen.

Naturea Naturals online kopen