Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Dierenspeciaalzaak

Wat maakt van een dierenzaak een Dierenspeciaalzaak? Een groot assortiment, bestaande uit de beste merken op het gebied van dierenvoeding en -accessoires? Expertise op het gebied van een groot scala aan huisdieren, waardoor de klanten alles verteld kan worden over de verzorging die een bepaald dier vereist en de gezondheidsproblemen die het kan oplopen? Of de beste service en klantvriendelijkheid? Huisdierenbazaar heeft al deze dingen en kan zich daarom met recht een dierenspeciaalzaak noemen. Het mooie is echter dat Huisdierenbazaar zowel een fysieke winkel als een eigen webshop heeft, dus een ‘echte’ en een digitale winkel. Online winkelen is in de laatste tien tot twintig jaar steeds meer de norm geworden. Vanuit de hele wereld kunnen er producten besteld worden, van kleding tot elektronica en dus ook dierenproducten. In Nederland genieten wij een grote populariteit en dat is niet voor niets. In onze webshop vindt u een assortiment van meer dan 5000 producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Wij verkopen dus alleen producten speciaal ontwikkeld voor de meest bekende soorten huisdieren, maar dit is absoluut geen minpunt. Integendeel: via onze webshop ontdekt u hoeveel bijzondere kwaliteiten uw hond of vogel heeft, want wij geven u ook de nodige informatie. U leert uw eigen dier zo beter kennen en weet wat hij of zij allemaal nodig heeft om een gelukkig leven te kunnen leiden.

Dierenspeciaalzaak

Huisdierenbazaar assortiment

Wij verkopen zoveel dierenspullen dat het een lastige opgave is om alles op te noemen! Denkt u aan kattenspullen, dan hebben wij natuurlijk kattenbrokken, spullen voor de kattenbak, allerlei soorten kattenspeelgoed, etens-en drinkbakjes, manden, halsbandjes, krabpalen maar bijvoorbeeld ook vlooienmiddel en allerhande tabletten om de gezondheid van uw kat te kunnen behouden. Maar ook voor de allerkleinste dieren, zoals hamsters en muizen, hebben wij genoeg om uit te kiezen. Mensen denken al snel dat hoe kleiner dieren zijn, hoe minder zij nodig hebben qua verzorging. Dit is natuurlijk niet waar. Ieder dier heeft een bepaalde basis nodig, aangevuld met extra’s om het geluk te garanderen. Gelukkig helpen wij u bij het selecteren van de beste producten. Lees onze informatie en de beoordelingen van andere klanten om een goede keuze te kunnen maken. Maar u kunt er vanuit gaan dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn, anders zouden wij geen dierenspeciaalzaak genoemd mogen worden. Misschien betekent dat af en toe iets meer betalen dan in een gewone dierenwinkel, maar het geluk van uw huisdier of huisdieren is het dubbel en dwars waard.

Huisdierenbazaar assortiment

In onze virtuele ‘bazaar’ vindt u de bekende merken terug, die ook in gewone dierenwinkels verkocht worden. U hoeft zich dus niet geïntimideerd te voelen door het feit dat Huisdierenbazaar een webshop is: als dierenspeciaalzaak verkopen wij de producten die u normaal gesproken ook in de winkel om de hoek vindt, met als verschil dat u om ons te bezoeken uw huis niet hoeft te verlaten. U kunt uw bestelling zo groot maken als u wilt, u hoeft er zelf niet mee te sjouwen! Maar ook als u op zoek bent naar exclusievere merken of bijzondere en unieke dierenproducten kunt u bij Huisdierenbazaar terecht. Denkt u naast het beste hondenvoer en kattenvoer bijvoorbeeld aan designerkleding voor de hond. Of biologische hondenbrokken, waar alleen natuurlijke ingrediënten in zitten, waardoor u uw huisdier een geheel natuurlijke maaltijd voorschotelt. Wanneer u naar iets specifieks op zoek bent dat in de gewone dierenwinkels niet te krijgen is, is de kans groot dat wij het wél in de webshop hebben. Als u het idee heeft dat er iets fundamenteels ontbreekt in ons assortiment kunt u dat altijd aangeven, wij zijn daar alleen maar blij mee.

Huisdierenbazaar service

Naast het aanbieden van een uitgebreid assortiment producten speciaal ontwikkeld voor huisdieren, zorgen wij er ook voor dat u goed geïnformeerd wordt over wat u nu precies aanschaft. Onze informatiepagina’s geven u een goed overzicht van wat u kunt doen met onze producten en voor welke soort dieren zij geschikt zijn. Bij ieder afzonderlijk product vindt u ook nog eens een gedetailleerde beschrijving. Wij hebben onze producten voor u uitgetest om er zeker van te zijn dat zij zowel diervriendelijk als handig in het gebruik zijn. Ook leggen wij vaak uit wat u vooral niet moet doen met uw huisdier. Iedere beginnend baasje maakt weleens fouten. Dat is niet erg, zolang u er maar alles aan doet om ervoor te zorgen dat u aan de basisbehoeftes van uw huisdier voldoet en hem of haar een goed leven gunt. Met de informatie op onze site komt u al een heel eind. Wij weten als geen ander wat dieren nodig hebben. U kunt ons altijd vragen stellen, mocht u tegen problemen aanlopen na het aanschaffen van één van onze producten. U kunt bellen met de klantenservice, of zelfs chatten met één van onze medewerkers. Rechts bovenaan ziet u wanneer wij voor u beschikbaar zijn. U kunt uw gegevens achterlaten en het probleem omschrijven, dit kost u slechts een minuut. Eén van ons neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Huisdierenbazaar service

Huisdierenbazaar is ook een dierenspeciaalzaak omdat wij ons bezighouden met de hele familie. Wij hebben een speciale pagina samengesteld voor kinderen, waar zij alles kunnen lezen over hun favoriete huisdieren. Wij weten dat kinderen graag spreekbeurten houden over hun lievelingsdier en daarom helpen wij ze graag de juiste informatie te vinden. Ook geven wij praktische tips over hoe ze hun spreekbeurt zo leuk en interessant mogelijk kunnen maken voor hun klasgenoten. Ze mogen de plaatjes die op onze site staan gebruiken en ons vragen om extra informatie. Voor oudere kinderen of voor uzelf is het misschien leuk om ons te volgen op de sociale media zoals Facebook, waar iedere dag wel grappige berichten en filmpjes op worden gezet. Zo blijft u direct op de hoogte van eventuele aanbiedingen of nieuwe producten die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd, zonder dat u iedere dag onze website hoeft te bezoeken.

Online dierenspeciaalzaak

Hopelijk heeft u nu een idee gekregen van wat u kunt verwachten van Huisdierenbazaar. Dat wij ons vooral op de online verkoop richten heeft voor u vele voordelen. Binnen drie stappen heeft u de juiste producten gevonden en besteld. Vanaf dat moment hoeft u niets meer te doen, behalve de deurbel in de gaten houden. Wij gaan na het moment van bestellen zo snel mogelijk voor u aan de slag. Voordat onze dierenproducten de deur uitgaan controleren wij ze op kwaliteit, zodat u niet teleurgesteld wordt. Alles gaat goed verpakt de deur uit. Ook tijdens de levering houden wij uw bestelling goed in de gaten. Totdat uw pakketje arriveert zijn wij er immers verantwoordelijk voor dat alles op rolletjes loopt. Mocht er dan toch iets mis zijn met uw bestelling, dan heeft u dertig dagen om te ruilen. Dat lijkt ons wel zo eerlijk. Ook zijn de verzendkosten vanaf een bestelling van 49 euro gratis. Vindt u het toch gezelliger om door een ‘echte’ werknemer geholpen te worden, kom dan langs in onze winkel in Noord-Holland, waar u gewoon op de ouderwetse manier uw dierenproducten kunt aanschaffen. Het fijne is dat u zelf beslist wat u het prettigst vindt.

Online dierenspeciaalzaak