Kattenbakvulling

Een van de voordelen van katten tegenover honden? Ze hoeven niet uitgelaten te worden. Katten zijn wat dat betreft heel makkelijke dieren. Kattenbak in de gang en klaar is kees. Natuurlijk is alleen een kattenbak nog niet genoeg. Een kattenbak zit immers na een tijdje vol en dan is het toch wel prettig om hem gemakkelijk leeg te kunnen maken. Daarom is er kattenbakvulling ontworpen die dit heel eenvoudig maakt. Goede kattenbakvulling zorgt ervoor dat het schoonmaken van de kattenbak in een handomdraai gebeurd is en voorkomt dat er onaangename luchtjes door het huis verspreid raken.

Vulling kattenbak

De meeste mensen vullen hun kattenbak met kattengrit. Dit is materiaal dat zo is ontworpen dat het aan elkaar klontert als het nat wordt. Ontzettend handig, want zo is het heel makkelijk om poep en plas uit de bak te scheppen zonder hem helemaal leeg te hoeven maken. Gebruik een schepje met gaatjes, waardoor de schone korrels terug in de bak vallen. De stukken die aan elkaar geklonterd zijn vallen niet door het schepje heen en kunnen zo de prullenbak in. Dit maakt het schoonmaken niet alleen heel eenvoudig, maar het zorgt er ook voor dat u langer met één zak kattenbakvulling doet. Immers, de schone korrels blijven in de bak liggen en kunnen daarna opnieuw gebruikt worden. Zo hoeft u steeds maar een klein deel van de vulling te vervangen.

Sommige katten zijn heel netjes als het gaat om het gebruik van de kattenbak en anderen maken er snel een rommeltje van. Om te voorkomen dat het kattengrit door het hele huis verspreid raakt, hebben wij een aantal oplossingen. Zo verkopen we bijvoorbeeld een mat om onder de kattenbak te leggen. Deze zorgt ervoor dat de korrels niet aan de pootjes van uw kat blijven hangen. Voor katten die graag hun boodschap begraven, is een gesloten kattenbak een uitkomst. Bij een open kattenbak vliegt het grit alle kanten op, maar in een gesloten kattenbak blijft het netjes op één plaats.

Kattenbakvulling

Bij ons vindt u kattenbakvulling van verschillende merken, zoals Beeztees, Biokat of BreederCelect. Daarnaast hebben we ook het PeeWee kattenbaksysteem met bijbehorend kattengrit en een handig schepje. Bij het kiezen van de merken die wij verkopen letten we op kwaliteit en ook op betaalbaarheid. We willen graag dat u het beste krijgt voor zo min mogelijk geld. Sommige merken zijn gespecialiseerd in kattenbakken of kattenbakvulling. Andere maken nog meer producten voor katten en huisdieren. Zo heeft het merk Beeztees bijvoorbeeld ook krabpalen, voerbakken voor katten, reismandjes voor katten en meer.

Online kattenbakvulling kopen

Zoals u kunt lezen maakt goede kattenbakvulling uw leven en dat van uw kat een stuk aangenamer. U heeft uw kattenbak in een handomdraai schoongemaakt en uw kat hoeft daardoor niet in zijn eigen afval te zitten. Een win-win situatie. Goede kattenbakvulling kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Naast kattenbakvulling verkopen wij ook een hoop andere spullen voor katten. Denk aan kattenvoer voor alle katten, kattenmandjes, kattenspeelgoed of kattensnacks.

Online kattenbakvulling kopen

Kattenbakvulling assortiment