Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Kattenluik met chip

U kent het wel: uw kat wil het liefst gaan of staan waar hij of zij wil. Ze zeggen wel dat katten veel slapen, maar katten die toegang hebben tot een tuin of terras zijn de hele dag druk bezig met heen en weer lopen. Het kan voor u echter vervelend worden dat u de hele dag de tuindeur open en dicht moet doen. Doet u het echter niet, dan zal uw kat tegen u aan blijven miauwen totdat u noodgedwongen toegeeft. Voordat u doordraait kunt u het beste direct naar de webshop van Huisdierenbazaar.nl gaan en een kijkje nemen bij ons assortiment kattenluiken. Met behulp van een kattenluik kan uw kat zelf naar buiten en weer naar binnen. U kunt kattenluiken echter ook in huis installeren, zodat uw kat ook zelf bepaalde kamers in kan gaan. Maar wij verkopen ook Kattenluik met chip, die reageert op de chip van uw kat. Dit betekent dat alleen úw kat door het luik binnen kan komen.

Hoe werkt een kattenluik met chip?

Ons kattenluik met chip van het merk Catmate werkt op een eenvoudige maar effectieve manier. U doet er batterijen in en drukt op de knop, waardoor het led lampje aangaat. Dit lampje scant de chip van uw kat, waarna het luik geactiveerd wordt en uw kat naar binnen of buiten kan lopen. Het luik is doorzichtig en voorzien van een tocht- en weerbestendige borstelrand. Het luik is tevens magnetisch afsluitbaar. U kunt het luik zelf instellen: u kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw kat alleen door het luik naar binnen kan komen en niet zelf naar buiten kan gaan, of andersom. In ieder geval voorkomt u met dit kattenluik met chip dat ongewenste indringers uw huis binnen kunnen komen. Dat is voor zowel u als uw kat fijn. Uw kat voelt zich met deze extra bescherming veilig in zijn of haar eigen huis. Bent u er niet zeker van of uw huisdeur geschikt is voor een kattenluik, vraag het ons. U kunt op vaste tijden chatten met onze klantenservice, of u kunt langskomen in onze “echte” winkel in de Rijp in Noord-Holland.

Kattenluik met chip

Kattenluik met chip online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Een kattenluik met chip kunt u eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Via ons handige menu op de homepagina komt u al gauw op de bestelpagina waar u wezen moet. Overal staat duidelijk aangegeven wat de prijzen zijn van onze producten en of u misschien korting krijgt. Soms hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wanneer u iets bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat u dit binnen twee werkdagen al in huis heeft. Daar hoeft u verder niets voor te doen! In principe is het kattenluik met chip te installeren in de meeste soorten deuren, mits deze niet te dik zijn. Naast kattenluiken kunt u ook voor andere kattenproducten bij Huisdierenbazaar terecht. Of het nu om kattenvoer gaat of om kattenspeeltjes, om vlooienmiddel of om krabpalen: in onze webshop vindt u het allemaal.

Kattenluik met chip online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis. Wij zijn niet voor niets één van de grootste dierenspeciaalzaken van Nederland, online én als echte winkel. Wij verkopen producten die u in gewone dierenwinkels waarschijnlijk niet zult vinden en ons assortiment is, omdat wij vooral ook een webshop zijn dan ook veel groter. Maar wij doen meer dan alleen producten verkopen: wij leveren ook de nodige informatie over huisdieren. Als dierenspeciaalzaak willen wij dat de huisdieren van Nederland een goed leven hebben en dit kunnen wij alleen maar voor elkaar krijgen door de baasjes zo goed mogelijk over het wel en wee van hun dieren te informeren. Dat is de service van Huisdierenbazaar.nl!