Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Beeztees hondenmand

Van alle merken die wij verkopen op onze website, is Beeztees misschien wel de meest aanwezige. Bijna elke soort accessoire voor honden (of katten) wordt wel gemaakt door Beeztees. Het is dan ook zeker geen verrassing dat dit grote merk ook hondenmanden produceert. Bekijk in onze catalogus het assortiment aan Beeztees hondemanden, of lees verder op deze pagina met informatie over hondenmanden en wat die van Beeztees zo bijzonder maakt.

Het merk Beeztees

Beeztees is een van origine Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het maken van huisdierenaccessoires. Een van de kernwoorden van hun missie is ‘leuk!’. Beeztees produceert huisdierenartikelen die veilig, kwalitatief goed maar vooral ook heel leuk zijn. Dit is terug te zien in de designs van de accessoires. Vaak hebben deze interessante vormen, gezellige kleuren of zijn ze gewoon heel leuk om mee te spelen. Beeztees maakt veel dierenspeelgoed, maar ook zeker andere producten, waaronder hondenmanden.

Beeztees werkt met een vrij klein en enthousiast team. Hoewel het bedrijf al meer dan 45 jaar bestaat, houden ze hun ontwerpen jong en vrolijk, terwijl ze toch hun werk meer dan serieus nemen. De producten van Beeztees zijn daardoor betrouwbaar en leuk om te gebruiken. Het is niet voor niets dat wij zoveel Beeztees producten verkopen in onze webwinkel!

Hondenmanden van Beeztees

Beeztees is een van de grootste aanbieders van hondenmanden en andere hondenspullen die wij verkopen op onze site. Niet alleen heeft Beeztees een groot assortiment, maar het merk staat ook nog eens bekend om zijn kwaliteit – en humor. Hoewel Beeztees het maken van accessoires voor dieren zeer serieus neemt, laat de naam al wel zien dat ze het belangrijk vinden om ook de leuke kant ervan te zien. Beeztees huisdierenproducten zijn dus zeker met liefde ontworpen.

In ons assortiment vindt u veel verschillende hondenmanden van Beeztees. Bij elkaar verkopen wij op Huisdierenbazaar.nl meer dan 100 verschillende hondenmanden en hondenkussens van Beeztees. Deze verschillen zitten hem in bijvoorbeeld model, kleur en grootte. Sommige zijn platte kussens, andere echt voorgevormde hondenmanden. Er zijn kussens en manden met natuurlijke kleuren en aardetinten, maar ook met een ruitje of juist een fellere kleur.

Beeztees hondenmand

Beeztees hondenmand kiezen

Waar u normaal op moet letten bij het kopen van een hondenmand, is vooral de kwaliteit. De buitenhoes, of het hele kussen, moet wasbaar zijn, de mand mag niet zomaar breken en de hoes niet zomaar scheuren. Wanneer u een hondenmand van Beeztees koopt, hoeft u zich over al deze dingen in ieder geval geen zorgen te maken. Beeztees staat garant voor kwaliteit, wat betekent dat u op andere, leukere aspecten van de hondenmand kunt letten. Het enige praktische dat u zelf nog moet uitzoeken is of u een kleine of een grote hondenmand nodig heeft. Wij weten natuurlijk niet hoe groot uw hond is. We kunnen u hooguit helpen door veel verschillende maten aan te bieden.

Dan komt het leukste deel van het uitzoeken van een hondenmand: de kleur en het model kiezen. Ook daar komt dat grote aanbod weer goed van pas. Bent u op zoek naar een echte stevige rieten hondenmand met een los kussen, of juist naar een lekker zacht hondenkussen? In onze catalogus kunt u het allemaal vinden. Beeztees heeft dunne ligkussens, mooie zachte hondenmanden en zelfs de ‘Teddymand’, die zo zacht is dat hij zelfs voor mensen lastig te weerstaan is.

Bij het kiezen van het model gaat het vooral om uw eigen keuze. Veel mensen nemen een hondenmand op basis van wat zij er leuk uit vinden zien of misschien wel waar ze zelf in zouden willen slapen als ze een hond waren. Gelukkig zijn honden ook veel minder kieskeurig dan bijvoorbeeld katten. Waar katten over het algemeen hun neus ophalen voor nieuwe spullen, zijn honden vaak enorm enthousiast (over alles). Bij Beeztees heeft u in ieder geval een ruimte keuze aan modellen en maten voor de mand. Mocht het nu echt een keer gebeuren dat uw hond zijn nieuwe mand (of ander voorwerp) niet waardeert, dan kan het soms helpen om er iets in te leggen dat bekend ruikt, zoals een hondenspeeltje.

Beeztees hondenmand kopen

Het moge ondertussen duidelijk zijn dat u Beeztees hondenmanden kunt kopen in onze webshop. Bent u op zoek naar een goedkope hondenmand? Ook dan kunt u zeker bij dit merk terecht. De ‘Teddymand’ is een van de goedkoopste hondenmanden in ons assortiment. Ook de losse hondenkussens van Beeztees zijn helemaal niet zo duur. Let bij het zoeken van een goedkope hondenmand wel extra goed op de maat. Kleine hondenmanden zijn vanzelfsprekend goedkoper dan grote hondenmanden. Geld besparen is altijd prettig, maar het zou jammer zijn als uw hond daardoor net niet lekker in zijn hondenmand past.

Ook voor wat duurdere, meer luxueuze hondenmanden is Beeztees een goede. Neem dan bijvoorbeeld de Kubu hondenmand van hun lijn Milano. Een rieten hondenmand met een prachtig ontwerp. Met een leuk kussentje erin staat deze gezellige hondenmand leuk in elk huis. Zo kunt u wel zien dat Beeztees van alle markten thuis is.

Beeztees hondenmand kopen

Beeztees producten bestellen gaat snel en makkelijk via onze webshop. Niet alleen de hondenmanden van Beeztees zijn hier te koop, maar ook veel andere artikelen van dit merk. Denk aan hondenspeelgoed, transportboxen voor honden, hondenriemen en nog veel meer. In bijna elke categorie is Beeztees wel aan te treffen. Is dit de eerste keer dat u bij ons bestelt? Dan heeft u geluk! Als u nu een account aanmaakt, krijgt u namelijk 2.500 welkomstpunten op uw eerste bestelling.