Binnenspeelgoed

Honden rennen graag rond. Ze vinden het geweldig om uitgelaten te worden en als ze zonder riem door en bos of park mogen rennen, voelen ze zich helemaal thuis. Soms is er echter even geen tijd om naar buiten te gaan, of is het weer zo slecht, dat zelfs die schattige puppy-ogen u niet naar buiten kunnen krijgen. Als uw hond op zulke momenten toch energie teveel heeft, hebben wij een oplossing voor u: binnenspeelgoed. Met binnenspeelgoed kan uw hond al zijn enthousiasme kwijt, zonder dat u extra met hem naar buiten hoeft

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Binnen spelen met de hond

Binnenspeelgoed voor honden bestaat in veel soorten en maten. Natuurlijk zijn er de bekende kunststof en latex speeltjes met een piep-geluidje erin. Die hondenspeeltjes waarbij bijna niemand zich in kan houden om er even in te knijpen in de dierenwinkel. Natuurlijk zijn er ook alternatieven, voor mensen die helemaal gek worden van dat gepiep om hen heen. Wij verkopen ook pluche beesten, waar de hond mee kan spelen en in kan bijten. Deze gaan misschien wat minder lang mee dan latex, maar zijn wel stil, ook als ze door het huis gegooid worden.

Veel hondenspeeltjes zijn bedoeld om mee rond te slepen of om te zoeken. Met balletjes of kleine speeltjes kunt u apporteren. Er zijn ook dikke trouwen met knopen erin, waarmee u met uw hond kunt spelen. U trekt aan een kant en de hond aan de andere kant. Zo kan uw viervoeter even lekker stoeien. Als laatste hebben we ook nog knuffels die opgewarmd kunnen worden met een ‘heat pack’. Dit speelgoed is bedoeld voor puppy’s die niet meer bij hun moeder zijn. Ze kunnen er lekker tegenaan liggen en voelen zich zo comfortabeler.

Binnenspeelgoed bij Huisdierenbazaar

Honden zijn net kinderen en hebben heel veel aandacht en speelgoed nodig. Aandacht kunnen wij u helaas niet verkopen, maar hondenspeelgoed hebben we in overvloed. Naast binnenspeelgoed voor honden hebben we ook nog andere soorten speeltjes, zoals buitenspeelgoed voor honden – uiteraard – maar ook speelgoed om de hond mee te trainen of speelgoed dat goed is voor de tanden van uw hond. Voor honden wordt alles leuker als het een spelletje is en onze speeltjes zijn daar voor ontworpen. Kijkt u gerust even rond in onze catalogus en kies het speeltje uit waar uw hond uren plezier aan gaat beleven. Natuurlijk kunt u ook voor gezond, goed geprijsd hondenvoer op ons rekenen.