Kattenspeeltjes

De katten zoals wij die tegenwoordig kennen zijn geheel aangepast aan een leven in huis. Ze krijgen iedere dag rond een vaste tijd hun kattenvoer en rekenen daar ook op. Ze hoeven niet meer zelf te jagen. Dat betekent niet dat ze niet graag achter een prooi aanzitten. Wanneer ze niet genoeg gestimuleerd worden zullen ze daarom uw meubels of zelfs u gaan lastigvallen. Dat bedoelen ze natuurlijk niet verkeerd, katten zijn nu eenmaal erg speels en reageren op hun instinct. Voor u is het echter waarschijnlijk fijner wanneer u niet onder de schrammen zit of de voering uit uw bank puilt. Huisdierenbazaar schiet u te hulp met een uitgebreid assortiment aan Kattenspeeltjes. Van simpele touwtjes tot lichtgevende, bewegende objecten, in de webshop van Huisdierenbazaar vindt u het allemaal terug.

Soorten kattenspeeltjes

Katten kunnen uitstekend horen en ruiken en hebben goede reflexen. Onze speeltjes, die speciaal voor katten ontwikkeld zijn, spelen hier dan ook op in. Wij verkopen alleen kattenspeeltjes van gerenommeerde huisdierenmerken zoals Beeztees. Eigenlijk hangt het soort speeltje waar uw kat graag mee speelt af van zijn of haar karakter. Sommige katten zijn erg fanatiek en kunnen zichzelf uren vermaken zonder moe te worden. Deze katten hebben het nodig om in poezenspelletjes zoveel mogelijk gestimuleerd te worden. Voor deze soort katten hebben wij bijvoorbeeld de latex lichtbal van Beeztees. Deze geeft licht zodra hij wordt aangeraakt. Of wat dacht u van het klassieke laserlampje?

Kattenspeeltjes

Andere katten vinden het misschien leuker om achter een ‘echte’ prooi aan te zitten. Daarom mogen muisjes en pluche beesten niet ontbreken in ons assortiment. Deze diertjes kan uw kat door de kamer slaan en bijten, zoals hij of zij bij een echte prooi ook zou doen. Alleen vallen er in dit geval gelukkig geen slachtoffers. Dit zijn speeltjes waar uw kat zelfstandig mee kan spelen. U kunt het natuurlijk juist leuker vinden om samen met uw kat te spelen. Dan zijn er de ‘catticklers’, hengels waar veren of touwtjes aanhangen die uw kat moet grijpen. Het voordeel van een hengel is dat uw kat tijdens het spelen niet per ongeluk naar uw hand kan grijpen. Ook zijn deze hengels lang genoeg dat u bijvoorbeeld vanaf de bank met uw kat kunt spelen.

Kattenspeeltjes online kopen op Huisdierenbazaar.nl

De hierboven genoemde speeltjes vormen slechts een klein onderdeel van het uitgebreide assortiment van Huisdierenbazaar.nl. Omdat we een webshop zijn kunt u makkelijk het hele assortiment bekijken en meerdere bestellingen tegelijk plaatsen. Dat is uiteraard veel handiger dan helemaal naar een winkel te moeten gaan en de spullen zelf mee naar huis te moeten dragen. Daarnaast kunt u bij ons nog veel meer andere producten voor katten en andere huisdieren aanschaffen. Denk aan voer, krabpalen en kattenmandjes. Maar ook voor de gezondheid van uw kat kunt u bij ons terecht. Dát is nu Huisdierenbazaar!

Kattenspeeltjes online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Kattenspeeltjes assortiment