Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

TropiClean

TropiClean is een merk dat verzorgingsproducten voor honden en katten maakt. Onder hun assortiment vallen onder andere shampoos, gebitsverzorging en andere producten om uw hond of kat er mooier uit te laten zien (en beter te laten ruiken). TropiClean is te vinden bij zowel de verzorgingsproducten voor katten als voor honden.

Over TropiClean

TropiClean is een familiebedrijf dat als missie heeft om het leven van huisdieren prettiger te maken – en ook dat van hun baasjes. Naar het voorbeeld van oprichtersfamilie Kassebaum, worden TropiClean producten zo gemaakt dat ze luxe en kwalitatief goed zijn. Ook probeert TropiClean mensen en dieren te helpen die hulp nodig hebben over de hele wereld. TropiClean bestaat vanaf 1992 en is sindsdien uitgegroeid van een klein merk met enkele producten tot een internationaal beroemd merk dat verkocht wordt in 61 verschillende landen.

TropiClean gebruikt natuurlijke ingrediënten in zijn verzorgingsproducten. Het is dus niet alleen de verpakking die groen is. De betekenis van de naam is ook niet heel ver te zoeken: Veel van de shampoos en andere producten hebben tropische vruchten als geur zoals kokosnoot, kiwi of papaya. ‘Clean’ spreekt natuurlijk ook voor zich: na het wassen of tandenpoetsen is het wel het idee dat uw hond of kat schoon is!

TropiClean

Shampoos voor honden en katten

TropiClean heeft verschillende soorten shampoo voor katten en honden. Zo is er de normale TropiClean shampoo die hetzelfde werkt als shampoo voor mensen: stop uw huisdier in bad of onder de douche en masseer de shampoo in zijn vacht. Daarna goed afspoelen en uw kat of hond loopt er weer lekker fris bij. Deze shampoo is verkrijgbaar in verschillende geuren en met of zonder conditioner. Ook bestaat er hypoallergene shampoo voor honden en katten die overgevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten van normale shampoo.

Verder is er ook nog droogshampoo van TropiClean. Dit is ideaal als u geen tijd heeft om uw huisdier helemaal te wassen, of als uw huisdier een hekel heeft aan water. In plaats van het inmasseren, werkt deze shampoo als een spray. Erg gemakkelijk in het gebruik dus.

Shampoos voor honden en katten

Als laatste kunnen we de TropiClean shampoo tegen vlooien en teken noemen. Deze shampoo werkt uiteraard tegen vlooien en teken, maar ook tegen andere insecten. De cacao die verwerkt zit in de vlooienshampoo kalmeert de geïrriteerde huid. Het helpt dus niet alleen tegen de insecten zelf, maar het is ook nog eens heel prettig voor uw hond of kat. De tekenshampoo van TropiClean is helaas niet als droogshampoo te krijgen.

TropiClean gebitsverzorging

TropiClean bestaat niet alleen voor de vacht van uw hond of kat, maar ook voor zijn of haar mond. De gebitsverzorgingsproducten van TropiClean zijn bedoeld om de tanden van uw huisdier schoon te houden, maar natuurlijk ook om een slechte adem te voorkomen of te genezen. Dat is voor uw dan wel weer zo prettig.

Ook de gebitsverzorging voor katten en honden is te vinden in verschillende soorten. Zo is er het TropiClean water, dat zowel voor honden als katten geschikt is. TropiClean water wordt toegevoegd aan het drinkwater (één eetlepel in een bakje) en zorgt dan voor maximaal 12 uur voor een gezonde en frisse adem. Het mondwater van TropiClean is niet alleen prettig voor u, omdat uw huisdier lekkerder ruikt, maar bevat ook nog eens ingrediënten die het daadwerkelijk gezond maken.

Er bestaat ook gebitsverzorging in de vorm van een gel die aangebracht wordt op de hoektanden van de hond of kat. Deze zal de gel dan zelf door de mond verspreiden en zo tandplak verwijderen. Let er wel op dat de hond of kat voor en na de behandeling 30 minuten lang niets eet of drinkt.

TropiClean gebitsverzorging kopen bij Huisdierenbazaar.nl

Als laatste noemen we de TropiClean Fresh Mint Foam – u raadt het al: een schuimbehandeling. Deze Fresh Mint Foam wordt direct in de bek gespoten van de hond of kat. Naast het verzorgen van een frisse adem, doodt deze foam ook nog eens bacteriën in de mond van uw huisdier. Evenals de andere verzorgingsproducten dus niet alleen lekker fris, maar ook nog eens echt gezond.

TropiClean online kopen

Naast gebitsverzorging en shampoos zijn ook allerhande andere verzorgingsproducten van TropiClean te vinden in onze online dierenwinkel. Denk aan een middeltje om de oren mee schoon te maken, of een spray die klitten in de vacht verminderd, zodat die makkelijker te borstelen is. Heel handig bij langharige honden of katten. Eigenlijk kan dus iedereen die het beste wil voor zijn of haar huisdier terecht in onze webshop. De producten van TropiClean zijn te vinden bij onze verzorgingsproducten, zowel voor katten als voor honden. Natuurlijk kunt u ook gewoon ‘TropiClean’ intypen in de zoekbalk om in één keer alle producten te krijgen.

Het bestellen van hoogwaardige gebitsverzorging en shampoos voor honden en katten is dus heel eenvoudig bij Huisdierenbazaar. Dat is natuurlijk ook zo als u hondenvoer of kattenvoer bij ons bestelt. Wij streven ernaar u een zo plezierig mogelijke winkelervaring te geven in onze webshop, dus opmerkingen zijn altijd welkom. Heeft u tips voor ons, of vragen over onze producten of diensten, neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

TropiClean online kopen

Huisdierenbazaar is niet alleen de beste webshop om verzorgingsproducten voor katten en honden te kopen, maar ook voor hondenspeelgoed, kattenbakken, krabpalen of heel veel verschillende andere producten voor huisdieren kunt u bij ons terecht. Wilt u alles eens in het echt zien? Kom dan vooral langs bij onze echte dierenwinkel in De Rijp, in Noord Holland. We zien uw bezoek graag tegemoet.