Verzorging

Katten hebben altijd een heel eigen karakter. Sommige katten zitten altijd binnen en klimmen het liefst 24 uur per dag over hun baasjes heen. Andere katten gaan ‘s ochtends naar buiten en komen pas laat in de avond terug. Ongeacht of uw kat enorm zelfstandig is, of juist dagelijks alle aandacht opeist, hij zal sowieso verzorging nodig hebben. Of het nu is omdat de kattenbak een onaangename lucht verspreid of omdat uw kat van buiten vaak vlooien of ander ongedierte meeneemt. Voor elke soort kat hebben wij exact de verzorgingsproducten in huis die nodig zijn om goed voor uw huisdier te zorgen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verzorgingsproducten voor katten

Verzorgingsproducten is een vrij grote categorie van producten voor katten. Hieronder valt in principe alles waarmee u ervoor zorgt dat uw kat gezond kan blijven. Dit loopt van producten om ongedierte te verdelgen, tot kattengras of kattenborstels. Met onze producten kunt u uw kat verzorgen, zowel medisch als cosmetisch. Denk bijvoorbeeld aan shampoos die voor uw kat geschikt zijn, zodat zijn vacht weer mooi glimt en hij lekker ruikt. We hebben ook andere vachtverzorging, zoals kammen en borstels. Dat is niet alleen handig om uw kat er mooi uit te laten zien, maar ook om losse haren weg te halen. Zo houdt u uw huis vrij van kattenharen. Daarnaast vinden veel katten het gewoon heel prettig om geborsteld te worden. Onze producten zijn van goede merken, zoals Tropiclean.

Tegen vlooien en teken hebben we ook allerlei middeltjes. Met deze bestrijdingsmiddelen tegen vlooien en teken kunt u uw kat probleemloos buiten op onderzoek laten gaan, zonder dat u thuis last krijgt van vlooien. Ook middelen tegen wormen hebben wij in de aanbieding.

Verzorgingsproducten online kopen

Al deze producten kunt u eenvoudig aanschaffen via onze webshop. Kijkt u rond in onze catalogus en vindt de producten die u voor uw kat nodig heeft. Behalve verzorgingsproducten, hebben wij ook nog een heleboel andere spullen voor katten te koop. Denk bijvoorbeeld aan een krabpaal, een kattenbak of een lekker kattenmandje om in te slapen. Ook hebben we natuurlijk een ruim aanbod aan kattenvoer. Als u het prettiger vind om naar een ‘echte’ dierenwinkel te gaan, dan kan dat zeker ook. Wij hebben in De Rijp, in Noord Holland, een fysieke dierenwinkel, waar u al onze producten voor huisdieren in het echt kunt zien. Daar staan onze medewerkers altijd klaar om u van adviezen te voorzien. Met uw vragen kunt u ook online terecht, daar is onze klantenservice voor.