Kattenbak open

Een open kattenbak is simpel doch effectief: het is een bak waarin uw kat zijn of haar behoefte kan doen. De bak is laag, zodat uw kat er makkelijk in kan stappen. Het principe is eenvoudig, maar voor veel mensen tegenwoordig is een open kattenbak eerder een helse ervaring dan een praktisch product. Een kattenbak verspreidt namelijk nare geurtjes. Aangezien de kattenbak meestal binnen staat, heeft u daar zeker last van. Niet erg fris wanneer u staat te koken. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor, zelfs als u voor een open bak kiest hoeft u niet last te hebben van de stank.

Waarom open kattenbak?

Katten zijn kieskeurige dieren en sommige vinden het niet fijn om in een afgesloten ruimte te moeten zitten. Dan is een gesloten kattenbak geen optie. Vooral voor katten die nog moeten worden getraind om de bak te gebruiken, is een open bak handig. Ze kunnen er makkelijk in- en uitstappen en terwijl ze hun behoefte doen hun omgeving nauwlettend in de gaten houden. Nadeel voor u is dat u een open kattenbak veel meer ruikt en ook nog eens tegen viezigheid moet aankijken. Niet erg hygiënisch natuurlijk. Gelukkig zijn de open kattenbakken die u op Huisdierenbazaar.nl kunt bestellen niet zomaar simpele bakken, maar zijn zij vaak voorzien van een ingenieus systeem die stank en rommel helpen verminderen.

Zo zijn veel bakken van merken als PeeWee en Curver voorzien van een rooster, waar de plas van uw huisdier direct doorheen loopt. Als hij of zij gaat graven, valt ook de rest van de viezigheid naar beneden. Het verzamelt zich in een onderla, die u er makkelijk uit kunt trekken. Dat betekent dat u alleen maar deze la schoon hoeft te maken en niet de gehele bak.

Kattenbak open

Natuurlijk moet u uitwerpselen er nog wel zelf uitscheppen, maar in ieder geval heeft u geen last meer van de doordringende geur van ammoniak. Daarnaast zijn deze bakken ook nog eens erg stijlvol en kleurrijk. U vindt altijd wel een bak die in uw interieur past, hoe excentriek u ook bent! Van roze tot zwart, wij hebben het allemaal in huis. Zie de kattenbak niet langer als een hindernis, maar als een aanwinst voor uw huis. Uw kat zal u er in ieder geval erg dankbaar voor zijn!

Open kattenbak bestellen via de webshop van Huisdierenbazaar

Open kattenbakken bestellen? Of bent u op zoek naar smakelijk kattenvoer? Dat kan allemaal in onze webshop! Profiteer van onze geweldige service en regelmatige aanbiedingen. Hoe eerder u bestelt, hoe sneller uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. Meestal is dat al binnen twee werkdagen! Natuurlijk heeft u nog andere producten nodig voor bij de kattenbak: kattengrit en accessoires zoals schepjes. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten grit, die allemaal verschillende voordelen bieden. Op de pagina’s voor kattenbakvulling leest u gedetailleerdere informatie over deze producten. U kunt zelfs een kattenbak, een zak vulling én een schepje bestellen in één handig pakket.

Open kattenbak bestellen via de webshop van Huisdierenbazaar

Geen zin om online te bestellen? Vindt u het leuker om een echte ‘dierenwinkel’ te bezoeken, waar u de producten ook echt uitgebreid kunt bekijken voordat u iets koopt? Kom dan naar de dierenwinkel van Huisdierenbazaar in De Rijp, Noord-Holland. Goed bereikbaar vanuit onder andere Amsterdam en Purmerend. Onze medewerkers staan daar meerdere dagen per week voor u klaar, om u te helpen de juiste producten voor uw huisdieren uit te kiezen en uw vragen te beantwoorden. Ook online kunt u echter onze hulp inschakelen. Chat via de site met één van onze experts.

Kattenbak open assortiment