Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Kattenspullen

Spullen voor uw kat nodig? Dan hebben wij goed nieuws. U hoeft niet langer naar een dierenwinkel te gaan, waar het assortiment beperkt is. Sterker nog, u hoeft niet eens meer naar buiten te gaan. Huisdierenbazaar.nl verkoopt alle Kattenspullen die u nodig heeft. Binnen een aantal muisklikken heeft u een bestelling geplaatst, die u binnen enkele werkdagen al in huis heeft. Bij ons vindt u alleen producten van de beste merken op het gebied van huisdieren, dus vooral geen dubieuze producten van eigen merk. Al onze kattenspullen zijn speciaal voor katten ontwikkeld, of het nu kattenvoer is of kattenspeeltjes.

Soorten kattenspullen

Wat kunt u zoal vinden bij ons? Werkelijk alles wat uw kat nodig heeft. We beginnen bij de basis: kattenvoer. Het kattenvoer van merken zoals Almo Nature is geïnspireerd op het dieet van katten in het wild en bevat dus geen kleur- en smaakstoffen, alleen natuurlijke ingrediënten. Er zijn verschillende recepten die naast het beste vlees of vis ook groente bevatten. Ook mogen wij als één van de enige dierenspeciaalzaken in Nederland dieetvoer voor katten verkopen. Het grootste deel van dit dieetvoer is Prins dieetvoer. Dat betekent dat u daarvoor niet speciaal naar een dierenkliniek hoeft te gaan, maar het gewoon online kunt bestellen. Naast voedsel verkopen wij ook andere basisproducten voor katten: kattenbakken en kattengrit, middelen tegen vlooien, teken en wormen en krabpalen. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het waarschijnlijk in huis.

Kattenspullen

Om een gelukkig leven te leiden heeft uw kat natuurlijk meer nodig dan alleen kattenvoer, een toilet en een slaapplek. Over het algemeen zijn katten speelse dieren die hun energie kwijtmoeten. Hun jachtinstinct zorgt ervoor dat ze nog altijd graag op een prooi jagen, hoewel dat allang niet meer nodig is om te overleven. Daarvoor hebben wij allerlei speeltjes en klimtoestellen in huis. Van simpele muisjes tot modern speelgoed dat uw kat zelf in beweging moet zien te krijgen. Krabmeubels geven uw kat de mogelijkheid om te krabben en te klimmen, zodat zij op een hoge plek het overzicht kunnen houden. Vooral voor katten die niet naar buiten gaan is het fijn om een krabmeubel als vervanging te hebben, anders gaat uw kat misschien op kasten klimmen, wat niet de bedoeling is.

Kattenspullen online kopen

We hebben u een klein voorproefje kunnen geven van wat u allemaal voor uw kat kunt kopen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl, maar dit is natuurlijk nog niets. Kijk vooral eens rond in onze webshop onder de categorie ‘kat’ en misschien ontdekt u wel dingen waar u het bestaan niet vanaf wist!

Kattenspullen online kopen