Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Barca hondenbrokken

Als betrokken hondenbaasje gunt u uw lieve viervoeter natuurlijk het allerbeste. Naast voldoende lichaamsbeweging, spelletjes en rust is ook een gezond voedingspatroon ontzettend belangrijk voor uw hond. Hondenbrokken die zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, de vacht en het gebit van uw hond mooi en gezond houden én goed in de smaak vallen bij uw hond: dat is waar u naar op zoek bent. Barca hondenbrokken maakt deze belofte meer dan waar. Daarom hebben wij dit merk met trots opgenomen in ons assortiment.

Barca hondenbrokken: vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Barca hondenbrokken zijn helemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De brok is op een lagere temperatuur geperst, zodat alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen in de voeding zo veel mogelijk behouden blijven. Daarnaast zijn deze geperste hondenbrokken zo samengesteld dat ze het oorspronkelijke voedingspatroon van de hond zo dicht mogelijk benaderen. Dat betekent dat Barca hondenbrokken hoog zijn in eiwit, de nodige essentiële vetten bevatten en vrij zijn van tarwegluten.

Honden zijn dol op Barca hondenbrokken

Barca hondenbrokken zijn geliefd bij menig hond. Doordat de brokken een hoog percentage aan vlees bevatten vallen deze bijzonder goed in smaak bij de meeste honden. De voorouders van uw viervoeter aten voornamelijk prooidieren die zij in het wild vingen: vlees dus. Doordat Barca hondenbrokken zijn gemaakt van vlees van hoogwaardige kwaliteit, zijn honden dol op de smaak van deze brok. Alleen het beste vlees wordt gebruikt bij het produceren van de brokken. En dat proeft uw hond!

Barca hondenbrokken: hoge verteerbaarheid

Barca hondenvoer heeft een hoge verteerbaarheid. Dat houdt niet alleen het darmkanaal van uw hond gezond, maar zorgt er ook voor dat uw viervoeter zoveel mogelijk essentiële voedingsstoffen uit de brokken opneemt. Barca hondenbrokken stimuleren een goede darmgezondheid. En dat merkt u ook terug aan de ontlasting van uw dier: de hoeveelheid ontlasting zal verminderen. Ook zal uw hond minder vaak ontlasten. Een goede darmgezondheid is belangrijk van uw hond. Veel gezondheidsklachten beginnen immers in het darmkanaal. Door Barca hondenbrokken te voeren weet u zeker dat u de darmen van uw hond in topconditie houdt!

Barca hondenbrokken voor elke hond

Barca hondenbrokken ondersteunt een optimale conditie

Doordat Barca hondenbrokken de juiste samenstelling essentiële aminozuren, eiwitten, vitaminen en mineralen bevatten, komt de voeding de conditie van uw hond ten goede. Energieke honden of werk- en sporthonden varen dan ook wel bij de voeding van Barca. Het energieniveau van uw hond wordt op peil gehouden met Barca hondenbrokken. Op deze manier haalt u het allerbeste uit uw hond. Ook honden die geen bijzondere prestaties neer hoeven zetten kunt u natuurlijk Barca hondenbrokken voeren. Het is ideaal hondenvoer voor actieve honden!

Geen onnodige vulstoffen in Barca hondenbrokken

Barca hondenbrokken zijn vrij van tarwegluten en andere onnodige vulstoffen. Goedkope hondenbrokken zoals u die in de supermarkt koopt bevatten vaak een laag aandeel vlees en een hoog aandeel tarwe. Dit is immers een goedkope vulstof. Zo wordt de prijs van de brok zo laag mogelijk gehouden. Dat is aantrekkelijk voor de consument, maar des te minder voor uw hond. Honden zijn van nature carnivoren die voeding nodig hebben die royaal van vlees is voorzien. U doet uw hond dus absoluut geen plezier met een dergelijke brok. Barca hondenbrokken bevatten echt alleen wat uw hond nodig heeft.

Barca hondenbrokken voor elke hond

Barca hondenbrokken zijn eigenlijk voor elke hond geschikt. Zo maakt Barca ook speciale hondenbrokken voor de kleine hond tot 6 kilo. Een kleine hond verbruikt doorgaans minder energie. Toch hebben ook kleine hondenrassen gezonde brokken nodig. Barca begrijpt dit. Door het voeren van Barca hondenbrokken geeft u ook een klein hondje alles wat het dagelijks nodig heeft. Maar Barca heeft uiteraard ook aan de grote viervoeter gedacht. Op de hondenbrokken van Barca staat altijd duidelijk aangegeven voor honden tot welk gewicht de brokken geschikt zijn. Zo koopt u dus altijd de juiste brok voor uw hond.

Barca hondenbrokken: hoge verteerbaarheid

Barca hondenbrokken voor jong & oud

Ook heeft Barca speciale hondenbrokken ontwikkeld voor pups en senior honden. Puppy’s zijn in de groei en hebben een andere voedingsbehoefte dan een volwassen hond. Ook hebben zij meer voedingsstoffen nodig en een iets andere samenstelling van gezonde stoffen. Krijgt u binnenkort een pup? Dan kunt u deze met een gerust hart Barca hondenbrokken voeren: op deze brok kan uw pup zorgeloos en zo gezond mogelijk opgroeien. Maar ook voor oudere honden maakt Barca speciale hondenbrokken. Senior honden hebben juist een minder energierijke voeding nodig: ze verbruiken immers minder calorieën dan een jonge, energieke hond die de hele dag rondrent. Barca maakt senior hondenbrokken waarmee u uw oudere hond een gebalanceerde voeding aanbiedt.

Barca hondenbrokken online kopen

Het online kopen van hondenvoeding is snel, gemakkelijk en comfortabel. Door online hondenbrokken te bestellen hoeft u zelf niet met grote zakken voer te slepen. Waar u ook bent, u bestelt gemakkelijk een nieuwe voorraad hondenvoer voor uw viervoeter. De hondenbrokken van Barca kunt u online kopen bij Huisdierenbazaar.nl. U kunt diverse soorten hondenbrokken kopen van dit mooie merk. Onze website is overzichtelijk: alle hondenbrokken hebben wij netjes voor u op een rijtje gezet.

Barca hondenbrokken online kopen

Bij Huisdierenbazaar.nl koopt u Barca hondenbrokken voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer u een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat het product zo snel mogelijk uw kant op komt. Bestelt u liever geen hondenbrokken online? Dan bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in De Rijp, Noord-Holland. Naast hondenvoer vindt u bij ons onder meer hondenspeelgoed, halsbanden, snacks & botten, benches  en voer- en drinkbakken. Wij hebben alles in huis voor uw trouwe compagnon!