Beeztees hondensnacks

Beeztees is een Nederlands merk dat bekend staat om verschillende accessoires voor uw huisdieren. Van krabpalen en hondenbenches tot voerbakken en hondenspeeltjes; het assortiment van Beeztees is bijzonder gevarieerd. Ook hebben we bij Huisdierenbazaar een uitgebreid aanbod aan Beeztees hondensnacks. Sterker nog: we hebben wel meer dan 150 verschillende soorten Beeztees hondensnoepjes in de aanbieding. Deze hondensnacks en botten zijn niet alleen smakelijk voor uw huisdier, maar kunnen uw hond ook extra ondersteuning in hun gezondheid geven. Dit komt doordat de hondensnacks van Beeztees niet alleen smakelijk zijn, maar ook vol gezonde ingrediënten zitten.

Waarom Beeztees hondensnacks?

Hondensnacks hebben een hele andere functie dan snacks en snoepjes die wij zelf eten. Hondentrainers maken graag gebruik van hondensnacks of hondensnoepjes om een hond goed gedrag aan te leren. Vertoont hij het gedrag dat van hem verwacht wordt? Dan wordt hij beloond met een beloningssnack. Dit motiveert een hond om zich te gedragen zoals het hoort, maar het maakt een hond simpelweg ook gelukkiger om af en toe naast zijn voer iets lekkers te krijgen. Ze zullen de hondensnacks van Beeztees al van een afstandje kunnen ruiken, want honden hebben een sterk reukorgaan en de bestanddelen van de snacks en botten worden door veel honden gewaardeerd.

Toch zijn hondensnacks meer dan alleen een lekkere traktatie. Als u uw hond af en toe tussen twee maaltijden door een hondensnack geeft, zal zijn spijsvertering op gang blijven. Dat kan heel prettig zijn voor uw hond, omdat het verteren van voedsel vrij veel energie van hem vraagt. Verder kunnen kauwsnacks en botten goed zijn voor het gebit van uw hond. Deze tussendoortjes masseren hun tandvlees en voorkomen tandplak. Dan is het wel belangrijk dat u uw hond gezonde hondensnacks geeft. In de praktijk gaat dat om hondensnacks die voor een groot deel uit vlees bestaan in plaats van de ongezonde vulmiddelen die in veel goedkope hondensnacks zitten.

Deze hondensnacks zullen uw hond wel smaken, maar geen bevorderende werking op hun gezondheid hebben. Beeztees hondensnacks zijn wel gezond. Bovendien heeft Beeztees een ruim assortiment aan graanvrije hondensnacks. Zelfs als uw hond overgevoelig voor granen is kunt u hem dus deze snacks voorschotelen. De snacks mogen zijn hondenvoer alleen niet gaan vervangen, omdat uw hond dan niet genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Het is daarom aan te raden om wat minder hondenvoer te geven als u hem hondensnacks voert.

Welke Beeztees hondensnacks zijn er?

Er zijn verschillende soorten snacks en botten voor honden op de markt. Beloningssnacks zijn er om uw hond te motiveren, Dentasticks en kauwsnacks zijn goed voor het gebit van uw hond en Munchy staafjes zijn gemakkelijk af te breken, wat goed kan zijn als uw hond moeite heeft met het doorbijten van grote hondensnacks. Beeztees biedt al deze soorten hondensnacks aan. Bovendien hebben we gevulde botten van Beeztees in de aanbieding. Omdat het kluiven op botten als een soort tandenpoetsen fungeert voor uw hond, kan het geen kwaad als hij daartoe aangespoord wordt. Beeztees gevulde botten hebben een vulling van hondenvoer waar uw hond van houdt. Hierdoor zal hij graag op het bot blijven kauwen.

Verder is het scala aan smaken waar u uit kunt kiezen bij Beeztees groot. Het zal in de meeste gevallen om hondensnacks met vlees gaan. Als u al weet waar uw hond van houdt, kunt u zijn favoriete smaak alvast bestellen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook verschillende smaken hondensnacks bestellen om zo te testen wat uw hond het lekkerst vindt. U heeft de keuze uit gebruikelijke smaken als kip, rund, vis of eend, maar ook uit combinaties van vleessoorten.

Uiteraard hoeft u niet per se voor één smaak te kiezen. Afwisseling kan juist motiverend werken als u deze hondensnoepjes als beloningssnacks gebruikt. Ook dan is het goed om een duidelijk beeld te hebben van wat uw hond lekker vindt. Probeer de hondensnacks die hij het lekkerst vindt zoveel mogelijk als laatste te geven, anders zal hij zich op den duur na de lekkerste snacks niet meer gemotiveerd voelen.

Beeztees hondensnacks online kopen

Bij Huisdierenbazaar waren we al vroeg onder de indruk van de kwaliteit van Beeztees. Hun verzorgingsproducten voor honden leveren een mooie vacht en een goede ondersteuning van hun gezondheid, de hondenmanden en orthopedische hondenbedden van Beeztees zorgen ervoor dat uw hond een goede slaaphouding heeft en in hun krabpalen heeft Beeztees een assortiment aan populaire producten voor katten. De kwaliteit die we in al die artikelen van Beeztees zagen zijn gelukkig ook terug te zien in hun hondensnacks. Beeztees hondensnacks zijn een even lekkere als gezonde traktatie voor uw hond. U kunt dus met een gerust hart uw hond belonen met Beeztees hondensnacks.

Wilt u ons assortiment aan Beeztees hondensnacks eens met eigen ogen bekijken, bijvoorbeeld omdat u een beter beeld wilt hebben van hoe groot de hondensnoepjes precies zijn? Dan bent u van harte welkom om eens langs te komen bij onze dierenwinkel in De Rijp. Ons pand ligt vlak bij de N244 ten westen van Purmerend en is daarmee gemakkelijk te bereiken met de auto. Hier kunt u alle kwaliteitsproducten die we voor uw huisdieren in de aanbieding hebben in het echt zien. Dat geldt voor onze hondensnacks, maar ook voor ons hondenvoer, onze hondenspeeltjes en zelfs onze halsbanden en hondenriemen. Daarnaast kunt u in onze “stenen” winkel diepvriesvoer kopen, wat we vooralsnog niet kunnen versturen.

Beeztees hondensnacks online bestellen bij Huisdierenbazaar is zeer eenvoudig. Heeft u vragen over het bestelproces of de ingrediënten in deze hondensnacks? Onze klantenservice staat u graag te woord.