Beeztees kattensnacks

Kattenbaasjes kennen het Nederlandse merk Beeztees misschien van hun krabpalen, kattenbakken of hun verzorgingsproducten voor katten. Beeztees kattensnacks zijn echter ook zeer de moeite waard. Deze kattensnoepjes staan bekend om hun goede ingrediënten, waardoor u uw kat af en toe kunt verwennen met iets lekkers zonder dat u zich meteen druk hoeft te maken dat hij te kampen krijgt met overgewicht. Verder weet Beeztees precies wat katten lekker vinden. Beeztees kattensnacks zijn daarmee tussendoortjes die ongetwijfeld goed in de smaak zullen vallen bij uw kat.

De voordelen van Beeztees kattensnacks

Mensen krijgen vaak te horen dat snacken slecht voor ze is. En in zekere zin is dat waar: te veel snacken is zowel voor mensen als voor katten niet goed. Maar terwijl wij snacken omdat we lekkere trek hebben, kunnen kattensnacks ook heel goed zijn voor uw kat. Dat heeft onder meer met hun spijsvertering te maken. Het kost katten best veel energie om hun eten te verteren en dan kan een kattensnoepje helpen om hun spijsvertering op gang te houden. Er zijn dan wel twee belangrijke zaken waarop u moet letten. Allereerst dat u de kattensnoepjes op het juiste moment geeft. Ten tweede heeft uw kat vooral wat aan kattensnacks als het gezonde kattensnacks zijn.

In tegenstelling tot veel goedkope kattensnacks zitten Beeztees kattensnacks vol ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid van uw kat. Goedkope kattensnacks zijn vaak vooral gericht op geur en smaak. Sommige fabrikanten gebruiken geur- en smaakstoffen of andere synthetische middelen om die te versterken. Het resultaat is een kattensnack die uw kat weliswaar goed smaakt, maar weinig tot geen voedingswaarde heeft. Wat een kat nog altijd het lekkerst vindt is vlees of vis. Dat eet hij in de natuur ook en daar zijn het gebit en verteringsstelsel van katten daardoor op aangepast. De meeste Beeztees kattensnacks zijn gemaakt van gedroogd vlees. Hier zit weinig vet in, waardoor de kattensnacks caloriearm zijn.

Hoe voer ik mijn kat Beeztees kattensnacks?

Als u wilt dat Beeztees kattensnacks helpen met het verteringsstelsel van uw kat, raden we aan om deze tussen twee maaltijden door te geven. Als u de kattensnoepjes te kort voor of na het gewone kattenvoer geeft, hebben ze nauwelijks effect. Bovendien heeft gezond kattenvoer goede ingrediënten die niet in kattensnacks zitten. Het mag dus niet gebeuren dat uw kat (bijna) alleen nog maar Beeztees kattensnacks eet. Veel dierenartsen raden aan om de hoeveelheid kattensnacks van zijn kattenvoer af te halen. Misschien nog wel belangrijker: dierenartsen benadrukken dat wat uw kat eet nooit voor meer dan 10 procent uit kattensnacks of kattensnoepjes mag bestaan.

Er is geen vaste methode om uw kat snacks te voeren. Van nature zijn katten jagers, dus over het algemeen zullen ze niet snel uit uw hand eten, maar het kan wel. Als uw kat erg gehecht is aan zijn voerbak – misschien wel een Beeztees voerbak? – kunt u de Beeztees kattensnacks gewoon in zijn voerbak leggen, maar u kunt ze ook op de grond neerleggen. Het zal dan voor uw kat lijken alsof u uw eigen prooi met hem deelt en dat schept een band tussen u en uw huisdier. Langere snacks, zoals Beeztees Dinky Dice of Beeztees Chicky Tunas, kunt u eventueel met de hand in kleinere stukjes breken als uw kat de grotere stukken moeilijk weg krijgt.

Welke Beeztees kattensnacks zijn er?

Komt het op eten aan, dan wordt er wel eens gezegd dat katten de meest kieskeurige huisdieren ter wereld zijn. En daar zit wel wat in: als de geur van hun kattenvoer ze niet bevalt, laten sommige katten het staan en kijken ze er nooit meer naar om. De kans dat uw kat Beeztees kattensnacks lekker gaat vinden is wel vrij groot en dat komt juist doordat er zoveel echt vlees in zit. Dat is wat uw kat van nature eet en daar zal hij minder snel moeilijk over doen dan over goedkopere kattensnacks met kunstmatige smaakstoffen.

Een ander groot voordeel aan Beeztees kattensnacks is dat u de keuze heeft uit verschillende smaken. Zo zijn er verschillende soorten Beeztees gedroogde visjes, waaronder Beeztees gedroogde visjes met kip, waarin twee favoriete maaltjes van katten gecombineerd worden. Ook Beeztees Ocean Delight bevat vis en kip. Is uw kat sowieso meer een liefhebber van kip? Dan zou u ze bijvoorbeeld Beeztees Chicky Bits, Beeztees Chicky Chips of Beeztees Love Bites kunnen geven. Daarnaast heeft het merk in Beeztees Catnip Cookies kattensnoepjes in de aanbieding die extra aantrekkelijk worden door het kattenkruid in de kattensnacks.

Beeztees kattensnacks online kopen

Sommige kattenbaasjes twijfelen of ze hun kat wel kattensnacks moeten geven. Kattensnacks zijn echter wezenlijk anders dan snacks voor mensen. Zolang u maar voor gezonde kattensnacks kiest, zoals de kattensnacks van Beeztees, is er geen verband tussen kattensnacks en overgewicht bij katten. Daarnaast zijn de gedroogde kattensnacks van Beeztees veel gezonder voor uw kat dan de snacks die we zelf wel eens eten, die vaak te vet zijn en te veel suiker bevatten. Geef uw kat dus liever de kattensnacks van Beeztees. Het vlees in de snacks zal uw kat zeker smaken.

Bij Huisdierenbazaar kunt u terecht voor alle soorten Beeztees kattensnacks, maar ook voor andere artikelen waar uw kat wat aan heeft. Zo hebben we een ruim assortiment aan kattenvoer, kattenbakken, kattenmanden, halsbanden, voerbakken, kattenluikjes, kattenspeeltjes en krabpalen van Beeztees en heel veel andere topmerken. Net als u willen wij namelijk niets minder dan het beste voor uw huisdier. U kunt al deze artikelen online bestellen in onze webshop of komen bekijken in onze winkel in De Rijp.