Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondenbuggy’s

Hondenbuggy’s zijn nuttige producten die voor meerdere problemen uitkomst bieden. Stel dat u een oudere hond heeft die niet in staat is om lange wandelingen te maken, een hond met gezondheidsproblemen of een bepaald ras dat niet al te lange wandelingen kan maken, dan wilt u uw trouwe viervoeter alsnog een frisse neus laten halen. Uw hond kan een stukje met u meelopen en wanneer hij of zij moe wordt kan hij of zij uitrusten in de hondenbuggy, die een veilige en warme slaapplek biedt. Ook is de hondenbuggy een fantastisch alternatief voor de reismand of transportbox voor honden. U kunt uw hond gemakkelijk meenemen naar de dierenarts of op reis. Daarnaast is het voor u ook een stuk comfortabeler, omdat u uw hond niet hoeft te dragen.

Voordelen van een hondenbuggy

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om uw hond mee te nemen als u van huis gaat. U kunt bijvoorbeeld een hondenfietsmand aan de voorkant van uw fiets bevestigen en daar uw hond in laten zitten. Of u kunt uw hond in een transportbox op de achterbank van de auto zetten als u wat verder weg wilt. Veel honden vinden het ook gewoon prima om mee te gaan met een autorit. Maar dat sluit het gebruik van een hondenbuggy niet uit. Als uw oude hond bijvoorbeeld niet helemaal goed meer ter been is, kunt u gewoon een hondenbuggy meenemen in de kofferbak en eenmaal aangekomen op de bestemming lekker uitwaaien met uw hond in de buggy. De meeste hondenbuggy’s zijn namelijk heel makkelijk in- en later weer uit te klappen en kunnen daarom zonder moeite overal mee naartoe genomen worden.

Hondenbuggy’s

Het grootste voordeel van een hondenbuggy is dat het een heel comfortabel product is voor uw huisdier. Een transportbox in de juiste afmeting kan natuurlijk heel prettig zijn voor een hond, zeker als hij lekker op een zachte hondendeken kan liggen, maar zo’n box kan toch vervelend bewegen als u hem te voet ergens heen moet dragen. Dat geldt ook voor een reistas voor honden: deze zijn vaak zo ontworpen dat een hond zich er zo prettig mogelijk in voelt, maar een hond zit toch veel rustiger in een stevige, stabiele hondenbuggy. Ook als u meer honden heeft, kan een hondenbuggy een goede uitkomst zijn. Heeft u bijvoorbeeld een hond die al op leeftijd is of een blessure aan zijn pootjes heeft? Dan kunt u toch al uw honden tegelijk uitlaten, wanneer u de langzaamste hond in een hondenbuggy meeneemt.

Soorten hondenbuggy’s

Voordat u een hondenbuggy bij Huisdierenbazaar aanschaft zult u wat onderzoek moeten doen naar de verschillende modellen en merken die wij verkopen. U kunt kijken naar het maximale gewicht dat de buggy’s aankunnen en of ze bescherming bieden tegen de regen. Of misschien nog belangrijker: of de buggy’s tegen een stootje kunnen. Kunt u ermee over onverharde wegen lopen? Kantelt de buggy wanneer u de stoep op of af gaat? Gelukkig vindt u in de webshop van Huisdierenbazaar.nl een uitgebreid assortiment met verschillende buggy’s van topmerken. Welk model u uiteindelijk ook kiest, u bent ervan verzekerd dat u een product in huis haalt dat speciaal is ontwikkeld voor honden en daarom van alle gemakken is voorzien. Onze buggy’s hebben bijvoorbeeld handige vakken waarin u hondenspeeltjes, hondensnacks en hondenpoepzakjes kwijt kunt, spullen die u nodig heeft wanneer u uw hond aan het uitlaten bent. Bij al onze buggy’s staat uitgebreide productinformatie, zodat u precies de buggy kunt vinden die bij u en uw hond past. Maar wij realiseren ons ook dat stijl voor de meeste mensen erg belangrijk is. U moet toch in het openbaar rondlopen met uw buggy. Daarom zijn onze buggy’s verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Het overgrote merendeel van de hondenbuggy’s in ons assortiment is van de fabrikant Innopet. Dit Nederlandse bedrijf is een ware expert op het gebied van dierentransport en daar hoort de hondenbuggy natuurlijk ook bij. Innopet biedt deze dan ook in allerlei soorten en maten aan; van een compacte hondentrolley tot grote, luxe hondenbuggy’s met veel opbergruimte. Als uw hondenbuggy niet van zichzelf al een regenscherm heeft, kunt u ook los een Innopet regenhoes kopen. Zo beschermt u uw hond tegen alle ongemakken van de buitenwereld. Innopet ontwerpt bijvoorbeeld ook reistassen voor honden. Naast een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan reisbuggy’s voor honden van deze fabrikant kunt u bij ons ook terecht voor de grote, luxueuze hondenbuggy’s van AirBuggy. Keuze genoeg voor u en uw hond dus!

Huisdierenbazaar is de grootste online webshop van Nederland op het gebied van producten voor huisdieren, waaronder honden. Naast de beste kwaliteit hondenbuggy’s vindt u ook andere praktische reisproducten in onze webshop, waaronder autodekens voor honden en fietsmanden voor honden. U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Ook kattenmensen en knaagdierenfans kunnen bij ons terecht voor alles wat zij maar nodig zouden kunnen hebben voor hun dieren. Dit maakt van Huisdierenbazaar dan ook echt een bazaar, met alle gemakken die het internet te bieden heeft. Vanaf de bank of uw luie stoel kunt u de hondenbuggy van uw keuze of een ander product bestellen en vaak heeft u deze dan binnen twee werkdagen al in huis, hoe groot of klein uw bestelling dan ook is.

Hondenbuggy’s kopen

Vindt u het prettiger om producten eerst uit te testen voordat u een aankoop wil doen, dan kunt u langskomen in onze ‘echte’ dierenwinkel in de Rijp, nabij Amsterdam en omstreken. Van zowel de website als de winkel kunt u de allerbeste service en kwaliteit verwachten. Wij verkopen alleen de beste merken, die producten aanbieden die speciaal zijn ontwikkeld voor huisdieren. Dat betekent dat zij veilig en stevig zijn, maar ook aantrekkelijk voor uw hond of kat. Ook de basisbenodigdheden zoals dierenvoedsel kunt u uiteraard bij ons aanschaffen.

Bent u op zoek naar een handige hondenbuggy om uw hond in te vervoeren? Of kan uw hond het ook alleen met een hondenriem af? Bij Huisdierenbazaar vindt u precies wat u nodig heeft. Ook als u op zoek bent naar hondenvoeding, hondenspeeltjes, hondensnacks of middelen om uw hond tegen vlooien of wormen te beschermen.

Hondenbuggy’s kopen