Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

InnoPet hondenbuggy

Samen met de hond op pad, dat is nog comfortabeler met een goede hondenbuggy. De hond hoeft dan niet alles te rennen, hij of zij kan uitrusten wanneer dat nodig is, en u heeft altijd de zekerheid dat de hond veilig is. De InnoPet hondenbuggy die we bij Huisdierenbazaar.nl verkopen is een hondenbuggy die u die zekerheid geeft. Uw hond zal van de InnoPet-buggy gaan houden!

InnoPet hondenbuggy's

InnoPet is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve producten voor honden. Het is een vrij klein bedrijf, waar de lijnen kort zijn en waar de hoofden dezelfde kant op staan. Die nuchtere manier van werken vertaalt zich in de kwaliteit van de Innopet-producten. Aan alles is gedacht, niets is uit het oog verloren; de hondenbuggy's van InnoPet zijn even innovatieve als eenvoudige producten waar de ontwerpers trots op kunnen zijn.

InnoPet maakt veel verschillende handige producten en dat doet dit bedrijf al sinds 1996. De InnoPet hondenbuggy werd pas in 2006 geïntroduceerd, ook al lijkt het wel alsof ze er altijd zijn geweest. Zeker zomers horen deze hondenbuggy's echt bij het Nederlandse straatbeeld: de baasjes op de fiets, de hond tevreden in een buggy – dat plaatje kent nu iedereen. De originele InnoPet hondenbuggy is duidelijk een blijvertje!

InnoPet hondenbuggy's

Hondenbuggy gebruiken

Honden zijn sterke en sportieve dieren die best een eindje kunnen rennen, maar dat betekent niet dat ook de hond soms rust nodig heeft. Uiteraard hangt een en ander af van het ras van uw hond: niet elke hond is even atletisch gebouwd, voor sommige honden is veel rennen zelfs af te raden. U kent uw hond zelf natuurlijk het beste, u weet dus ook of u uw hond met een InnoPet hondenbuggy een plezier doet. Bekijk het assortiment in onze webwinkel en kies de buggy die het meest bij u en uw hond past!

Bij Huisdierenbazaar.nl merken we wel dat de vraag naar buggy's alsmaar stijgt. Dat is goed nieuws: het betekent dat hondenbezitters nog vaker dan vroeger uitstapjes maken met hun hond, en dat is natuurlijk leuk voor de hond. In een hondenbuggy kan uw hond het zich helemaal comfortabel maken. InnoPet heeft veel aandacht voor comfort en veiligheid, maar ook aan de uitstraling van de buggy is gedacht.

Soorten hondenbuggy’s

InnoPet maakt verschillende soorten hondenbuggy’s die geschikt zijn voor verschillende soorten honden of verschillende momenten. Grofweg zijn deze buggy’s te verdelen in twee soorten: de wandelwagens en de buggy’s die ook geschikt zijn als hondenfietskar. De wandelwagens zijn in verschillende soorten en maten te koop. De ‘5 in 1’ hondenbuggy kan bijvoorbeeld maar een gewicht tot 8 kilo houden, terwijl de ‘Comfort’ een draagkracht van maximaal 30 kilo heeft. Het zou te ver voeren om alle specificaties van alle wandelwagens hier te noemen. We raden u echter graag aan de beschrijving bij de producten goed door te lezen.

Mocht u de hondenbuggy willen verbinden met uw fiets, dan kan dat ook. Hiervoor moet u zoeken naar het model ‘InnoPet hondenbuggy Sporty Dog Trailer DeLuxe’, dat in verschillende kleuren te krijgen is in onze webshop. Het mooie aan de Sporty Dog Trailer is dat hij tegelijkertijd een hondenbuggy en hondenfietskar is. U kunt er dus zowel mee wandelen als fietsen. Deze hondenbuggy is zonder extra gereedschap te monteren aan uw fiets. Mocht u een mountainbike of e-bike hebben, geen probleem! We hebben ook een koppelstuk in de aanbieding.

Zijn hondenbuggy’s geschikt voor alle honden?

Niet alle hondenbuggy’s zijn geschikt voor alle honden. Dit heeft voornamelijk te maken met het gewicht van de hond en de maximale draagkracht van de hondenbuggy. Dat gezegd hebbende: voor de meeste honden is er wel een geschikte hondenbuggy te vinden. Het zal pas lastig worden als uw hond zwaarder is dan 30 kg. In ieder geval is het van groot belang de specificaties van de verschillende buggy’s te lezen, zodat u zeker weet dat de buggy die u kiest ook geschikt is voor uw hond.

Natuurlijk is er dan nog de vraag of uw hond behoefte heeft aan een hondenbuggy. Dat kunt u uiteindelijk zelf het beste bepalen. Een hondenbuggy kan erg handig zijn als u honden van verschillende rassen tegelijkertijd wilt uitlaten. Grote honden kunnen vaak langer lopen dan kleine honden. Om aan beide tegemoet te komen is het best handig om de kleinere honden na een tijdje in de hondenbuggy te zetten zodat de grote nog wat langer door kunnen lopen. Ook als u zelf graag lange wandelingen maakt kan het handig zijn om de hond na een tijdje in een buggy te zetten.

Daarnaast kan een hondenbuggy ook handig zijn als uw hond wat rust nodig heeft op een drukke dag. Mensen die hun honden mee laten doen aan een hondenshow gebruiken soms een hondenbuggy als een plaats waar hun hondje even tot rust kan komen en niet de hele tijd in contact is met andere honden. Ook op drukke plekken in de stad kan een hondenbuggy een goed idee zijn, of als u uw hond mee wilt nemen naar bijvoorbeeld de dierenarts.

InnoPet hondenbuggy kopen

Het is nu heel gemakkelijk geworden om een InnoPet hondenbuggy online te kopen. Dáár hoeft u dus niet de deur voor uit, de mensen van Huisdierenbazaar.nl zorgen ervoor dat de buggy bij u geleverd wordt. Zodra het weer 'n beetje meezit kunt u de hondenbuggy dan in gebruik nemen. Uw hond zal er naar uitkijken!

Uw huisdier zal vast niet altijd in een buggy hoeven. Wij verkopen ook de hondentuigjes van IDC Julius K9 en de rollijnen van Flexi. Zo kunt u uw hond ook veilig zelf laten lopen. Ook voor een mooie hondenfietsmand, hondenfietskar of autobench en natuurlijk het beste hondenvoer kunt u bij ons terecht.

InnoPet hondenbuggy kopen