InnoPet hondenbuggy

Samen met de hond op pad, dat is nog comfortabeler met een goede hondenbuggy. De hond hoeft dan niet alles te rennen, hij of zij kan uitrusten wanneer dat nodig is, en u heeft altijd de zekerheid dat de hond veilig is. De InnoPet hondenbuggy die we bij Huisdierenbazaar.nl verkopen is een hondenbuggy die u die zekerheid geeft. Uw hond zal van de InnoPet-buggy gaan houden!

InnoPet hondenbuggy's

InnoPet is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve producten voor honden. Het is een vrij klein bedrijf, waar de lijnen kort zijn en waar de hoofden dezelfde kant op staan. Die nuchtere manier van werken vertaalt zich in de kwaliteit van de Innopet-producten. Aan alles is gedacht, niets is uit het oog verloren; de hondenbuggy's van InnoPet zijn even innovatieve als eenvoudige producten waar de ontwerpers trots op kunnen zijn.

InnoPet maakt veel verschillende handige producten en dat doet dit bedrijf al sinds 1996. De InnoPet hondenbuggy werd pas in 2006 geïntroduceerd, ook al lijkt het wel alsof ze er altijd zijn geweest. Zeker zomers horen deze hondenbuggy's echt bij het Nederlandse straatbeeld: de baasjes op de fiets, de hond tevreden in een buggy – dat plaatje kent nu iedereen. De originele InnoPet hondenbuggy is duidelijk een blijvertje!

InnoPet hondenbuggy's

Hondenbuggy gebruiken

Honden zijn sterke en sportieve dieren die best een eindje kunnen rennen, maar dat betekent niet dat ook de hond soms rust nodig heeft. Uiteraard hangt een en ander af van het ras van uw hond: niet elke hond is even atletisch gebouwd, voor sommige honden is veel rennen zelfs af te raden. U kent uw hond zelf natuurlijk het beste, u weet dus ook of u uw hond met een InnoPet hondenbuggy een plezier doet. Bekijk het assortiment in onze webwinkel en kies de buggy die het meest bij u en uw hond past!

Bij Huisdierenbazaar.nl merken we wel dat de vraag naar buggy's alsmaar stijgt. Dat is goed nieuws: het betekent dat hondenbezitters nog vaker dan vroeger uitstapjes maken met hun hond, en dat is natuurlijk leuk voor de hond. In een hondenbuggy kan uw hond het zich helemaal comfortabel maken. InnoPet heeft veel aandacht voor comfort en veiligheid, maar ook aan de uitstraling van de buggy is gedacht.

InnoPet hondenbuggy kopen

Het is nu heel gemakkelijk geworden om een InnoPet hondenbuggy online te kopen. Dáár hoeft u dus niet de deur voor uit, de mensen van Huisdierenbazaar.nl zorgen ervoor dat de buggy bij u geleverd wordt. Zodra het weer 'n beetje meezit kunt u de hondenbuggy dan in gebruik nemen. Uw hond zal er naar uitkijken!

Uw huisdier zal vast niet altijd in een buggy hoeven. Wij verkopen ook de hondentuigjes van IDC Julius K9 en de rollijnen van Flexi. Zo kunt u uw hond ook veilig zelf laten lopen. Ook voor een mooie hondenfietsmand, hondenfietskar of autobench kunt u bij ons terecht.

InnoPet hondenbuggy kopen

Producten InnoPet hondenbuggy