Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Bolfo

Bolfo is een merk van de bekende geneesmiddelenfabrikant Bayer. Bolfo bestrijdt vlooien en teken, het is dus een middel om overlast van deze parasieten te voorkomen. Met Bolfo heeft Bayer een herkenbare lijn bestrijdingsproducten op de markt gebracht waarmee u uw hond of kat heel wat ellende kunt besparen. Met Bolfo parasieten te lijf!

Bolfo Gold

De bekendste Bolfo-middelen zijn Bolfo Gold voor honden en Bolfo Gold voor katten: druppeltjes waarmee u de vacht van uw huisdier vlooivrij kunt maken. Zo helpt u uw hond of kat niet alleen van vervelende jeuk af, u voorkomt ook dat de vlooien of teken infecties kunnen meebrengen. Het is dus zowel een geneesmiddel als een middel dat erger voorkomt. Uiteraard kunt u voor Bolfo Gold altijd terecht bij Huisdierenbazaar.ml.

Bolfo Gold

Bolfo gebruiken

Bolfo levert nog andere producten die u kunt gebruiken in uw strijd tegen vlooien en teken. Zo zijn er de betrouwbare Bolfo-vlooienbanden, waarmee u uw huisdier langdurig tegen parasieten beschermd. De tekenbanden die Bolfo op de markt brengt zijn er voor zowel kleine, middelgrote als grote honden en ze zijn een goede bescherming tijdens boswandelingen en uitstapjes naar andere plekken waar teken kunnen toeslaan.

Bolfo brengt ook omgevingssprays op de markt, waarmee u uw huis nog onaantrekkelijker maakt voor ongedierte. Natuurlijk zijn sprays niet de enige manier om vlooien in huis tegen te gaan, maar de ervaring leert dat het een goede aanvulling kan zijn op grondig schoonmaken. Zeker bij plagen kunt u met sprays goede successen boeken.

Bolfo bestellen

De producten van Bolfo kunt u gewoon online bestellen, dan zorgen wij van Huisdierenbazaar.nl voor de rest. Dat betekent dat u snel met het bestrijden van de vlooien of teken kunt beginnen, als u bestelt zorgen we ervoor dat de Bolfo-producten die u nodig heeft spoedig geleverd worden. Uiteraard kunt u ook zelf langskomen in onze winkel in De Rijp, ten noorden van Amsterdam.

Mocht u meer willen lezen over middeltjes tegen vlooien en teken, kijk dan even op onze pagina's over Advantix, Frontline of Pestigon.

Bolfo bestellen