Bolfo Gold

Het bekendste product van Bolfo is wel Bolfo Gold. Bolfo Gold is een lijn van vlooienmiddelen die bijzonder effectief zijn in het voorkomen van vlooien en in het bestrijden van dit ongedierte. Bolfo Gold hoort als gezegd bij Bolfo, wat zelf weer een merk is van de bekende Duitse producent Bayer, een grote naam als het om verzorgingsproducten gaat.

Bolfo Gold

Bolfo Gold werking

Bolfo Gold werkt tegen vlooien en tegen vlooieneitjes. Het is dus een effectief middel om uw huisdier van zijn jeuk af te helpen. Bolfo werkt zeer snel: binnen een etmaal zullen de vlooien die op uw hond of kat zaten al dood zijn en ook de eitjes die de vlooien gelegd hebben zijn dan onklaar gemaakt, er komen dus geen nieuwe vlooien meer. De beten kunnen nog even blijven irriteren, maar de jeuk verdwijnt gauw.

Met Bolfo Gold blijft uw huisdier voor 3 tot 4 weken beschermd tegen nieuwe aanvallen van vlooien. Bolfo Gold maakt de vacht van uw kat of hond echt onaantrekkelijk voor vlooien (en ook voor luizen). Na deze periode kunt u een nieuw pipet toedienen om uw huisdier blijvend te beschermen. De werking van Bolfo Gold zal het leven van uw huisdier zeker aangenamer maken. Dit middel is ook erg geschikt voor dieren met een vlooienallergie.

Bolfo Gold gebruiken

Bolfo Gold zit in een pipetje dat u laat leegdruppelen in de vacht van uw huisdier. De beste plek hiervoor is de nek (daar waar u ook een halsband zou kunnen omdoen). Het voordeel van deze plek is dat uw kat of uw hond het hier niet weg kan likken. Overigens is Bolfo niet giftig voor uw huisdier, al zullen ze de bittere smaak niet aangenaam vinden.

Bolfo Gold kopen

De grote webwinkel van Huisdierenbazaar is uiteraard ook de plek waar u vlooienbestrijdingsmiddelen zoekt. Wij hebben Bolfo Gold voor honden en katten vast in ons assortiment, bij ons kunt u dus altijd terecht voor dit effectieve middel. Ook andere producten van Bolfo kunt u bij Huisdierenbazaar.nl aanschaffen. Behalve vlooienmiddelen hebben we natuurlijk ook kwalitatief voer in huis, speelgoed, manden en wat u maar kunt bedenken... Huisdierenbazaar heeft (bijna) alles!

Voor meer producten tegen teken en vlooien kunt u ook kijken bij onze pagina's over Advantix, Beaphar en Fronline.

Bolfo Gold kopen
Bolfo Gold