Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Bolfo Gold

Het bekendste product van Bolfo is wel Bolfo Gold. Bolfo Gold is een lijn van vlooienmiddelen die bijzonder effectief zijn in het voorkomen van vlooien en in het bestrijden van dit ongedierte. Bolfo Gold hoort als gezegd bij Bolfo, wat zelf weer een merk is van de bekende Duitse producent Bayer, een grote naam als het om verzorgingsproducten gaat.

Bolfo Gold is verkrijgbaar voor zowel honden als katten. Niet ieder dier is natuurlijk hetzelfde: honden en katten zijn er in allerlei soorten en maten. Bolfo Gold is er voor honden en katten in verschillende gewichtsklassen. Kijk op de verpakking of in de productbeschrijving op onze website welke vlooienpipetten van Bolfo Gold geschikt zijn voor het gewicht van uw huisdier. Zo weet u zeker dat u de juiste Bolfo Gold vlooienpipetten koopt zodat uw hond of kat optimaal beschermd wordt tegen vlooien.

Wij hebben Bolfo Gold in ons assortiment opgenomen omdat het een betrouwbaar, veilig en effectief product is. Wanneer uw huisdier vlooien heeft is dat iets om serieus te nemen. U wil een product dat veilig is voor uw hond of kat, maar ook snel en effectief werkt. U wilt immers dat uw huisdier snel van de vervelende beestjes verlost is. Bolfo Gold combineert deze zaken in één product.

Bolfo Gold werking

Bolfo Gold werkt tegen vlooien en tegen vlooieneitjes. Het is dus een effectief middel om uw huisdier van zijn jeuk af te helpen. Bolfo werkt zeer snel: binnen een etmaal zullen de vlooien die op uw hond of kat zaten al dood zijn en ook de eitjes die de vlooien gelegd hebben zijn dan onklaar gemaakt, er komen dus geen nieuwe vlooien meer. De beten kunnen nog even blijven irriteren, maar de jeuk verdwijnt gauw.

Met Bolfo Gold blijft uw huisdier voor 3 tot 4 weken beschermd tegen nieuwe aanvallen van vlooien. Bolfo Gold maakt de vacht van uw kat of hond echt onaantrekkelijk voor vlooien (en ook voor luizen). Na deze periode kunt u een nieuw pipet toedienen om uw huisdier blijvend te beschermen. De werking van Bolfo Gold zal het leven van uw huisdier zeker aangenamer maken. Dit middel is ook erg geschikt voor dieren met een vlooienallergie.

Bolfo Gold

Wanneer uw huisdier vaker aan vlooienbeten blootgesteld is, bestaat de kans dat er een vlooienallergie ontstaat. Uw hond of kat is dan niet allergisch voor de vlooien zelf, maar voor het speeksel van de vlo dan met het bijten vrijkomt. Enkele symptomen van een vlooienallergie zijn rode bultjes in de vacht en extreme jeuk. Ook kunnen er kale plekken in de vacht van uw huisdier ontstaan door het vele krabben en zichzelf bijten. Een vlooienallergie is een bijzonder ongemakkelijke en nare aandoening voor uw huisdier. U voorkomt dit soort klachten met Bolfo Gold.

Ook kunnen vlooien van uw huisdier overspringen naar uzelf of andere gezinsleden. U kunt gebeten worden door de vlooien. Dit resulteert in rode, jeukende bultjes, doorgaans op de onderbenen. Ook bij mensen kan er een vlooienallergie ontstaan. In dat geval verspreiden de rode bultjes zich over grotere delen van het lichaam. De bultjes zijn doorgaans ook groter. Er is sprake van hevige jeuk. Des te meer reden om vlooien bij uw huisdier echt te voorkomen. Bolfo Gold is een zeer effectief middel daarvoor. Het bestrijden van vlooien bij uw huisdier heeft als bijkomend voordeel dat u geen vlooien in huis krijgt, want dat kan pas echt een plaag zijn.

Bolfo Gold is volledig veilig en uiterst effectief gebleken. Heeft uw huisdier last van vlooien? Ga dan niet voor vlooienpoeder of vlooienpipetten van een lage kwaliteit. Deze zijn vaak minder effectief en beschermen uw huisdier niet voldoende tegen aanvallen van vlooien. Wilt u zeker van uw zaak zijn? Ga dan voor Bolfo Gold. Met Bolfo Gold is uw huisdier binnen de kortste keren van de vervelende jeuk af en worden de vlooien en hun eitjes uitgeroeid. Zo voorkomt Bolfo Gold 3 tot 4 weken lang nieuwe aanvallen van vlooien.

Bolfo Gold gebruiken

Bolfo Gold zit in een pipetje dat u laat leegdruppelen in de vacht van uw huisdier. De beste plek hiervoor is de nek (daar waar u ook een halsband zou kunnen omdoen). Het voordeel van deze plek is dat uw kat of uw hond het hier niet weg kan likken. Overigens is Bolfo niet giftig voor uw huisdier, al zullen ze de bittere smaak niet aangenaam vinden.

Bolfo Gold is een volledig veilig middel. Wij willen het beste voor uw huisdier, net als u. Daarom stellen wij strenge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de producten die we verkopen. Bolfo Gold voldoet aan die eisen. Daarnaast is Bolfo Gold een middel dat zeer effectief is gebleken bij het doden van vlooien en hun larven. Na behandeling met Bolfo Gold zijn de vlooien vaak al gedood voor ze uw hond of kat hebben kunnen bijten. En dat voorkomt weer allerlei nare klachten voor uw huisdier! U druppelt Bolfo Gold in de nekvacht van uw huisdier. De verspreiding gaat vanzelf. U hoeft uw dier niet te kammen na het aanbrengen van Bolfo Gold.

Wanneer uw huisdier van de vlooien is verlost, verkleint u de kans op een nieuwe vlooienplaag door de omgeving van uw hond of kat goed schoon te houden. Stofzuig tapijten grondig en was beddengoed en dekentjes van uw hond of kat op een temperatuur boven de 60 graden. Uw huisdier blijft na toediening van Bolfo Gold 3 tot 4 weken beschermd tegen vlooien. U kunt na deze periode nogmaals Bolfo Gold in de vacht van uw huisdier druppelen om hem preventief te beschermen tegen een nieuwe vlooienplaag. Met Bolfo Gold kunt u optimaal genieten samen met uw trouwe huisdier, zonder daarbij door vervelende vlooien gehinderd te worden!

Bolfo Gold kopen

De grote webwinkel van Huisdierenbazaar is uiteraard ook de plek waar u vlooienbestrijdingsmiddelen zoekt. Wij hebben Bolfo Gold voor honden en katten vast in ons assortiment, bij ons kunt u dus altijd terecht voor dit effectieve middel. Ook andere producten van Bolfo kunt u bij Huisdierenbazaar.nl aanschaffen. Behalve vlooienmiddelen hebben we natuurlijk ook kwalitatief hondenvoer en kattenvoer in huis, speelgoed, manden en wat u maar kunt bedenken... Huisdierenbazaar heeft (bijna) alles!

Bolfo Gold kopen

Voor meer producten tegen teken en vlooien kunt u ook kijken bij onze pagina's over Advantix, Beaphar en Fronline.