Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

D&D Dream & Dare

D&D Dream & Dare is een merk dat valt onder het grotere merk EBI Europet Bernina, waaronder ook bijvoorbeeld Coockoo hondenspeeltjes vallen. D&D is de lifestyle-tak van dit bedrijf, wat betekent dat de producten niet alleen nuttig zijn voor uw hond of kat, maar vooral een echte toevoeging zijn aan uw huis. Van D&D vindt u in onze online dierenwinkel vooral hondenwaakbordjes, maar ook krabplanken en waterfonteinen.

D&D en EBI

Hoewel D&D een vrij nieuw merk is, dat ook nog eens in 2017 volledig omgegooid is om een echte trendsetter te kunnen worden, bestaat EBI zelf al sinds 1873. EBI Europet Bernina is dus niet alleen een groot merk, maar ook nog eens een bedrijf met een heleboel ervaring op het gebied van honden- en kattenaccessoires. Dit is terug te zien in de kwaliteit van hun producten, maar ook zeker in het ontwerp ervan.

Een van de belangrijkste missies van EBI is om accessoires te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens naadloos passen in het interieur van hun klanten. Voor de lijn D&D, die gericht is op lifestyleproducten, geldt dit natuurlijk al helemaal. EBI heeft een legertje van trendwatchers die twee keer per jaar samenkomen om te besluiten welke kant de designs van het merk op moeten. Kortom: de producten van D&D wilt u graag hebben, u weet het misschien alleen zelf nog niet.

D&D Dream & Dare

D&D hondenwaakbordjes

In onze webshop is de grootste verzameling van D&D producten te vinden bij de hondenwaakbordjes. Een ‘pas op voor de hond’ bordje is natuurlijk een geweldig voorbeeld van een lifestyle product voor mensen dat direct te maken heeft met het huisdier. D&D heeft een ruim aanbod van verschillende hondenbordjes. De bordjes zijn in feite in drie verschillende designs te kopen: een hoge versie, een lage versie en een waar een hap uit is genomen.

Verder verschil in het design is te vinden in het plaatje van de hond die erop staat. Hoewel misschien niet elk hondenras vertegenwoordigd is, is er toch een vrij uitgebreid assortiment. Veelvoorkomende hondenrassen zoals de Duitse herder, de retriever, de rottweiler en zelfs de chihuahua hebben hun eigen afbeelding op een hondenwaakbordje.

D&D hondenwaakbordjes

Alle hondenwaakbordjes hebben een verweerd uiterlijk. Zo zien ze eruit alsof ze al jarenlang op dezelfde plek hangen en een en ander hebben overleefd (op de afgebeten bordjes na, die kennelijk niet sterk genoeg waren om de hond waar ze voor waarschuwen te weerstaan). Al met al vergroot dit zeker de indruk dat uw hond groot en gevaarlijk is en dat inbrekers maar beter een blokje om kunnen lopen.

Andere producten van D&D

Naast hondenwaakbordjes zijn er nog een aantal andere producten van D&D te vinden in onze webshop. Als eerst zijn er de drinkfonteintjes. Een drinkfonteintje is een ideale manier om uw kat de hele dag van schoon drinkwater te voorzien. Water in een bakje wordt vrij snel groezelig, maar een drinkfontein bevat stromend water en is daardoor de hele dag schoon. Mocht het stromen van het water nog niet overtuigend genoeg zijn: de D&D drinkfontein heeft ook twee koolstoffilters, die het water dat erdoorheen stroomt ook nog daadwerkelijk reinigen.

Een drinkfontein van D&D kan een ideale uitkomst zijn op bijvoorbeeld warme dagen. Het stromende water is koeler dan stilstaand water en blijft langer fris. U hoeft zo niet elk uur het water van de kat te vervangen om hem op temperatuur te houden. Gewoon ‘s ochtends het fonteintje vullen en u hoeft er de hele dag niet meer naar te kijken. Dit is niet alleen goed om de kat koel te houden, maar ook nog eens gezonder.

Andere producten van D&D

Dan is er nog onze krabton van D&D. De D&D krabton is precies datgene wat D&D beloofd: een functioneel product dat prachtig staat in uw huis. De krabton is voor katten een ideale plek om zich te verstoppen en natuurlijk om hun nageltjes te scherpen. De Krabton van D&D heeft niet alleen verstopplekjes in de ton, maar ook nog eens een leuk uitkijkpunt bovenop. Bijna alle katten vinden het heerlijk om een hoog punt op te zoeken en zo uitzicht te hebben over de ruimte. De krabton van D&D speelt daar prima op in.

D&D huisdierproducten online kopen

De producten van D&D die hierboven genoemd zijn, zijn allemaal te vinden in de catalogus van onze online dierenwinkel. Wij zijn het met EBI en D&D eens dat huisdierproducten stevig, functioneel en mooi kunnen zijn en verkopen daarom graag de producten van D&D. Bent u dus nog op zoek naar een leuk bordje om te waarschuwen voor uw terriër of Jack Russel? Of heeft uw kat absoluut een nieuwe krabton nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht D&D toch niet helemaal zijn wat u zoekt, dan verkopen we natuurlijk ook nog allerhande andere merken. Goede kans dat u bij Beeztees, Designed by Lotte of een ander merk wel vindt wat u zoekt. Al deze producten zijn eenvoudig te vinden in onze catalogus.

D&D huisdierproducten online kopen

Deze is ingedeeld op soort product, maar kan met het menu aan de linkerkant nog gefilterd worden op merk, maar ook op prijsklasse of op diersoort. Zo vindt u zeker wat u nodig heeft. Bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Meestal zal het product binnen twee werkdagen bij u op de stoep staan. Ook dat is het gemak van online shoppen!