Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Coockoo hondenspeeltjes kopen

Coockoo is een merk van hondenspeelgoed dat bekend staat om zijn vrolijke en eigenwijze ontwerpen. De meeste speeltjes hebben de vorm van grappige dieren, die eruit zien alsof ze zo uit een computerspelletje of een stripboek geplukt zijn. Met deze speeltjes kunnen honden eindeloos plezier hebben en door het ontwerp is het ook nog eens een heel leuk gezicht om naar te kijken. Wie wil er nu geen getuige zijn van een woest gevecht tussen een hond en een paarse vogel met enorme ogen?

Coockoo van EBI Europet Bernina

Coockoo is een merk van het grotere merk EBI Europet Bernina International. EBI is in onze webwinkel ook terug te vinden bij de krabpalen en onder de naam D&D Dream & Dare bij de hondenwaakbordjes of drinkfonteintjes. De missie van EBI is tweeledig. Aan de ene kant proberen ze uiteraard accessoires voor huisdieren te maken die van hoge kwaliteit zijn en hun functie zo goed mogelijk vervullen. Dat is ook zeker te merken: een hondenspeeltje van Coockoo zal niet zomaar kapot gaan.

Aan de andere kant probeert EBI huisdierenspullen te maken die trendy zijn en zo goed mogelijk in het interieur passen. Bij hun krabpalen en waakbordjes betekent dit een vintage-achtige look, met moderne design elementen. De dierenspeeltjes van Coockoo hebben een heel andere uitstraling: ze zijn vrolijk, grappig en een beetje gek. Dat past natuurlijk perfect bij de functie van de hondenspeeltjes. Wie wordt er nu niet blij van spelende honden of andere huisdieren?

Grappige hondenspeeltjes van Coockoo

Met de hondenspeeltjes van Coockoo probeert EBI mensen en huisdieren met elkaar te laten spelen en echte interactie te hebben. Daarom zijn alle hondenspeeltjes van Coockoo op z'n minst geschikt om samen met uw hond mee te spelen. Dit is natuurlijk alleen maar leuk, zeker door het grappige design van deze speeltjes. Het is ook eigenlijk veel leuker om een gekke vogel weg te gooien dan een normale tennisbal.

Grappige hondenspeeltjes van Coockoo

Coockoo hondenspeelgoed ziet er ontzettend leuk uit, maar heeft daarnaast ook nog eens een heel hoge kwaliteit. De speeltjes gaan, door hun stevige materiaal, erg lang mee. Uw hond zal ze niet snel kapotbijten en ook schoonmaken is in de meeste gevallen vrij makkelijk. De plastic speeltjes kunnen gewoon onder de kraan afgespoeld worden. Dat is toch wel fijn, als een hond erop heeft zitten kauwen.

Bij Huisdierenbazaar verkopen wij verschillende ontwerpen van Coockoo. We hebben bijvoorbeeld de ‘Bobble’, een balletje van touw, dat op een vogeltje lijkt en gebruikt kan worden om te apporteren. We hebben ook de ‘Bumpies’ en ‘Tornado’, rubberen speeltjes, waar uw hond op kan kauwen en waarmee u een trekspelletje kunt spelen met uw huisdier. In deze speeltjes kunt u ook een hondenkoekje stoppen, zodat uw hond wordt uitgedaagd om goed te kauwen en met zijn mond te zoeken naar die traktatie. De speeltjes van Coockoo zijn in verschillende maten te koop, voor kleine en voor grote honden. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw hond niet op zijn speeltje kan kauwen omdat het te groot is, of juist het risico heeft dat hij het per ongeluk doorslikt.

Samen of alleen spelen met Coockoo

Veel van de speeltjes van Coockoo zijn zo ontworpen dat ze zowel leuk zijn voor uw hond om alleen mee te spelen, als om samen mee te spelen. U kunt verschillende hondenspelletjes doen met deze speeltjes. De 'Bobble' is natuurlijk heel geschikt om te gebruiken als balletje bij het apporteren, maar de hond zal zich er ook prima alleen mee kunnen vermaken. Door de vorm van het speeltje en door het piepje dat in de snavel van de vogel zit, is het voor de hond hartstikke leuk om te 'jagen' op deze rare vogel.

Voor de 'Bumpie' en de 'Tornado' geldt uiteraard dat u trekspelletjes met uw hond samen kunt spelen. Daag uw hond uit om zijn kracht te laten zien! Maar ook in zijn eentje valt er plezier te beleven aan deze speeltjes voor uw hond. Hoe? Nou, door er een lekkere hondensnack in te stoppen. Uw hond zal doen wat hij kan om die traktatie te bevrijden uit het rubberen speeltje. Zo is hij wel een tijdje zoet.

Coockoo bij Huisdierenbazaar

Bij Huisdierenbazaar letten wij altijd heel erg op de kwaliteit van de producten. In zo’n kwalitatief hoogstaand assortiment, kan een merk als Coockoo natuurlijk niet ontbreken. In onze catalogus zult u dan ook verschillende speeltjes van Coockoo tegenkomen, die allemaal makkelijk via onze webshop te bestellen zijn. Naast speelgoed hebben wij uiteraard ook nog een hoop andere producten voor honden en andere huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan hondensnoepjes, of hondenvoer zoals hondenbrokken die u in de speeltjes van Coockoo kunt stoppen, maar ook manden, waarin uw hond kan uitrusten als hij moe is van al het spelen. Mocht u vragen hebben over onze producten, ga dan vooral even naar onze klantenservice. Wij staan graag klaar om u bij uw keuze te helpen.

Coockoo bij Huisdierenbazaar

Wilt u de hondenspeeltjes van Coockoo, of onze andere producten graag eens in het echt komen bekijken? Dat kan! Wij hebben behalve onze webshop ook nog een 'echte' dierenwinkel. Deze staat in De Rijp, vlak bij Purmerend. Hier vindt u alle producten die ook in de webshop te krijgen zijn en kunt u er zelf achter komen hoe de materialen aanvoelen, hoe groot de speeltjes nu eigenlijk zijn en kunt u uw vragen direct aan onze medewerkers stellen. Wij heten u in ieder geval van harte welkom.

Naast Coockoo hebben wij ook andere merken van hondenspeelgoed en andere spulletjes voor honden. Sumo hondenspeelgoed is bijvoorbeeld een lijn van het grotere merk Beeztees, dat allemaal verschillende producten voor honden verkoopt.