Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Grumpy Cat

Iedereen die een beetje thuis is in internetcultuur en memes zal direct een beeld hebben bij een merk dat Grumpy Cat heet. Voor wie het niet weet: Grumpy Cat is een plaatje van een chagrijnig kijkende kat dat mensen graag delen met grappige teksten eronder. Het was natuurlijk een kwestie van tijd voor er merchandise van de Grumpy Cat zouden komen en nu is er zelfs een hele lijn met kattenspeeltjes van! Grumpy Cat kattenspeelgoed is ideaal voor kattenbaasjes met een gevoel voor humor.

  • Hoogwaardige kattenspeeltjes
  • Grappige ontwerpen
  • Geschikt voor elke kat
 
 

Van het internet naar de echte wereld

’Grumpy Cat’ is de bijnaam die wordt gegeven aan de Amerikaanse kat Tardar Sauce, sinds ze een beroemdheid is geworden op internet. Ze is geboren in 2012 en is sindsdien over de hele wereld populair geraakt. Waarom? Simpelweg omdat ze een chagrijnige blik heeft. Volgens de eigenaar is dwerggroei de oorzaak hiervan. Grumpy Cat wordt veel gebruikt als meme, meestal met teksten die op een duistere manier humoristisch zijn. De combinatie van een schattige kat met een kwaadaardige tekst levert een hoop fans op.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de Grumpy Cat meme ondertussen het niveau van plaatjes op internet is overstegen en via merchandise haar intrede heeft gedaan in de echte wereld. Wie een blik werpt op de kattenspeeltjes die wij onder de naam Grumpy Cat in ons assortiment voeren, zal ook wel begrijpen waarom. Juist vanwege haar chagrijnige blik is de Grumpy Cat enorm schattig en heel grappig. Hoe leuk is het om uw kat te zien spelen met een kattenspeeltje dat van niets onder de indruk lijkt te zijn?

Grumpy Cat, Van het internet naar de echte wereld

Soorten kattenspeeltjes

Grumpy Cat heeft verschillende soorten kattenspeeltjes die u kunt kopen in onze webwinkel. Allereerst zijn er natuurlijk een aantal balletjes of andere kleine speeltjes waar de kat mee kan spelen en op kan jagen. Sommige hiervan, zoals de twee balletjes met kattengezicht en de ‘Lemon Ball’ hebben een belletje aan de binnenkant. Zo is het gevoel van jacht nog meer, omdat de ‘prooi’ daadwerkelijk geluid maakt. De ‘Blind Mice Don’t’ is wat groter en heeft geen belletje. In plaats daarvan zit er kattenkruid in, zodat het speeltje extra verleidelijk is voor uw kat.

Kattenkruid zult u overigens wel bij meer producten van dit merk aantreffen. Het komkommerspeeltje bevat het bijvoorbeeld ook. Wie zich afvraagt waarom een Grumpy Cat speeltje de vorm van een komkommer heeft, kan eens op youtube zoeken naar filmpjes van katten en komkommers. Om de een of andere reden lijken katten vaak genoeg enorm te schrikken van komkommers. Ook de ‘Doorknob Dangler’ wordt geleverd met kattenkruid. Dit is een soort munt die voor katten bijna onweerstaanbaar is. Het zal ze dus zeker aansporen om hun nieuwe speeltje te gebruiken.

Soorten kattenspeeltjes

Natuurlijk is het ook leuk om samen met uw kat te spelen. Hiervoor zijn de verschillende hengel-speeltjes, waarbij het kattenspeeltje aan een korte kunststof hengel hangt. Zo kunt u hem heen en weer bewegen en uw kat flink uitputten. Deze hengels of ‘Wands’ zoals ze genoemd worden, zijn in verschillende groottes en ontwerpen te krijgen. De meeste lijken wel op een kat of hebben in ieder geval het kenmerkende gezicht van de Grumpy Cat. Hengels zijn geweldige speeltjes als u zin heeft om zonder al te veel inspanning uw kat gekke sprongen te laten maken.


Zijn Grumpy Cat speeltjes geschikt voor elke kat?

Uzelf weet natuurlijk het beste wat uw kat leuk vind om mee te spelen en wat hij waarschijnlijk links zal laten liggen. Grumpy Cat heeft, zoals hierboven beschreven staat, een vrij uitgebreid assortiment aan verschillende soorten kattenspeeltjes, waardoor er voor de meeste katten wel iets tussen zal zitten waarmee ze zich kunnen vermaken. Grumpy Cat speeltjes zijn erg geschikt voor actieve katten, die graag de hele dag rondrennen, maar kunnen ook goed zijn voor rustigere katten, die wel wat meer beweging kunnen gebruiken.

Kattenspeeltjes zijn vooral van belang voor binnenkatten. Deze krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten en zullen dus binnen meer mogelijkheden nodig hebben om hun energie kwijt te kunnen. Genoeg beweging is voor elke kat gezond, wat kattenspeeltjes ook nog daadwerkelijk een nut geeft. Beweging kan klachten als overgewicht en diabetes voorkomen. Zorg dus zeker als u een binnenkat heeft dat deze genoeg ruimte en mogelijkheid heeft om te rennen en te spelen. Grumpy Cat speeltjes kunnen gebruikt worden voor katten van alle leeftijden.

Zijn Grumpy Cat speeltjes geschikt voor elke kat?

Grumpy Cat online kopen

De kattenspeeltjes van Grumpy Cat kunt u bij Huisdierenbazaar heel eenvoudig online kopen. Onder het kopje ‘kat’ vindt u ‘speelgoed’. Het speelgoed van Grumpy Cat vindt u onder andere bij ‘binnenspeelgoed’, maar ook in de andere categorieën zullen een of meerdere speeltjes van dit merk te vinden zijn. Het bestellen van de speeltjes is erg gemakkelijk op onze site en wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen een werkdag. Mocht het speeltje toch niet zijn wat u had verwacht, dan kunt u het natuurlijk retourneren.

Huisdierenbazaar verkoopt niet alleen kattenspeelgoed, maar wij hebben veel meer leuke spullen voor katten, honden en andere huisdieren. Naast kattenvoer en hondenvoer hebben we ook lekkere huisdierensnacks en spullen die u niet overal vindt, zoals een hondenbuggy of hondenfietskar. Ons advies: film uw kat of hond eens terwijl u hem aan het rondrijden bent. Wie weet wordt hij wel de nieuwe internetsensatie!

Grumpy Cat online kopen