Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Konijnenspeelgoed

Mensen die konijnen houden, doen dat meestal omdat ze er zo schattig uitzien. Konijnen zijn eigenlijk altijd leuk om naar te kijken, of ze nou eten, rondrennen of zelfs gewoon stil zitten en om zich heen kijken. Het leukste om te zien is misschien wel als konijnen aan het spelen zijn. Om dat te stimuleren verkopen wij bij Huisdierenbazaar konijnenspeelgoed. Zo hoeven u en uw konijn zich beide nooit meer te vervelen.

Waar spelen konijnen mee?

Konijnen zijn van nature nieuwsgierige dieren. Ze vinden het leuk om nieuwe plekjes te ontdekken, vooral als er op die nieuwe plekjes voer zou kunnen liggen. Het is voor konijnen dus altijd spannend om een tunnel te hebben waar ze doorheen kunnen kruipen. Ook voorwerpen waar ze bovenop kunnen klimmen zijn leuk voor konijnen. Konijnen staan erom bekend dat ze goed kunnen springen en dat bewijzen ze ook vaak. Er zijn zelfs competities waarbij konijnen over hordes springen zoals paarden doen! De nieuwsgierigheid van konijnen kunt u het makkelijkst prikkelen door ergens voer te verstoppen. Het konijn moet dan op zoek gaan en dat is op zich al een leuk spelletje.

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij konijnen, maar ook zij rennen graag achter ballen aan. Als en bal een belletje heeft, of beter nog: gevuld is met snacks, volgen de meeste konijnen hem maar wat graag door de kamer. U zou uw konijn zelfs kunnen leren apporteren. Konijnen zijn best intelligente dieren en kunnen dus ook gemakkelijke puzzeltjes oplossen. Sommig konijnenspeelgoed is erop gebouwd om het konijn te laten zoeken naar konijnenvoer of konijnensnacks door erachter te komen hoe de puzzel in elkaar zit.

Konijnenspeelgoed

Konijnenspeelgoed online kopen

Bij Huisdierenbazaar kunt u allemaal verschillende spelletjes kopen voor verschillende knaagdieren. Konijnenspeelgoed zit daar ook zeker tussen. Naast speelgoed voor konijnen verkopen wij ook andere spulletjes zoals konijnenhokken, konijnenvoer of voer- en drinkbakjes voor konijnen. Alles wat u nodig heeft om uw huisdier te verzorgen kunt u in onze webwinkel vinden. Ook voor andere kleine huisdieren hebben we leuke spulletjes, zoals hamsterballen, caviaspeelgoed of rattenkooien.

Mocht u nou toch liever al die producten in het echt komen bekijken, dan kan dat ook. Wij hebben een dierenwinkel in De Rijp, een dorpje in de buurt van Purmerend. Daar hebben we alles staan wat ook op de webshop staat en kunt u altijd terecht bij onze medewerkers om advies of hulp te vragen.

Konijnenspeelgoed online kopen