Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Caviaspeelgoed

Eigenlijk houden alle zoogdieren wel van spelen en cavia’s zijn daar zeker geen uitzondering op. Cavia’s zijn misschien niet de meest lenige knaagdieren, maar dat houdt ze niet tegen om spelletjes te spelen. Bij Huisdierenbazaar verkopen wij dan ook allemaal soorten caviaspeelgoed, zodat uw cavia zich geen seconde van de dag hoeft te vervelen. Met deze speeltjes voor cavia’s kan uw cavia naar hartenlust klimmen, kruipen en knagen.

Waar spelen cavia’s mee?

Cavia’s worden, net als de meeste dieren, vooral getriggerd door het vooruitzicht van voer. Als u spelletjes met uw cavia wilt spelen, kunt u dus het beste caviavoer of caviasnacks gebruiken als beloning wanneer ze het goed doen. Op deze manier kunt u uw cavia trainen om allemaal grappige dingen te doen. Zo zijn er op internet filmpjes te vinden van cavia’s die bijvoorbeeld basketbal met elkaar spelen. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is twee verschillende gekleurde bakjes en een balletje dat de cavia’s met hun mond op kunnen tillen. Zorg dat ze een snoepje krijgen als ze het balletje in het bakje van de tegenstander krijgen.

Knaagdieren heten niet voor niets knaagdieren. Ze vinden het geweldig om hun tandjes ergens in te zetten. Het is daarom sowieso belangrijk dat de speeltjes die u koopt voor uw cavia veilig zijn als ze er stukjes van doorslikken. De caviaspeeltjes die wij bij Huisdierenbazaar verkopen zijn hier uiteraard speciaal voor gemaakt. U hoeft zich daar dus geen zorgen meer om te maken. Voor knaagdieren is het belangrijk om te kunnen knagen, omdat ze op die manier hun tanden scherp houden. Wees dus vooral niet boos of ongerust als uw cavia in zijn speelgoed aan het bijten is. Dit is juist goed voor ze.

Caviaspeelgoed

Caviaspeelgoed online kopen

Bij Huisdierenbazaar verkopen we speelgoed voor cavia’s en andere soorten knaagdieren. Ons assortiment loopt van tunnels waarin ze op ontdekkingstocht kunnen gaan of zich kunnen verstoppen, tot balletjes die ze kunnen oppakken of waar ze achteraan kunnen rennen. Al deze producten kunt u gemakkelijk bij elkaar vinden in onze catalogus. Naast speelgoed voor cavia’s verkopen wij ook caviakooien, caviavoer, caviasnacks en nog veel meer spulletjes om uw huisdier mee te verwennen. Ook voor andere huisdieren, zoals ratten, muizen, hamsters en konijnen hebben we van alles in huis. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, stel die dan vooral aan onze klantenservice. Wij zijn ervoor om u te helpen.

Caviaspeelgoed online kopen