Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hamsterspeelgoed

Mensen denken soms dat hamsters niet zulke actieve beestjes zijn. Ze liggen meestal verstopt in hun hamsterkooi, te slapen onder het zaagsel. Maar mensen die zelf een hamster hebben weten wel beter! In de nacht worden deze schattige beestjes wakker en rennen ze heen en weer tot ze niet meer kunnen. Natuurlijk is het een beetje saai om heen en weer te rennen tussen je voerbakje en je drinkfles, zelfs voor een kleine hamster. Daarom verkopen we bij Huisdierenbazaar hamsterspeelgoed. Hiermee kan uw huisdier zich uren vermaken en dat is natuurlijk ook heel leuk om naar te kijken.

Wat voor speelgoed is geschikt voor hamsters?

De bekendste speeltjes voor hamsters zijn waarschijnlijk de hamsterbal en de hamstermolen. Beide zijn bedoeld om in rond te rennen. Een hamsterbal is een doorzichtige bal met luchtgaatjes, waarin u uw hamster door de kamer kunt laten lopen. Doordat de bal een stuk groter is dan de hamster zelf, hoeft u niet bang te zijn dat uw huisdiertje zich verstopt op een plek waar u moeilijk bij kunt. Zo heeft de hamster de vrijheid om overal heen te gaan waar hij wil en raakt u hem niet kwijt.

De hamstermolen, of looprad, is eigenlijk niet weg te denken uit een hamsterkooi. Omdat hamsters graag rondrennen en niet altijd uit hun kooi gehaald kunnen worden, is het goed om een loopmolentje in de kooi te hebben staan of hangen. Hier kan de hamster zijn behoefte om te rennen goed in kwijt.

Hamsterspeelgoed

Behalve deze twee zijn er nog veel meer spullen waar hamsters mee kunnen spelen. Veel kooien hebben gangenstelsels van buizen, waar de hamster doorheen kan kruipen. Ook hutjes om zich in te verstoppen worden door hamsters vaak gewaardeerd. Vooral overdag, als hamsters dus slapen, verstoppen ze zich graag. Het is ook wel logisch dat ze op hun hoede zijn, aangezien ze van nature nog steeds bang zijn voor roofdieren.

Hamsterspeelgoed online kopen

Hamsterspeelgoed kunt u nu eenvoudig online kopen op de webshop van Huisdierenbazaar. Met maar een een paar klikken van uw muis, heeft u alles wat u nodig heeft voor uw hamster binnen twee werkdagen in huis. Wij verkopen hamsterspeelgoed, maar ook hamsterkooien en accessoires voor hamsterkooien, hamstervoer en andere benodigdheden voor uw knaagdiertje. Blader gerust eens door onze catalogus heen en kom erachter wat wij allemaal in de aanbieding hebben. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn er om u te helpen.

Meer lezen over knaagdieren? Bekijk onze huisdierenencyclopedie verder! We hebben artikelen over allerlei dieren en zelfs informatie voor spreekbeurten over hamsters, konijnen en andere huisdieren.

Hamsterspeelgoed online kopen