Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondenvoerbak

Huisdierenbazaar is ooit begonnen als een kleine onderneming die hondenvoer verkocht. In de loop van de jaren is die onderneming flink uitgebreid, niet alleen met verschillende merken hondenvoer (van Smølke en Prins tot Riverwood en Schesir), maar ook met hele andere producten voor honden en zelfs voor andere huisdieren zoals katten, vogels en vissen. Een logische eerste stap vanaf hondenvoer, is natuurlijk het verkopen van hondenvoerbakken. Ons assortiment voerbakken voor honden is dan ook zeer groot.

Een hondenvoerbak kiezen

Bij het kiezen van een hondenvoerbak komt het vooral aan op uw eigen smaak. Natuurlijk zijn er wel een paar dingen om op te letten. Het materiaal van de voerbak mag niet schadelijk zijn voor de hond en de voerbak moet stabiel zijn, zodat hij niet omvalt wanneer de hond er flink in tekeer gaat. Met deze dingen is echter bij alle voerbakken die op Huisdierenbazaar.nl verkocht worden goed rekening gehouden. Het gaat er dus vooral om wat u zelf leuk vindt om naar te kijken (want de hond zal het niet zoveel uitmaken hoe de voerbak eruit ziet, als er maar lekkere hondenbrokken in zitten). Gelukkig hebben wij in onze webshop hondenvoerbakken in alle soorten en maten.

Het grootste verschil tussen de voerbakken zit ‘m in het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Onze keramieken voerbakken zien er bijvoorbeeld knus, uitnodigend, maar misschien een beetje ouderwets uit. Wie meer voor een moderne look wil gaan, is beter thuis bij onze melamine voerbakken. Doordat deze voerbakken hoogglans zijn en strak in hun design, passen ze perfect in een meer moderne inrichting. Zowel keramiek als melamine voerbakken hebben vaak leuke opschriften. Wie gaat voor puur praktisch, kan het beste bij de RVS voerbakken kijken. Deze hebben een eenvoudig ontwerp zonder al teveel poespas en kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden.

Onze kunststof voerbakken zijn een verhaal apart. Deze hebben allemaal een bijzonder ontwerp dat de voerbak praktischer of juist uitdagender maakt. Zo zitten hier hondenvoerautomaten tussen, die ontzettend handig kunnen zijn als u vaak niet thuis bent op het moment dat de hond zijn eten moet krijgen. Daarnaast hebben we een anti-schrokbak voor honden die de neiging hebben veel te snel te eten. Deze bak maakt het voor de hond uitdagender om zijn voer te pakken te krijgen, waardoor hij vanzelf langzamer gaat eten. Ook onze train-the-brain-hondenspelletjes zijn hier geschikt voor. Daar kunt u voer in verstoppen, zodat de hond eerst een puzzeltje moet oplossen voor hij bij het hondenvoer kan.

Hondenvoerbak online kopen

Bij Huisdierenbazaar kunt u online spullen voor huisdieren bestellen, en zeker ook hondenvoerbakken. Naast de bovengenoemde hondenvoerbakken, hebben wij ook nog hondenvoerbakken voor in de bench, die zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk vastgemaakt kunnen worden. Verder hebben wij containers om hondenvoer in te bewaren en natuurlijk nog allemaal andere leuke spullen voor honden, zoals hondenmanden, hondenspeelgoed en halsbanden. Natuurlijk moet in een goede hondenvoerbak ook goed hondenvoer, dus dat verkopen wij zeker ook. Bij Huisdierenbazaar vindt u alles dat u nodig heeft om uw huisdier goed te verzorgen.