Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Reismand kat

Meestal blijft uw kat in en rondom het huis, maar af en toe is het toch nodig om hem of haar ergens mee naartoe te nemen, bijvoorbeeld naar de dierenarts. Dan moet u speciaal vervoer op maat hebben, oftewel: een reismand voor de kat. Een kat moet zich op zijn of haar gemak voelen wanneer hij of zij op reis is, al is het meestal alsnog geen prettige ervaring. Gelukkig kunt u uw kat helpen door een reismand van Huisdierenbazaar.nl aan te schaffen. We hebben verschillende soorten reismanden- en tassen die voldoen aan de verschillende behoeftes die katten kunnen hebben. Hieronder kunt u wat meer lezen over de soorten reismanden voor katten die we in de webshop van Huisdierenbazaar verkopen.

Soorten reismanden voor katten

De reismanden voor katten van Huisdierenbazaar zijn ook te gebruiken voor konijnen, kleine honden en zelfs knaagdieren, mits de gaten niet te breed zijn. U wilt niet dat uw hamster ontsnapt uit de reismand! De meeste reismanden voor katten die wij verkopen zijn standaard modellen, met genoeg gaten en tralies, zodat uw huisdier genoeg zuurstof binnenkrijgt en naar buiten kan kijken. De meeste katten vinden het prettig om hun omgeving in de gaten te kunnen houden, zeker als zij zich al niet op hun gemak voelen. Kijk bijvoorbeeld naar de reismanden van Beeztees. Simpel maar effectieve modellen. Het traliedeurtje kan makkelijk open- en dicht gemaakt worden.

De reismand van Curver heeft een speciale draagarm en is speciaal geschikt voor in de auto. De draagmand kan namelijk makkelijk vastgezet worden in een autogordel. Deze Curver reismand is zeer geschikt wanneer u een lange autorit moet maken met uw kat, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. U kunt bij al onze reismanden zelfs kiezen uit verschillende prachtige kleuren en er dus eentje kiezen die past bij uw stijl.

Reismand kat

Reismand kat online kopen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Ook zo’n geweldig mooie reismand van Beeztees, Curver of een ander merk bezitten? U kunt verschillende exemplaren bestellen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl. Huisdierenbazaar verkoopt producten voor populaire huisdieren als honden, katten en knaagdieren, van vkattenvoer tot speeltjes en van drinkbakken tot een krabpaal. Daar hoeft u niet de hoofdprijs voor te betalen, want waarom zou kwaliteit duur moeten zijn? Huisdierenbazaar.nl is geliefd bij veel baasjes dankzij deze lage prijzen en de snelle levertijd. Binnen twee werkdagen heeft u uw nieuwe product namelijk al in huis!

Reismand kat online kopen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Verder is Huisdierenbazaar één van de enige dierenspeciaalzaken van Nederland die speciale producten als dieetvoeding mag verkopen. U hoeft hiervoor dus niet meer langs de dierenarts of dierenkliniek. Ideaal! Alles wat u nodig hebt voor uw huisdieren kunt u gewoon vanuit huis bestellen. Wij doen het zware werk voor u. Kijk dus eens rond in de webshop.