Vlooiendruppels kat

Huisdiereneigenaren zijn meestal dierenliefhebbers in het algemeen. Toch zijn er dieren waar zelfs rasechte dierenliefhebbers niet van kunnen houden. Een voorbeeld: vlooien. Dit ongedierte kan het leven van uw kat (maar ook van andere huisdieren of zelfs van uzelf) behoorlijk zuur maken. Om vlooien in huis te voorkomen, is het daarom belangrijk om deze beestjes zo snel mogelijk te bestrijden. Een optie is dan om vlooiendruppels voor katten te gebruiken. Dit is een eenvoudige en veilige manier om vlooien bij katten te bestrijden.

Vlooien bij katten

Vlooien zijn irritante kleine beestjes, die zich verstoppen in de vacht van katten. Ze zijn met het blote oog maar moeilijk te zien, maar kunnen uw kat veel ongemak opleveren, doordat hun beten jeuken. Voornamelijk katten die veel buiten lopen, komen gemakkelijk met vlooien in aanraking. Maar ja, katten binnen houden is ook lang niet altijd de beste optie. Gelukkig zijn vlooien vrij makkelijk te bestrijden. Op Huisdierenbazaar.nl verkopen wij bijvoorbeeld vlooiendruppels in pipetten, maar ook vlooienbanden voor katten en vlooiensprays. Keuze genoeg dus.

Onze vlooiendruppels voor katten zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze worden in pipetten geleverd en worden op de huid van uw kat toegepast. De druppels zorgen ervoor dat de vlooienlarven niet uitkomen en dus dat de vlooien zich niet voort kunnen planten. Zo komt een vlooienplaag heel snel ten einde. Het is belangrijk vlooien zo snel mogelijk te bestrijden bij uw kat, voornamelijk omdat ze kunnen overspringen: naar andere huisdieren, maar ook naar mensen. Daarbij komt nog dat vlooien drager kunnen zijn van lintworm. Als uw kat zichzelf gaat bijten om de jeuk te stoppen, komen de wormeneitjes in zijn darmen terecht met alle gevolgen van dien. Genoeg reden dus om vlooiendruppels op voorraad te houden, zodat u snel kunt ingrijpen, mocht dat nodig zijn.

Vlooiendruppels kat

Vlooiendruppels kat online kopen

Op de webshop van Huisdierenbazaar kunt u een groot assortiment van vlooienbestrijdingsmiddelen voor katten vinden. Wij verkopen vlooiendruppels van gerenommeerde merken zoals Bolfo, Advantix, Pestigon en Frontline. Verder hebben we ook vlooienbanden en vlooiensprays voor katten in de aanbieding, mocht u dat handiger in het gebruik vinden. Naast vlooienbestrijding verkopen wij andere verzorgingsartikelen voor katten, maar ook kattenvoer en meubels zoals krabpalen en kattenbakken. Alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw huisdier kunt u op onze site bestellen. Zo hoeft u voor een gelukkig huisdier niet eens meer de deur uit!

Vlooiendruppels kat online kopen

Vlooiendruppels kat assortiment