Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Eat Slow Live Longer anti-schrokbak

Honden hebben nog weleens de neiging, zoals u als hondeneigenaar vast zult weten, om hun hondenvoer naar binnen te schrokken. Op zich lijkt dit vrij onschuldig- uw hond heeft gewoon honger en wil snel zijn of haar maag vullen, toch? Maar wist u dat te snel eten gezondheidsproblemen kan veroorzaken bij honden? Gelukkig heeft Huisdierenbazaar en simpele en effectieve oplossing voor dit probleem: de Eat Slow Live Longer anti-schrokbak. Deze speciale voerbak is zo vormgegeven dat uw hond niet meer kan schrokken, al zou hij of zij dat willen!

Hoe werkt de Eat Slow Live Longer anti-schrokbak?

De Eat Slow Live Longer anti-schrokbak heeft, zoals u kunt zien, de vorm van een doolhof. Uw huisdier moet veel moeite doen om bij het voer te komen en doet er daarom ook extra lang over om het op te kunnen eten. Dit in tegenstelling tot schrokken, waarbij er zoveel voer binnenkomt, dat er veel grote, niet voldoende gekauwde stukken het spijsverteringskanaal binnengaan. Het spijsverteringskanaal kan deze stukken moeilijk verwerken en dit zorgt voor allerhande problemen zoals winderigheid. Erger is echter dat schrokken op de lange duur tot een maagtorsie of overgewicht kan leiden. Bij een maagtorsie draait de maag zich om, waardoor ingang en uitgang worden afgesloten en de bloedvaten worden afgekneld. De buikwand wordt boller, de ademhaling wordt beperkt en organen kunnen hun functie niet meer verrichten. Een maagtorsie heeft dus dodelijke gevolgen.

Eat Slow Live Longer anti-schrokbak

Anti-schrokbakken zijn niet nieuw, maar de anti-schrokbak van Eat Slow Live Longer is zeker vernieuwend. Deze bak is gemaakt van soepel kunststof dat u makkelijk schoon kunt maken. Dankzij de antislip voetjes aan de onderkant verschuift de bak niet wanneer uw hond aan het eten is. De Eat Slow Live Longer anti-schrokbak is te verkrijgen in verschillende kleuren. Dat is natuurlijk vooral interessant voor het baasje! Kies een model uit dat bij uw interieur past. De bak is er tevens in formaten van small tot large, zodat zowel kleine als grote honden er plezier van kunnen hebben. De anti-schrokbak kan uiteraard gevuld worden met zowel hondenbrokken als natvoer.

Voor een extra lang leven is het natuurlijk handig om de anti-schrokbak te vullen met gezond hondenvoer. Bij Huisdierenbazaar hebben we een heleboel goede merken hondenvoer, zoals Prins, Profine, Canagan, Smolke of Barca. Daar zit zeker hondenvoer tussen dat uw hond lekker vindt.

Eat Slow Live Longer anti-schrokbak online bestellen

De anti-schrokbak van Eat Slow Live Longer is te bestellen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl, dé online dierenspeciaalzaak van Nederland! Op onze overzichtelijke site vindt u vrijwel direct het product waar u naar op zoek bent, of u nu een hondenvoerbak wilt kopen of één van onze andere hondenproducten. In de webshop worden uitsluitend producten van de beste merken op het gebied van huisdieren verkocht. Voor de Eat Slow Live Longer anti-schrokbak geldt: vóór 17.30 besteld, vandaag verzonden. Zo hebt u uw schrokbak binnen twee werkdagen al in huis. Twijfelt u of u een bepaald product wel of niet moet kopen? Raadpleeg de site, daar vindt u alle informatie die u nodig hebt.

Wilt u uw hond nog meer uitdagen tijdens het eten? Kijk dan eens naar onze 'train the brain' hondenspelletjes. Uiteraard kunt u bij ons ook hondenvoer voor alle honden en hondensnacks of hondensnoepjes kopen.

Eat Slow Live Longer anti-schrokbak online bestellen