Hondenmanden

Net als mensen, vinden ook honden het fijn om een eigen plekje te hebben in huis. Ergens waar ze gewoon even kunnen liggen en uitrusten of zelfs kunnen slapen. Het beste is deze plek comfortabel, als een lekker bed. Hier zijn hondenmanden natuurlijk ontzettend geschikt voor. Niet alleen voor de honden is het fijn om een eigen plekje te hebben, ook voor het baasje is het handig om de hond naar zijn plaats te kunnen sturen. Creëer een plekje in uw huis waar de hond nooit in de weg loopt en altijd lekker kan liggen, door een fijne hondenmand te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meer over hondenmanden

Hondenmanden zijn te koop in heel veel verschillende soorten en maten. Van ligkussens met een opstaande rand tot heuse paleisjes waar uw viervoeter zich vorstelijk in neer kan leggen. Ook kan natuurlijk een rieten mand niet aan het assortiment ontbreken – we noemen het immers niet voor niets een hondenmand. Elke soort hondenmand heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een van de belangrijkste kenmerken is natuurlijk het uiterlijk, want de mand komt wel in uw huis te staan. Verder is het ook belangrijk om te letten op de maat. U wilt uiteraard niet dat uw hond straks met zijn kopje over de rand hangt omdat hij net niet in zijn mand past.

Honden kunnen zich vaak in elke mand wel thuis voelen. Als u uw oude mand vervangt, zal uw hond deze waarschijnlijk wel een tijdje missen. De nieuwe mand heeft namelijk een hele andere geur, waar uw hond eerst nog aan moet wennen. Na een tijdje zal uw hond deze nieuwe mand zeker accepteren.

Hondenmanden bij Huisdierenbazaar

Bij huisdierenbazaar hebben wij een rijk assortiment aan hondenmanden, variërend in materiaal, maat en kleur. Het maakt dus niet uit of u een grote, stoere boxer heeft, of een schattige mopshond, voor elke hond hebben wij wel een geschikte mand. Naast manden hebben wij ook nog kussens, die u in de mand kunt leggen voor extra comfort. Mensen zijn namelijk niet de enige dieren die houden van lekker liggen. Al onze hondenmanden zijn eenvoudig online te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. In de meeste gevallen geldt, dat ze binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden. Kijkt u dus gerust even rond in onze catalogus en kies een leuk plekje uit waar uw hond zich thuis kan voelen. Behalve hondenmanden hebben wij in onze webshop nog veel meer hondenspullen te koop, zoals hondenspeelgoed en halsbanden. Ook minder gebruikelijke voorwerpen, zoals een hondenfietskar of hondenfietsmand hebben wij in de aanbieding. We noemen onszelf niet voor niets een dierenspeciaalzaak.