SnObbs hondenmand

SnObbs is een Nederlands merk dat hondenmanden maakt. In tegenstelling tot andere grote merken hondenmanden die wij verkopen, zoals Beeztees hondenmanden en Cuver hondenmanden, is SnObbs echt gespecialiseerd in hondenmanden en ligkussens. Het motto van SnObbs is ‘Do not disturb...’ wat u waarschijnlijk wel kent van deurhangers in dure hotels. Dit is het gevoel dat uw hond krijgt in een hondenmand van SnObbs: alsof hij in een luxe hotel slaapt.

Eigenlijk is dit ook al op te maken uit de naam natuurlijk. Een snob is over het algemeen toch iemand die meer geniet van de luxueuze kant van het leven. Met de naam ‘SnObbs’ laat dit merk dus zien dat zelfs de meest kieskeurige hond zijn gemanicuurde pootjes tevreden kan laten rusten in een hondenmand van SnObbs. Maakt u zich echter geen zorgen: de hondenmanden van SnObbs zijn dan misschien luxueus, maar dat betekent niet dat ze ook heel duur zijn. Ter vergelijking: één nacht in de soort hotels waar deze manden aan doen denken zal meestal duurder zijn.

SnObbs: een missie voor plezier

Het klinkt misschien een beetje raar dat we bij alle merken een missie of filosofie uitleggen. Toch is bijna geen enkel merk opgericht zonder dat daar een specifiek idee aan ten grondslag lag en dat is toch meestal wel het vermelden waard. Bij SnObbs zijn de kernwaarden: kwaliteit, karakter en plezier. Dit plezier zal vooral naar voren komen in de hondenspeeltje die ze ook produceren, maar lekker kunnen slapen is natuurlijk ook heel plezierig. Daarnaast is goed slapen essentieel om de hele dag genoeg energie te hebben om te spelen!

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat SnObbs zijn best doet om uw hond zo lekker mogelijk te laten slapen. Dit is ook wel terug te zien in de strakke designs en de hoogwaardige materiaalkeuze van dit merk. Alles om ervoor te zorgen dat uw hond echt van zijn leven kan genieten.

SnObbs hondenmand

Hondenmanden van SnObbs

De hondenmanden van SnObbs die wij in onze online dierenwinkel verkopen bestaan uit één stuk. Het is dus niet een houten hondenmand of rieten hondenmand met een los hondenkussen erin, maar het lijkt meer op een voorgevormd hondenkussen. Dat betekent ook dat zowel de onderkant als de randen lekker zacht zijn. De vulling van deze hondenmanden is zo uitgekozen dat de mand niet snel zijn vorm zal verliezen. Ondanks het soepele en zachte uiterlijk, is een SnObbs hondenmand dus nog steeds een orthopedisch hondenbed. Lees hier ook meer over in onze huisdierenencyclopedie. De modellen van SnObbs die wij verkopen op Huisdierenbazaar.nl zijn de ‘Kingston’ en de ‘Cozy’. Het grootste verschil tussen deze twee modellen is het materiaal waar de hoes van gemaakt is: de ‘Kingston’ is zachter dan de ‘Cozy’.

Beide soorten hoezen zijn waterafstotend omdat ze van binnen bewerkt zijn met een coating. Dat klinkt misschien nogal chemisch, maar maakt u zich geen zorgen. De coating is diervriendelijk en de hondenmanden als geheel zijn ook geschikt voor honden met een allergie. Op de ritsen en naden van de hondenmand heeft u ook nog eens een jaar garantie.

De maten van de SnObbs hondenmanden kunt u vinden als u op de producten klikt. De maat is wel aangegeven in de productnaam, met één cijfer, maar de precieze afmetingen staan in de beschrijving van het product. Dat is niet alleen handig om erachter te komen hoeveel ruimte de mand in gaat nemen in uw huis, maar ook heel belangrijk voor de hond. Een grote hond heeft een grote hondenmand nodig. Hij moet natuurlijk wel helemaal in zijn mooie nieuwe mand passen!

Hondenmanden of hondenkussens?

Aangezien de hondenmanden van SnObbs uit één stuk bestaan en helemaal zacht zijn, is het soms lastig om onderscheid te maken tussen hondenmanden en hondenkussens. Immers, bij de hondenkussens op onze website kunt u ook dit soort voorgevormde kussens vinden. De indeling op onze site is meestal gemaakt op basis van wat de merken zelf een mand of een ligkussen noemen. Bij SnObbs zit het verschil hem toch echt in de vorm. De hondenmanden van SnObbs hebben een opstaande rand, terwijl de hondenkussens van dit merk plat zijn. Andere merken, die ook losse manden verkopen, zoeken het verschil vaak in het materiaal, in plaats van in de vorm.

SnObbs hondenmand online kopen

Scroll vooral eens door onze catalogus heen om te kijken hoe die SnObbs hondenmanden er nu precies uitzien. Om het u wat gemakkelijker te maken, kunt u in het menu links naast de catalogus de merken selecteren die u wilt zien. Hier vindt u ook onze andere merken, zoals Beeztees hondenmanden, Petlando hondenmanden, Napzzz hondenmanden en Curver hondenmanden. Wij kunnen u verzekeren dat alle merken die wij verkopen door een strenge kwaliteitscontrole zijn gegaan. We houden zelf namelijk veel te veel van honden om slechte producten te verkopen. Alle honden (en andere huisdieren) verdienen het beste van het beste en dat is wat wij aanbieden.

SnObbs hondenmand online kopen

SnObbs hondenmanden kopen gaat bij ons snel en eenvoudig. In onze overzichtelijke webshop vindt u gemakkelijk wat u zoekt en ook bestellen is zo gedaan. De betaling gaat via vertrouwde wegen en de hondenmand zal binnen één of twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden. Heeft u toch nog vragen over onze producten of diensten, mail of bel dan even naar onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen of te adviseren bij uw keuze. Komt u liever fysiek winkelen? Dan nodigen we u van harte uit in onze dierenwinkel in De Rijp!

SnObbs hondenmand assortiment