SnObbs hondenmand

SnObbs is een Nederlands merk dat hondenmanden maakt. In tegenstelling tot andere grote merken hondenmanden die wij verkopen, zoals Beeztees hondenmanden en Cuver hondenmanden, is SnObbs echt gespecialiseerd in hondenmanden en ligkussens. Het motto van SnObbs is ‘Do not disturb...’ wat u waarschijnlijk wel kent van deurhangers in dure hotels. Dit is het gevoel dat uw hond krijgt in een hondenmand van SnObbs: alsof hij in een luxe hotel slaapt.

Hondenmanden van SnObbs

De hondenmanden van SnObbs die wij in onze online dierenwinkel verkopen bestaan uit één stuk. Het is dus niet een houten hondenmand of rieten hondenmand met een los hondenkussen erin, maar het lijkt meer op een voorgevormd hondenkussen. Dat betekent ook dat zowel de onderkant als de randen lekker zacht zijn. De vulling van deze hondenmanden is zo uitgekozen dat de mand niet snel zijn vorm zal verliezen. Ondanks het soepele en zachte uiterlijk, is een SnObbs hondenmand dus nog steeds een orthopedisch hondenbed. Lees hier ook meer over in onze huisdierenencyclopedie. De modellen van SnObbs die wij verkopen op Huisdierenbazaar.nl zijn de ‘Kingston’ en de ‘Cozy’. Het grootste verschil tussen deze twee modellen is het materiaal waar de hoes van gemaakt is: de ‘Kingston’ is zachter dan de ‘Cozy’.

SnObbs hondenmand

Beide soorten hoezen zijn waterafstotend omdat ze van binnen bewerkt zijn met een coating. Dat klinkt misschien nogal chemisch, maar maakt u zich geen zorgen. De coating is diervriendelijk en de hondenmanden als geheel zijn ook geschikt voor honden met een allergie. Op de ritsen en naden van de hondenmand heeft u ook nog eens een jaar garantie.

De maten van de SnObbs hondenmanden kunt u vinden als u op de producten klikt. De maat is wel aangegeven in de productnaam, met één cijfer, maar de precieze afmetingen staan in de beschrijving van het product. Dat is niet alleen handig om erachter te komen hoeveel ruimte de mand in gaat nemen in uw huis, maar ook heel belangrijk voor de hond. Een grote hond heeft een grote hondenmand nodig. Hij moet natuurlijk wel helemaal in zijn mooie nieuwe mand passen!

SnObbs hondenmand online kopen

Scroll vooral eens door onze catalogus heen om te kijken hoe die SnObbs hondenmanden er nu precies uitzien. Om het u wat gemakkelijker te maken, kunt u in het menu links naast de catalogus de merken selecteren die u wilt zien. Hier vindt u ook onze andere merken, zoals Beeztees hondenmanden, Petlando hondenmanden, Napzzz hondenmanden en Curver hondenmanden. Wij kunnen u verzekeren dat alle merken die wij verkopen door een strenge kwaliteitscontrole zijn gegaan. We houden zelf namelijk veel te veel van honden om slechte producten te verkopen. Alle honden (en andere huisdieren) verdienen het beste van het beste en dat is wat wij aanbieden.

SnObbs hondenmand online kopen

SnObbs hondenmand assortiment