Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hondensnacks

Honden zijn vrolijke dieren die kunnen genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een goede maaltijd. Iedere keer als ze een nieuwe bak met hondenvoer krijgen, schrokken ze deze op alsof ze dagen niets hebben gekregen! Eten is een primaire behoefte van de hond. Naast de dagelijkse maaltijden zijn honden ook erg dol op snacks Als baasje kunt u ervoor zorgen dat uw hond ook tijdens het snackenalleen de meeste noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat doet u door te kiezen voor Hondensnacks geproduceerd door kwalitatief hoogstaande merken. Natuurlijk koopt u deze hondensnacks in de webshop van Huisdierenbazaar.nl.

Waarom snacks voor honden?

Hondensnacks worden door veel mensen gezien als een onnodige toevoeging aan het dieet van de hond, waar ze desondanks gretig gebruik van maken. Snacks zijn ideaal om te gebruiken tijdens het trainen, bijvoorbeeld. Dit is het zogenaamde beloningssysteem. Iedere keer als u uw hond iets probeert aan te leren en hij of zij luistert naar u, kunt u hem of haar een beloningssnack geven. Of u geeft uw hond een lekkere snack wanneer jullie terugkomen van een wandeling. Kauwsnacks of hondenbotten zijn goed voor het gebit en om de kaakspieren te trainen. Het is natuurlijk vele malen gezonder om een echt bot aan uw hond te geven, in plaats van een plastic kauwspeeltje. Wie weet wat voor schadelijke stoffen uw hond anders binnenkrijgt.

Op zich is er niets mis met hondensnacks, alleen met de goedkope varianten. Daar zitten onder andere veel koolhydraten in. In het natuurlijke dieet van de hond komen deze niet voor, maar ze zijn vullend en worden daarom aan snacks toegevoegd. In de webshop van Huisdierenbazaar kunt u gelukkig een groot aantal gezonde hondensnacks kopen, geproduceerd van ingrediënten waar uw hond wel degelijk van nature behoefte aan heeft en die een goede aanvulling vormen op zijn of haar dieet. Omdat honden carnivoren zijn, bestaat hun natuurlijke dieet voornamelijk uit vlees. Hondensnacks zijn er in verschillende smaken, zoals kip, vis en rundvlees. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de hondensnacks die in de webshop van Huisdierenbazaar worden verkocht.

Niet alle plantaardige hondensnacks zijn echter slecht. Sommige, zoals de snacks van Garden Bites, zijn een prima toevoeging aan het dieet van de hond. Deze bestaan uit verschillende soorten groenten en zijn ideaal om het gebit mee te reinigen.

De hondensnacks van Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar heeft zo’n ruim assortiment aan hondensnacks, dat het onmogelijk is om alle producten uitgebreid te beschrijven. Daarom gaan we vooral in op bijzonderheden. Bekende, veel gebruikte hondensnacks als kauwbotten, varkensoren en verschillende soorten hondenkoekjes vindt u uiteraard terug in ons assortiment. Zoals eerder vermeld zijn deze koekjes er in verschillende heerlijke smaken, waar uw hond zeker van zal genieten. Een opvallend product, echter, zijn de Chew it 4 Ever Nylon botten. Deze nylon botten zijn doordrenkt met vleessmaak en raken uiteraard nooit op, waardoor uw hond er tot in de eeuwigheid op kan kauwen. Handig voor u, want u hoeft niet steeds weer nieuwe botten voor uw huisdier te kopen.

De hondenchocolade van D&D is, zoals u al wel vermoedt, chocolade speciaal gemaakt voor honden. Gewone chocola mag u nooit aan honden geven, dat begrijpt u. In deze speciale chocolade zitten echter ingrediënten waar wij onze neus voor optrekken, maar waar honden helemaal wild van worden. Deze chocolade is dan ook totaal niet vergelijkbaar met de chocolade die wij eten. In ieder geval kunt u uw eigen favoriete snack nu gelijktijdig met uw hond eten. Vergelijkbaar met de hondenchocolade zijn de schapenvetbonbons van Sanal. Schapenvet zorgt voor een glanzende vacht en gezonde huid bij de hond. Eveneens helpt het de natuurlijke weerstand te verbeteren. Deze bonbons kunt u met een gerust hart aan uw hond geven, doe het alleen wel met mate.

Verder hebben wij uiteraard kauwsnacks van buffelhuid, gedroogde kauwsnacks, gerookte kauwsnacks en munchy sticks. Voor de gevoelige maag bestaan er ook nog graanvrije hondensnacks. Zo is er voor elke hond wel wat te vinden in ons assortiment.

Tips bij het geven van snacks

Hondensnacks zijn op geen enkele manier geschikt als vervanging voor het normale hondenvoer. Ook al zijn er veel gezonde hondensnacks op de markt, ze heten niet voor niets snacks. De snacks zijn een leuk extraatje waar u uw hond mee kunt verwennen, maar de hondenbrokken zijn nog altijd het belangrijkst. Ons advies: wees matig met snacks. Het is verleidelijk om er veel te geven, vooral omdat uw hond er zo gelukkig van wordt. Maar bedenk dat mensen ook niet te veel mogen snoepen, hetzelfde geldt natuurlijk voor honden. Daarbij, als u hondenvoer van een goed merk geeft, zoals Prins, Barca, Riverwood of Cavom, zal uw hond daar ook heel erg van genieten. Dat is toch wat gezonder.

Hondensnacks bestellen via de webshop van Huisdierenbazaar

Bestelt u uw hondensnacks via Huisdierenbazaar.nl, dan profiteert u regelmatig van aanbiedingen en andere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld vaak geen verzendkosten te betalen. Ook ontvangt u uw bestelling vaak al via twee werkdagen! Hoe eerder op de dag u bestelt, hoe sneller uw bestelling geleverd wordt. Omdat u in de webshop van Huisdierenbazaar beschikking hebt over een ruim assortiment aan hondensnacks, zult u gegarandeerd de snacks kunnen vinden die uw hond lekker vindt. Onze snacks zijn gezond, van hoge kwaliteit en bovendien zeer betaalbaar. Bij de producten staan altijd de bijsluiters vermeld: een korte omschrijving van een product en een overzicht van de ingrediënten.

Mocht u het prettiger vinden om een ‘echte’ dierenwinkel te bezoeken, dan kunt u altijd in De Rijp in Noord-Holland terecht. Daar vindt u de winkel van Huisdierenbazaar, waar onze medewerkers meerdere dagen per week voor u klaarstaan. Hen kunt u altijd om advies vragen. Natuurlijk kunt u ook online onze hulp inschakelen. Via Huisdierenbazaar.nl kunt u live met ons chatten. We zijn er echter van overtuigd dat de meeste van uw vragen beantwoord kunnen worden door de bijgevoegde informatie te lezen op de site. We proberen namelijk zo uitgebreid mogelijke informatie te verschaffen. Kijk in ieder geval voor hondensnacks en andere geweldige hondenproducten op Huisdierenbazaar.nl. Of het nu voerzakken zijn, hondenspeeltjes of hondenriemen!