Impress Your Dog


De naam Impress Your Dog laat weinig aan de verbeelding over als het gaat om de missie van dit merk: hondenvoer maken dat zo goed is dat honden er zelf van onder de indruk raken. Aan de succesverhalen op hun officiële website te lezen is deze missie ook zeker geen ijdele hoop. Honden die aansterken of juist afvallen door dit hondenvoer zijn er genoeg te vinden en zelfs de meest kieskeurige honden lijken te genieten van het hondenvoer van Impress Your Dog. De vraag is dan natuurlijk: wat maakt dit hondenvoer nu zo bijzonder?
Impress Your Dog hondenvoer

Het hondenvoer van Impress Your Dog heeft een aantal standaard kwaliteiten, die in elk product van dit merk te vinden zijn. Ten eerste is al het voer van Impress Your Dog vrij van tarwegluten. Dat is mooi, want van nature eten honden helemaal geen tarwe en het komt dan ook vaak voor dat honden er een allergie voor hebben. Graan wordt in goedkoper hondenvoer vaak gebruikt als bindmiddel, zodat de hondenbrokken netjes aan elkaar blijven zitten. Dit kan echter ook anders opgelost worden en Impress Your Dog is daar een mooi voorbeeld van.

Als tweede is er in dit hondenvoer zalmolie te vinden. Zalmolie is een gezonde en natuurlijke toevoeging aan hondenvoer die een heleboel belangrijke voedingsstoffen bevat. Dit brengt ons bij het derde punt dat alle producten van Impress Your Dog gemeen hebben: alle ingrediënten zijn natuurlijk. In deze hondenbrokken is zijn geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen te vinden.


Impress ook uw hond!

Impress Your Dog heeft een aantal verschillende producten in de aanbieding. Deze producten zijn allemaal gericht op verschillende soorten honden. Zo is er Impress Your Dog Puppy, wat natuurlijk hondenvoer voor puppy’s is. De tegenhanger daarvan, Impress Your Dog Senior, is ook verkrijgbaar. Daarnaast heeft dit merk nog hondenvoer voor actieve honden en hondenvoer voor honden met een bepaalde gevoeligheid. Speciaal is het graanvrije hondenvoer van Impress Your Dog, dat niet alleen vrij is van tarwegluten, maar van elke soort graan. Heel handig als uw hond hier allergisch voor is.

impress your dog online kopen

Impress Your Dog hondenvoer is dus geschikt voor elke soort hond en het is ook nog eens heel gemakkelijk te verkrijgen. U kunt het namelijk gewoon kopen in onze online dierenspeciaalzaak. Kijk maar in onze catalogus. Kunt u het merk niet direct vinden? Geen probleem! Met de handige filters die links onder het menu staan, kunt u de catalogus makkelijk instellen om alleen Impress Your Dog te tonen.

Bent u nog niet helemaal overtuigd, of gewoon nieuwsgierig naar de andere soorten hondenvoer die wij verkopen? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze pagina’s over CaroCroc hondenvoer, Smølke hondenvoer, Prins hondenvoer of Kennel’s Favourite.


,

Impress Your Dog assortiment