Hill's honden- en kattenvoer

De producent van honden- en kattenvoer Hill's valt op door z'n wetenschappelijke benadering van voer, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de natuurlijke behoeftes van uw huisdier, maar ook naar de specifieke behoeftes die horen bij het leven dat honden en katten tegenwoordig hebben. Hill's haalt het onderste uit de kan om voor uw huisdier het beste en meest complete voer te leveren.

Hill's kattenvoer

Katten houden van een gevarieerd menu en dat is ook wat Hill's hen wil bieden. Daarom heeft Hill's een breed assortiment kattenvoer. Bij het voer van Hill's komen ook goede instructies over hoe u uw kat het beste verzorgt en over welke afwisseling het beste is. Natuurlijk heeft Hill's ervoor gezorgd dat alle belangrijke voedingsstoffen in het voer zijn opgenomen: vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen.

Katten zijn vleeseters en daarom hebben ze een trage, zware spijsvertering. Dat is overigens ook de reden waarom katten zo veel slapen. Hill's kattenvoer is zo samengesteld dat deze spijsvertering zo goed mogelijk blijft werken. De lange spijsvertering zorgt er ook voor dat katten veel voedingsstoffen kunnen opnemen. De juiste dosering houdt uw kat gezond en dat is precies wat Hill's kattenvoer voor ogen heeft.

Hill's honden- en kattenvoer

Hill's hondenvoer

Ook bij het hondenvoer van Hill's staan gezondheid, een goede spijsvertering en voldoende afwisseling centraal. Hill's hondenvoer bestaat daarnaast, evenals het kattenvoer overigens, in verschillende uitvoeringen: voer voor pups, gespecialiseerd hondenvoer voor honden met kwaaltjes, voer voor volwassen honden en voer voor oudere. Zo ontstaat een complete lijn Hill's hondenvoer voor alle leeftijden.

Hill's honden- en kattenvoer bestellen

De kattenbrokken en hondenbrokken van Hill's hoeft u niet langer te zoeken bij dierenwinkels bij u in de buurt: wij verkopen het gewoon online. Voor alle dierenproducten kunt u terecht in de grote en tot de nok toe gevulde webshop van Huisdierenbazaar. Heeft u vragen of speciale verzoekjes? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij zijn er voor u en voor uw huisdier!

Zie ook: Hill's Prescription Diet.

Meer lezen over onze merken hondenvoer en kattenvoer? Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze informatie over Techni-Cal dierenvoer of Biofood dierenvoer.

Hill's honden- en kattenvoer bestellen

Hill's honden- en kattenvoer assortiment