Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Hill's honden- en kattenvoer

Hill's honden- en kattenvoer is gespecialiseerd in het maken van dieetvoer en hoogwaardig dierenvoer voor dieren die dat hard nodig hebben. Dit dierenvoer is voornamelijk te koop bij dierenartsen en is dan behoorlijk duur. Bij Huisdierenbazaar bieden we u echter graag een alternatief: Prins dierenvoer is van een vergelijkbare kwaliteit, maar makkelijker te krijgen en ook nog eens goedkoper.

De producent van honden- en kattenvoer Hill's valt op door z'n wetenschappelijke benadering van voer, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de natuurlijke behoeftes van uw huisdier, maar ook naar de specifieke behoeftes die horen bij het leven dat honden en katten tegenwoordig hebben. Hill's haalt het onderste uit de kan om voor uw huisdier het beste en meest complete voer te leveren. Ook Prins staat bekend om het bekijken van zowel de natuurlijke als de huidige behoeftes van honden en katten. Het is een werkwijze die verwacht mag worden bij producenten van hoogwaardig dierenvoer.

Hill's kattenvoer

Katten zijn vleeseters en daarom hebben ze een trage, zware spijsvertering. Dat is overigens ook de reden dat katten zo veel slapen. Hill's en Prins kattenvoer is zo samengesteld dat deze spijsvertering zo goed mogelijk blijft werken. De lange spijsvertering zorgt er ook voor dat katten veel voedingsstoffen kunnen opnemen. De juiste dosering houdt uw kat gezond en dat is precies wat bij de productie dit kattenvoer voor ogen wordt gehouden.

Bij de productie van Hill's en Prins kattenvoer wordt goed gelet op de samenstelling van het kattenvoer. Alle belangrijke voedingsstoffen zijn in het voer opgenomen: vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. De dosering hiervan wordt goed afgestemd op de behoefte van de kat, die verschilt per levensfase of gezondheidstoestand. Hill's staat natuurlijk bekend om zijn dieetvoer, maar zoals u in onze webshop kunt zien, kan Prins er ook wat van. In feite is er voor elk Hill's product een bevredigend alternatief van Prins en nog betaalbaarder ook! (zie ook Prins dieetvoer)
Hill's honden- en kattenvoer

Hill's hondenvoer

Ook bij het hondenvoer van zowel Hill's als Prins staan gezondheid, een goede spijsvertering en voldoende afwisseling centraal. Dit hondenvoer bestaat daarnaast, evenals het kattenvoer overigens, in verschillende uitvoeringen: voer voor pups, gespecialiseerd hondenvoer voor honden met kwaaltjes, voer voor volwassen honden en voer voor oudere. Zo ontstaat een complete lijn hondenvoer voor alle leeftijden. Meer specifieke informatie over Prins hondenvoer vindt u in onze huisdierenencyclopedie.

Hill's honden- en kattenvoer bestellen

De kattenbrokken en hondenbrokken van Hill's wordt voornamelijk verkocht bij dierenartsen en vindt u dus niet op de webshop van Huisdierenbazaar. Als alternatief bieden wij echter graag het merk Prins aan. Voor alle soorten dierenproducten kunt u terecht in de grote en tot de nok toe gevulde webshop van Huisdierenbazaar. Heeft u vragen of speciale verzoekjes? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij zijn er voor u en voor uw huisdier!

Meer lezen over onze merken hondenvoer en kattenvoer? Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze informatie over Orijen, Acana, Barca, Riverwood of Techni-Cal dierenvoer.

Hill's honden- en kattenvoer bestellen