Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Goedkoop kattenvoer

Er zijn een heleboel eigenschappen waar u op kunt letten bij het kiezen van het beste kattenvoer voor uw kat. Misschien vindt u het heel belangrijk om te kiezen voor biologisch kattenvoer, of voor kattenvoer dat past binnen een bepaald dieet. Ook kan het zijn dat u goede ervaringen heeft met een bepaald merk en daarom het liefst dat merk kiest. In de praktijk is er echter een kwaliteit die vaak een grote rol speelt bij het kiezen van kattenvoer: de prijs. Wij helpen u daarom graag met het vinden en uitkiezen van goed en goedkoop kattenvoer

  • Goedkoop maar goed kattenvoer
  • De beste merken
  • Gebruik maken van acties en kortingen
 
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Smolke Adult Chicken & Rice 10 kg
Normale prijs € 67,49 Speciale prijs € 61,99 Vanaf € 58,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
 
 

Waar moet ik op letten bij goedkoop kattenvoer?

Goedkoop kattenvoer is natuurlijk erg aantrekkelijk om te kopen, maar goedkoop kattenvoer is niet altijd het beste voor uw kat. Kattenvoer dat verkocht wordt in de supermarkt is bijvoorbeeld vaak flink goedkoper dan kattenvoer van een dierenspeciaalzaak, maar de vraag is natuurlijk of uw kat hier dezelfde voedingswaarde uit haalt. Wij zijn van mening dat kattenvoer best goedkoop mag zijn – graag zelfs – maar ook zeker gezond moet zijn voor uw huisdier. U kunt het vergelijken met uw eigen eten. Fastfood is misschien wel relatief goedkoop, maar niet gezond om elke dag te eten.

Waar moet ik op letten bij goedkoop kattenvoer?

Maar wat zijn dan de eigenschappen van goed kattenvoer? Katten zijn van nature carnivoren, dus het belangrijkste om op te letten is het aandeel van dierlijke ingrediënten in het kattenvoer. Sommige soorten goedkoop kattenvoer bestaan voor een groot deel uit granen. Dit is niet zo voedzaam en kan op de lange termijn leiden tot maag- en darmklachten bij uw kat. Kattenvoer uit de supermarkt bestaat soms maar voor 2% uit dierlijke producten, terwijl duurder kattenvoer van de beste merken soms voor meer dan 50% uit dierlijke producten bestaat.

Bij Huisdierenbazaar vinden we het belangrijk om een goede prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Alle merken kattenvoer die we verkopen voldoen sowieso aan onze minimumeisen voor kwaliteit, wat betekent dat ze in ieder geval gezond zijn voor uw kat. Onze duurdere merken zijn over het algemeen kwalitatief beter, of hebben een bijzondere eigenschap. Biologisch kattenvoer of dieetvoer voor katten is bijvoorbeeld duurder dan normaal kattenvoer. Zoek altijd eerst uit wat uw kat nodig heeft voor zijn gezondheid en zoek daarna eventueel het goedkoopste merk dat hieraan voldoet.

Wilt u niet alleen het goedkoopste, maar ook het beste voor uw kat? Haal dan inspiratie uit onze top tien kattenvoer of top tien voer voor kittens!


Welke merken kattenvoer zijn goedkoop?

Bij Huisdierenbazaar.nl verkopen we een heleboel verschillende merken kattenvoer waarvan sommige uiteraard duurder of goedkoper zijn dan anderen. Een paar van onze goedkopere merken kattenvoer zijn Smolke, CaroCroc en Techni-Cal. Smolke is een erg bekend merk dat zijn roots in Denemarken heeft, maar tegenwoordig helemaal in Nederland zit. Smolke verkoopt kattenvoer voor verschillende soorten katten. Zo is er bijvoorbeeld kattenvoer voor kittens, Graanvrij kattenvoer en speciaal Smolke kattenvoer voor katten die kort geleden gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Smolke is dus niet alleen goedkoop, maar ook nog eens gespecialiseerd.

Welke merken kattenvoer zijn goedkoop?

CaroCroc is een puur Nederlands merk dat daar ook erg trots op is. Dat is al wel te zien aan het oer-Nederlandse landschapje op de verpakking. Ook bij CaroCroc vindt u een hoop variëteit in de producten. CaroCroc kattenvoer wordt gemaakt voor katten van verschillende leeftijden en vooral ook kattenvoer met verschillende ingrediënten. Dit is erg handig voor katten die bijvoorbeeld een allergie voor rund of een ander dierlijk eiwit hebben. Zo hoeft u niet direct hypoallergeen kattenvoer te kopen, maar kunt u gewoon kattenvoer nemen met een andere eiwitbron.

Techni-Cal heeft in onze webshop een wat minder groot aandeel, maar is daarmee geen minder goed merk. Zoals de naam al wel doet vermoeden, baseert dit merk zich bij het ontwikkelen van kattenvoer en hondenvoer voornamelijk op technische verworvenheden. Er wordt dus echt goed gekeken naar wetenschappelijk onderzoek over wat dieren nodig hebben om gezond te blijven. Techni-Cal heeft kattenvoer voor volwassen katten, kattenvoer voor actieve katten, voor kittens en ook speciaal kattenvoer voor binnenkatten, die minder ruimte hebben om te bewegen.


Zo voordelig mogelijk kattenvoer kopen

Natuurlijk is het kiezen van een goedkoop merk niet de enige manier om de kosten te drukken bij het uitzoeken van kattenvoer. Ook het kiezen van een bepaald product of moment om het product te kopen kan een heleboel geld schelen. Zo hebben we op Huisdierenbazaar.nl bijvoorbeeld regelmatig kattenvoer in de aanbieding. Het is zeker aan te raden groot in te slaan als uw favoriete merk met korting te krijgen is. De aanbiedingen op onze site veranderen regelmatig. Houdt daarom onze site goed in de gaten voor de beste prijs.

Zo voordelig mogelijk kattenvoer kopen

Daarnaast kan het ook handig zijn om een grote hoeveelheid kattenvoer in een keer te kopen. Kleinere zakken kattenbrokken zijn vaak per stuk wel goedkoper, maar uiteindelijk zal uw kat toch gewoon blijven eten en vallen de kleinere zakken met z’n allen samen toch een stuk duurder uit dan een grote. Ook rekenen wij bij Huisdierenbazaar.nl geen verzendkosten voor grote bestellingen. Dat scheelt dus ook weer een paar euro per bestelling! Op die manier kunt u ook gemakkelijk wat geld besparen op uw kattenvoer.


Goedkoop kattenvoer online kopen

Er zijn dus een heleboel manieren om geld te besparen terwijl u toch kattenvoer van goede kwaliteit online koopt. Bij Huisdierenbazaar.nl is ons belangrijkste doel dat onze klanten en natuurlijk hun huisdieren tevreden zijn en dat de huisdieren gezond blijven. Heeft u nog vragen over onze producten of onze diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder. Ook dat hoort bij onze service.